Plus size workout wear

#NettaSays

Isoja kokoja tarjoavia urheiluvaatteita on nykyään suht helppo saada kaupoista, ymmärtääkseni ainakin kokoon 52 saakka. Niistä monet eivät kuitenkaan omia makunystyröitäni miellytä roikkuvuudellaan ja väreillään. Niinpä tämä postaus on niille siskoille ja veljille jotka ymmärtävät nettikauppojen päälle.

Asokselta ja Forever 21:ltä olen hankkinut tanssitunnille sopivia vaatteita, mutta esim.salille sopivia asuja on haastava löytää. Onneksi urheiluvaatejätit kuten Nike ja Puma ovat ottaneet rohkeasti askeleen oikeaan suuntaan -paitsi jos lihavuuspelkoisilta kysytään, isot koot kun eivät kuulema kannusta laihduttamaan. Miettikää: joidenkin mielestä lihavat ihmiset eivät ansaitse urheilla Niken vaatteissa.

Niken vaatteet on merkin luotettavaa peruskauraa, löytyy mustaa, harmaata ja hieman väriäkin. Niken omilla sivuilla kerrotaan helppolukuisessa kokotaulukossa oikeat koot, jotka näyttävät olevan suht pientä; normaalisti kokoa 44/46 käyttävä näyttäisi sijoittuvan kokoon 52 tai 1xl. Tuo vaaleanpunainen puku jostain syystä kuumottelee mielessä, toivotaan etten hanki sitä :)

Puma myy yhteistyössä Asoksen kanssa värikästä mallistoa myös plussakoossa. Vaikka aivan täysin samoja vaatteita ei löydy niin plussa-kuin streittarikoossa, olen kaiken kaikkiaan tyytyväinen mallistoon. Puma on rohkeasti lähtenyt juuri sille tielle mitä plussakokoisten urheiluvaatteista on puuttunut:trendejä, rohkeutta, värejä ja esillä olemista.

Asokselta saa myös Rainbeau Curvy- merkillä varustettuja vaatteita, joista osa on hinnoiteltu lähes Puman hintoihin. Nuo isommassa kuvassa olevat housut ovat suosikkini ja toimivat hyvin!

Asos myy myös South Beach - merkin urkkavaatteita plussakoossa. Tältä merkiltä löytyy normaalikoossa myös mm.biksuja.

Myös H&M, Ellos ja Citymarketista saatava For Every Body tarjoavat vaihtoehtoja isommille naisille.

Ja sitten asiaan: oli rintasi mitä kokoa tahansa, panosta urheiluliiveihin! Mitä isommat ja raskaammat daisarit omistat, sitä enemmän joudut liiveistä maksamaan. Get over it. Myös pienemmän varustuksen omaavien kannattaa ostaa urheiluliivit - sen lisäksi, että ne tukevat rintojasi, säästät myös päiväliivejäsi kun et hiosta ja rasita niitä, olkaimet pysyvät paikallaan jne. Niin urheiluliivit kuin arkirintsikatkin kannattaa pestä usein ja vaihtaa uusiin noin 6kk-1,5v  välein, käyttömäärästä ja laadusta riippuen. Yksi tärkeä asia oikean koon löytämisessä on tarpeaksi napakka ympärys, jolloin paino ei kasaannu pelkästään olkaimille.

Omia suosikkejani ovat Shock Absorberin liivit, joita kuvan mallissa saa HH-kuppiin asti. Nämä liivit tukevat hyvin, mutta eivät ole erityisen kauniin malliset päälläni. Käytän näitä esimerkiksi ratsastuksessa, juoksussa tai muussa rinnoille kovaa rasitusta aiheuttavassa lajeissa. Huomaa, että kaikista Shock Absorberin malleista ei ole G tai H - kuppia. Näitä myydään urheilukauppojen lisäksi tavarataloissa sekä netissä, esim. brastop.com.

Toinen suosikkini, josta pidän enemmän ulkonäön kuin tuen vuoksi, ovat Panachen urheiluliivit, joita saa kaarituellisina ja tuettomina. Laatu on selvästi huonompaa kuin Shock Absorberin liiveissä, esimerkiksi olkaimet venyivät muutamassa käytössä niin, että joudun käyttämään olkaimissa olevaa hakasta jolloin hartiat joutuvat kantamaan enemmän painoa. Lisäksi toisesta kupeisa lähtee kaarituki, joten kannatan hankkimaan tuettomat liivit (tosin itselläni on tällä hetkellä toisessa kupissa tuki ja toisessa ei, toimii näinkin : D ). Nämä ovat kuitenkin ainoat kivan näköiset urheiluliivit joista löydän sopivan koon ja mallin, joten joudun antamaan laadussa periksi. Monesti olkaimet ovat mulle liian pitkiä. Panachen liivejä saa esim.Lumingerieltä, josta kannattaa tsekata muitakin urheiluliivejä. Osto ja palautus on yleensä suht.helppoa.

Kommentit

Femaleversion
Female Version

Sikamageet noi puman vaatteet! Näytät superhyvältä! :)

Sivuhuomiona: rintsikat vaihtoon puolen vuoden välein? Mitäää? Miksi?

#NettaSays

Kiitos Alina!

Riippuen liivien laadusta, käytöstä ja pesemisestä ne löystyvät jolloin tuki ei ole enää paras mahdollinen ja ihossa kiinni oleva, hikoilulle altistuva liivi kerää myös likaa.  Joillakin lemppariliivit on käytössä joka päivä jolloin käyttöikä voi olla lyhyt. Mahdolliset painonvaihtelut, raskaus ym vaikuttaa myös.

Minnea
Minnean muruja

Tosi kivat nuo Puman vaatteet! Pitäisiköhän aloittaa joku sisäliikuntaharrastus, että saisi tekosyyn ostaa? :D

#NettaSays

Kyllä pitää : D

Vapaaherratar (Ei varmistettu)

Eikö normikokoisia ja itseään terveellisillä tavoin ja kunnolla hoitavia naisia enää ole. Lehtien kuvissakin nykyään tyrkytetään ihannointiin näitä
Pinkkipossunpunaisiin tiukkisvaatteisiin puettuja, pullistelevia tahdottomien naisten malleja.
Järkyttävää löysäilyä malliksi.
Lisäksi suuhun mätetään kaikki, mikä kasvattaa muutakin kuin lihasta.
Ja nämö muka ihanteeksiko?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.