Weekend outfit

Moikka, pitkät vapaat on takana päin ja ai että teki hyvää! Perjantaina ajeltiin Kuopioon illalla vanhempieni luokse ja lauantaina juhlittiin ukkia!(<3) On kyllä ihan kunnioitettava ikä tuo 85 vuotta, mutta silti juttua ja vitsejä riittää.
Ukin luolta lähdettyä menin ystävän luokse, jonka kanssa lähdettiin pyörimään pitkin  Kuopioo ja napsastiin nämä kuvat. Tietysti palkittiin itsemme sitten terassiviineillä.. Kuopion satamaan olikin tullut kiva laivaterassi, minne vielä aika myöhään illasta paistoi ilta-aurinko. Ei huono spotti kävelyn päätteeksi.

IMG_4587.jpg

IMG_4755.jpgMekko Lindex, Aurinkolasit Mango, Kengät K-Kenkä, Nahkatakki H&M

IMG_4826.jpg

Illalla meinasi vähän vilu jo iskeä, kun aurinko ei enää paistanut ihan täydellä teholla, joten nahkatakki toimi illan lämmittäjänä. Se toikin asuun kivasti vähän karskimpaa vaikutelmaa muuten hyvin tyttömäiseen mekkoon. Kaulakoruja tulee nykyisin hyvin vähän käytettyä, joten silloin kun sellainen tulee kaulaan ripustettua, se on tämä hopeinen pieni sydän tai swarovskin samantyylinen koru ikuisuuden merkillä. Unohdin tietenkin kyseisen sydänkorun ja korvikset porukoille Kuopioon, mutta onneksi ne nyt kulkeutuu tänne kunhan tulevat käymään.

Oli kyllä kaikenkaikkiaan todella mukava viikonloppu! Lauantaina kävimme tyttöjen kanssa vielä Introssa pelaamassa aliasta (anteeksi muille paikalla olleille:D), mistä suunnistimme Albatrossiin loppuillaksi. Ae että, vanha kunnon Alba… Meno oli siellä samanlaista kuin vuosia sitten; kengät tarttui lattiaan kiinni, tanssilattia oli kuin sillipurkki ja sai varoa ettei kaadu nokalleen ihmisten tuuppiessa ohi!:D
Kyllä se vaan piristää mieltä tuollainen hyvin vietetty viikonloppu! Sai nauraa kunnolla tyttöjen kanssa ja viettää aikaa perheen kanssa.

IMG_4897.jpg

IMG_4949.jpgKuopion satama on kesällä kyllä kaunis paikka.

 

Nelli

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *