Huhhei

 

Olen elämäni aikana onnistuneesti kirjoittanut blogia noin kahden vuoden ajan enkä pysty uskomaan, että olen kyennyt edes siihen. Aloitettuja [ja lähes heti kuolleita] blogeja onkin sitten useampia. Olen niitä ihmisiä, jotka innostuvat asioista satasella ja käynnissä olevia projekteja on satoja ja tuhansia, mutta harvoin niistä mitään viedään loppuun asti.

Tässä siis taas yksi projekti. Tälle en toistaiseksi tosin aio pistää mitään tavoitteita, yleensä kun murskaan itseni suunnittelun mahdottomuuteen jo projektien alkumetreillä. Aloitan tämän myös ihan toisesta vinkkelistä kuin blogini yleensä, nimittäin kirjoittamisesta! Olen erittäin visuaalinen ihminen ja perfektionistikin, joten joka kerran kun olen jonkun blogin aloittanut, olen tuhrannut sen nimen, kuvauksen ja ulkoasun [erityisesti ulkoasun!] väkertämiseen päiväkausia. Nyt en tee sitä, nimikin varmaan tulee vielä joskus vituttamaan, mutta siinähän tulee. Ulkoasukin jääköön jonnekin tulevaisuuteen, nyt mennään sanat edellä.

En vielä ole päättänyt tuleeko blogi olemaan anonyymi vai tulenko joskus näyttämään naamani tai jopa nimeni täällä. Alkuun pitäydyn kuitenkin anonyymina, koska haluan yrittää olla mahdollisimman sensuroimaton. Tällä hetkellä elämä [ja ennen kaikkea pää] on nimittäin niin sekaisin ja tuulinen, että joutuisin sensuroimaan lähes kaiken ja tästä tulisi ihan perkeleen tylsää luettavaa. Ja vaikka nyt lähtökohta on koko blogin aloittamiselle on niiden umpisolmuissa olevien ajatusten epämääräinen avaaminen kirjoittamisen keinoin, olisi se ihan hauskaa jos niitä joku lukisi ja parhaimmillaan voisi löytää sielunsisaruutta tai edes jotain vertaistukea. Vertaistuki nimittäin kelpaisi tännekin.

Ja koska joka saamarin kerta tämän ekan postauksen tekeminen on yhtä helvettiä niin pidetään tämä nyt lyhyenä, mutta jotta sulla siellä ruudun takana olisi edes jotain samaistumispintaa niin kerrottakoon muutamia faktoja tältä puolelta:

✖ Olen 31-vuotias parisuhteessa elävä cis-nainen.

✖ Elämässä tekemisenä ja puheenaiheina kiinnostaa mm. taide, kulttuuri, feminismi, ympäristö, aktivismi, seksi, visuaalisuus, tanssi, politiikka, huonekasvit.. Näitä siis todennäköisesti blogissakin ainakin välillä.

✖ Olen tällä hetkellä käytännössä työtön ja rahaton.

✖ Identiteettini tuntuu olevan aivan hukassa ja yritän parhaani mukaan löytää sitä jostain.

✖ En blogin nimestä huolimatta koe olevani kovinkaan nihkee vaikka aivan täysin solahdankin sinne joidenkin nihkeenä pitämän vihervassarisuvakkifemakkoakka-rooliin.

Noniin, ne nyt aluksi. Tervetuloa nihkeilemään kanssani ja kattellaan yhdessä kuinka kauan tää projekti pysyy pystyssä!

Loppuun vielä mainittakoon vielä, että pidän valokuvaamisesta ja jos oon reipas tulee blogin kuvitus olemaan jatkossa omaa käsialaani, mutta tässä vaiheessa [ks. kohta sanat edellä] on kuvat helppoa, itseäni miellyttävää ilmaisstockmateriaalia.
Kommentit (2)
  1. bodilybycloud
    27.3.2019, 14:10

    Toivittavasti jaksat kirjoittaa tätä blogia ahkerasti <3

    1. Oi, kannustavat kommentit kyllä auttaa jaksamaan! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *