Äänestysmuistutus, tai: Why is my blog so sexy?

No Sex and the City

Kun kaikki muutkin kerran, niin muistutanpa nyt minäkin: vielä ehtii äänestää Aussie Blog Awardseissa! Allekirjoittanut sepustuksineen on ehdolla sekä Aussome & Unique- että Readers' Choice -kategorioissa. Tätä pidettäköön jo voittona sinänsä, ja olen vakaasti päättänyt poksauttaa skumppapullon auki palkintojenjakopäivänä.

Vaikka eihän skumpan juomiseen kyllä tekosyitä tarvita.

Sitä kuplajuomaa siemaillessani aion sitten huokailla dramaattisesti, sellaisella vähän savuisella äänellä: Why is my blog so sexy? Pitänee myös hommata kyynärpäähän asti ulottuvat hansikkaat ja tupakkaa varten pitkä holkki. Sitten voin vetää kännit ja vaikuttaa siitä huolimatta tyylikkäältä sekä hitusen dekatentilta.

Ai niin, ja sitten niihin äänestysohjeisiin: Aussome & Unique -sarjan ehdokaslista löytyy täältä, ja Readers' Choice-ehdokkaat puolestaan täältä. No Sex and the City on bongattavissa sivulta viisi, täällä. Äänestysaikaahan on 8.4. asti, ja palkintojakin vaivastaan voi tsägällä saada. Hommassahan on siis melkein enemmän järkeä kuin pressanvaaleissa - niistä kun ei saa palkintoja vaan ainoastaan Niinistön, ihan sama mitä äänesti. Kerrassaan surkeaa touhua.

 

Kuva: rosiethedoll.tumblr.com

Kommentoi