Täydellinen syystakki

IMG_8002.jpg

IMG_7923.jpg

IMG_7951.jpgTakki Lindex / Hattu Gina Tricot / Laukku Gina Tricot

Vaikka olen henkeen ja vereen kesäihmisiä, nautin myös syksystä (varsinkin alkusyksystä). Nimittäin syysmuoti on minusta kaikkein parhainta. Syksyn värit miellyttävät silmääni ja ah, takit, takit ja vielä kerran takit! Talvitakit ovat asia erikseen, ne on minulle vain lämmike:D Mutta siis, tämä kuvissa näkyvä ihanuus pisti heti silmääni ja noin minuutin sovittelun jälkeen kävelin jo kassalle päin. Tässä on ehkä parasta väri ja muunneltavuus. Maiharit, nilkkurit, saappaat tai tennarit, kaikki käy! Sanomattakin selvää, tämä uutukainen tulee olemaan lemppari tähän syksyyn. Keltainen tai tarkemmin sanottuna vielä sinapinkeltainen, murretut keltaiset ja syvän vihreän sävyt saavat pääni tällä hetkellä kääntymään. Me likes. Takki ei todellakaan jää yhden syksyn ihmeeksi, vaan klassinen malli menee vuodesta toiseen ja värikään ei ole mitenkään räikeä, että kyllästyisin siihen.

Perjantaina olimme monien muiden tapaan napottamassa Lahden mäkimontussa. Olihan se keikka, pakko myöntää. En kauhea Cheek fani ole, mutta näkemisen arvoinen oli koko tapahtuma. Keikasta jäi kokonaisuudessaan hyvä fiilis, ihmismassasta tuleva tunnelma, ilotulitukset ja näyttävä kokonaisuus jäi päällimäisenä mieleen. Itseasiassa, koko viikonloppu oli onnistunut! Eilen ehti vielä nähdä Kuopio kavereita, kun käytiin ravinola Hookissa vetämässä kunnon sapuskat massuun, nam. Tämä päivä on mennyt ja tulee menemään rennosti kotona touhutessa. Tai en tiedä miten rentoa on kylpyhuoneen jynssääminen puhtaaksi, mutta siivousinspiksen yllättäessä sekin luetaan mielekkääksi puuhaksi, ehkä.

IMG_7961.jpg

IMG_8072.jpg

IMG_7916.jpg

 

Nelli

@nellivar   Bloglovin

 

Kommentit (2)
  1. Sovitin tuota samaa takkia Lindexillä, kun oli niin ihanan värinen! Ei vain sopinut malliltaan itselleni ollenkaan :/ Näyttää hyvältä sun päällä!

    1. Kiitos, väri on myös minun mieleeni:)! Voi harmi, tuo on kyllä ärsyttävää -.-

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *