Puhuttaisko seksivälineistä?

Mielestäni seksivälineistä tulisi puhua enemmän. Miksi? No vaikka siksi,että ne on niin perhanan upeita ja ihania juttuja! Seksistä ja siihen liittyvistä ilmiöistä sekä oheistavarasta puhutaan koko ajan enemmän ja se on mielestäni siistiä, mutta yleinen keskustelu on silti jotenkin kovin hyssyttelevää ja sievistelevää. Ja tämä pätee myös usein julkiseen keskusteluun seksivälineistöstä. Nykyään tuntuu olevan ok jos naisella on alusvaatelaatikossaan se pieni sormivibra tai sievä hieromasauva, mutta entä jos nainen omistaakin valtavia dildoja, wandeja, anaalitappeja ja ruoskia niin ettei se alusvaatelaatikon kulma riitä millään näiden säilytykseen vaan tarvitaan ihan oma säilytystila. Allekirjoittanut nimittäin tarvitsee.

Seksivälineet saattaa aiheuttaa kovasti hämmennystä tai punastelua ja se on aivan ok. Häpeää niiden ei kuitenkaan pitäisi aiheuttaa, onhan kyseessä esineistö, joka lisää hyvinvointia, itsetuntemusta sekä usein myös konkreettisesti seksin määrää, tapahtui seksivälineiden käyttäminen sitten yksin tai partnerien kanssa. Se, onko välineiden käyttäminen kivempaa yksin vai yhdessä on täysin ihmisestä riippuvaa, mutta itselleni välineet ovat parhaimmillaan partnerin kanssa käytettynä. Perinteinen parissa asennossa tapahtuva yhdyntäseksi on tietysti ajoittain mukavaa, mutta kuten kaikkeen, myös siihen kyllästyy jos se on sitä ainoaa seksiä. Ja vaikka muutakin kuin yhdyntää on täysin mahdollista ilman välineitä harrastaa, lisäävät erilaiset vimpaimet mahdollisuuksia lähes loputtomiin ja seksin laatukin voi parantua huomattavasti. Yksin käytettäessä välineiden hyödyt ovat erityisesti oman seksuaalisuuden ja mieltymysten tutkimisessa. Monilla, erityisesti naisilla myös orgasmien saaminen mahdollistuu/helpottuu välineiden myötä niiden luoman mekaanisemman ja tasaisemman stimulaation tai sormien/peniksen ulottumattomissa olevien kohtien löytymisen ansiosta.

Mitä tulee välineiden hankintaan, moni varmasti itseni tavoin käy läpi yrityksen ja erehdyksen reitin. Itse taisin olla 16-vuotias kun sain ensimmäisen dildoni ja vasta 28-vuotiaana paljon rahaa kunnon wandiin sijoitettuani ymmärsin mitä tarkoittaa hyvä ja laadukas seksiväline. Vuosien aikana kaapeistani löytyi jos jonkinmoista vempainta, jotka jokainen jäivät melko nopeasti käyttämättömäksi ihan siitä syystä, etteivät ne olleet tarpeeksi laadukkaita. Nykyään panostan erityisesti materiaaleihin sekä helppohoitoisuuteen ja enää eivät välineet loju käyttämättöminä kaapin pohjalla. Kaunista, laadukasta, tehokasta ja hyvästä materiaalista valmistettua välinettä on aivan suunnaton ilo käyttää. Jos nyt siis olet hommaamassa itsellesi uutta välinettä makuuhuoneeseen, kiinnitä huomiota sen laatuun ja ole valmis sijoittamaan siihen vähän enemmän. Takaan, ettet kadu. Ja aivan erityisesti huomioi materiaali, monet välineet ovat huolellisesta pesemistä huolimatta bakteereja sekä likaa kerääviä ja näitä et halua lähelle intiimialueitasi.

Meidän taloudesta tosiaan löytyy jos jonkinlaista välinettä ja tottakai osa näistä on käytössä enemmän kuin toiset, mutta seksivälineidenkin kanssa toteutan paljon muunkin materian kanssa hyväksi havaitsemaani periaatetta; jos joku ei enää miellytä tai sitä ei tule käytettyä, se kannattaa heivata menemään. Seksivälineiden kanssa toki tylsää on se, että niitä ei noin vaan facebookin kirppisryhmiin laiteta myyntiin tai edes ilmaiseksi anneta, joten tästäkin syystä niihin laadukkaisiin välineisiin on hyvä panostaa.

Minkälaisia ajatuksia tämänkertainen postaus herätti? Kiinnostaako lukea aiheesta enemmän ja jos, minkälaisia juttuja haluaisitte?  Nämä on itselle niin tärkeitä asioita, että sitä mielellään kirjoittaa näistä jos ihmisiä kiinnostaa!

Edellisestä postauksesta eteenpäin blogini on kuvitettu ainoastaan omilla kuvillani ja jos tulevaisuudessa kuvia on muualta lainattu, tulen mainitsemaan siitä erikseen.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *