Cosmokilarit, tai: Viikon typerin lista

No Sex and the City

[Cosmokilarit]

Cosmopolitan-lehden typerien, naisia/miehiä/koko ihmiskuntaa halventavien artikkeleiden lukemisesta johtuva raivokohtaus. Johtaa runsaaseen kiroiluun sekä mahdollisesti lehden repimiseen.

Tänään kiskaisin pahemman laatuiset cosmokilarit. Syy? Lehden nettisivuilla julkaistu viidenkymmenen kohdan lista asioista, joita ei pidä unohtaa parisuhteen vakiintuessa. Älkää käsittäkö väärin: listalla on ihan hyviäkin juttuja. Sellaisia perusasioita. Että kumppania tulee kertoa rakastavansa, että joskus on kiva pitää kädestä, ja koskettaminen on hyvästä. Mutta sitten on myös niitä kohtia jotka saivat minut latomaan ärräpäitä toisensa perään.

Kuten esimerkiksi nämä:

* Älä laita deodoranttia, puhdista korviasi tai leikkaa varpaankynsiäsi miehesi nähden.

Mitä vittua? Eiköhän mies tiedä, että minäkin luonnostani hikoilen, ja että korvani tuottavat vaikkua ja varpaankynteni kasvavat pituutta siinä missä muidenkin ihmisten. (Ja jos mies ei sitä tiedä, tai vaihtoehtoisesti tahdo tietää, niin sitten on kyllä miehessä vikaa.) Miksi ihmeessä koettaisin moiset asiat siis piilottaa? Minkä vuoksi kukaan yrittäisi pitää yllä tällaista typerää illuusiota, jonka mukaan nainen on nukke, jonka muovikroppa ei toimi kuten tavallisen ihmisen? Todella epätervettä käytöstä, jos minulta kysytään.

Sitä paitsi yhdessä asuessa tällaisten perusjuttujen piilottaminen on aika mahdotonta. Ellei sitten satu asumaan kymmenen kylppäriä sisältävässä kartanossa.

* Älä anna hänen nähdä likaisia alusvaatteitasi.

Minun tulisi siis myös esittää, ettei ruumiini muodosta minkäänlaisia eritteitä, eivätkä alusvaatteeni siten koskaan likaannu? Anna mun kaikki kestää. Entä miten tämä hoituisi käytännössä – nainenko se yhdessä asuessa kaikki pyykit pesee, niin ettei mies vahingossakaan joutuisi kasvokkain likaisten pikkareiden kanssa? Vai pesevätkö molemmat omansa? Aika vaikeaksi menee. Likapyykkiä ei tietenkään tarvitse jättää pöydille lojumaan, mutta kaikilla meillä likaantuvat pöksyt käytössä. Piste. Emmeköhän me aikuiset ihmiset jo voisi tämän asian hyväksyä.

* Pidä alapään karvoitus siistinä ja huoliteltuna.

Cosmon sopisi jo lakata tunkemasta kaikkia naisia tiettyyn muottiin. Minun puolestani kaikki tehköön karvoituksellaan mitä lystäävät, mutta en pidä tällaisesta asenteesta, jonka mukaan alapään ajelu on täysin oletusarvoista – että kaikki normaalit naisethan niin tekee! Ehei, eivät tee. Eivät suhteen alussa eivätkä myöhemminkään. Eivätkä kaikki miehetkään todellakaan sellaista vaadi. (Muistatteko muuten vielä kiivaat karvakeskustelut, osat yksi, kaksi ja kolme?)

* Pukeudu kotonakin söpösti. Ehkä hyvin istuvat joogahousut löysien verkkareiden sijaan?

Minä pukeudun kotona ennen kaikkea mukavasti, ja se ei tule muuttumaan. Jännittävää kyllä, kukaan ei ole koskaan kieltäytynyt harrastamasta seksiä kanssani tämän vuoksi. Eiköhän se tyydyttävä seksielämä ole ihan muista asioista kiinni kuin minun pieruverkkareistani. Sitä paitsi miksi naisten ylipäänsä pitäisi pukeutua “söpösti”? En ole enää viisivuotias, kiitosvainoikeinpaljon.

* Naura hänen vitseilleen. Huonoillekin.

Häh. No en tietenkään naura, jos vitsit kerran ovat huonoja. Eihän minunkaan huonoille heitoilleni naureta. Feikkaamalla ei synny mitään hyvää. Kuten orkkujen, tulee myös naurujen olla aina aitoja, muuten niillä ei ole mitään arvoa.

* Esitä kiireistä ja tärkeää, vaikka olisit menossa vain manikyyriin. ”Tulen tänään kotiin vähän myöhemmin, minun täytyy hoitaa asioita.”

?????

* Varmista, että olet yksin, kun vetelehdit sohvalla ja syöt jäätelöä suoraan purkista.

En todellakaan keksi miksi tällainen toiminta pitäisi pitää salassa. Ehkä mikäli ei tahdo jakaa sitä jäätelöä? Muuten en todellakaan tajua mitä saatanaa Cosmo tällä ajaa takaa. Sohvalla vetelehtiminen ja jäätelön syöminen kumppanin kanssa yhdessä voi kuulkaas olla oikein kivaa.

Ja viimeisenä, vaan ei suinkaan vähäisempänä:

* Sipaise huulikiiltoa, vaikka vain pistäytyisitte kaupungilla. Vähän punaa hänen ilokseen – ei kai feministiliike nyt siihen voi kaatua?

En edes tiedä mitä tähän pitäisi sanoa. Käyttäköön huulipunaa kuka tahtoo ja miten tahtoo, mutta mikä ihme tuo typerä ja täysin tarpeeton feministidissaus oli? "Feministiliike" ei ole koskaan koettanut kieltää keneltäkään huulikiiltoa. Pisteenne vain vähenevät, Cosmo. Älkää yrittäkökään enää tämän jälkeen väittää, että olette feminismin asialla. Ette meinaan ole.

 

Loppukevennyksenä vielä toisenlainen näkemys siihen, mitä Cosmopolitanin kansi todella viestittää:

 

Psst! Tsekkaa myös aiemmat erimielisyyteni Cosmon kanssa:

Cosmo panee parastaan, tai: Seksivinkeistä paskimmat

Vesiseksiä, tai: Hukkumisvaarasta miinusta

 

Kuvat: omtimes.com, fashaddix.com, happi.nettiareena.fi, shrink4men.wordpress.com

Kommentit

tiiti
ite puin

Haha, mun parempi puolisko varmaankin järjestäisi mut pakkohoitoon, kun kulkisin ympäri kämppää kätkemässä käytettyjä alushousuja ja pistäisin deodoranttia salaa pimeässä komerossa, siitä nyt puhumattakaan, että alkaisin yhtäkkiä kuittailun sijaan nauraa sen (ei riittävän) huonoille läpille. Tuohon huulikiilto-juttuun en edes mene :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Ha! Loistava!

Onneksi ei ole tullut avattua Cosmoa useampaan vuoteen, näköjään taso on samaa kun ennenkin..

Erityisesti tämä:

* Naura hänen vitseilleen. Huonoillekin.

Mitä vittua? Että miellytä nainen miellytä!

Jemina
No Sex and the City

tiiti, pitäisikin pitää Cosmo-päivä ja testata kaikkia näitä neuvoja juuri tuolla tavalla: laittaa dödöä kaapissa, hohottaa kaikelle mitä puoliso sanoo, ja muistaa selittää että "siis mulla on ihan kauhea kiire tänään" jatkuvasti, vaikka tosiasiassa suunnittelisikin istuvansa sohvalla ihan ylhäisessä yksinäisyydessään sen jäätelötonkan kanssa. Kuinkakohan moni mies olisi tyytyväinen, ja kuinka moni kutsuisi valkotakkiset paikalle?

Vierailija, enemmän ja vähemmän samat jututhan tuolla taitavat sykleissä kiertää. Ja taso ei tosiaan muutu, kuten ei sisältökään. Suihin pitää vain jatkuvasti ottaa, ja mieluiten huulipunan tuhriintumatta.

Vattu

"Nuo ohjeet on tarkoitettu edustusvaimoille, jonka saa hankittua ferrarin kylkiäisenä." Mies 24v

Tiivistettynä:  "Feikkaa 24/7, älä vaan anna pitkässäkään parisuhteessa miehesi tiedostaa, että olet oikeasti ihan vain ihminen!"

Hyvää työtä Cosmo.

kultahillokala

Jes! Välillä (ja aika useinkin) Cosmo haisee

Vierailija (Ei varmistettu)

Siis oikeastiko!!! Mitä vit....

Vierailija (Ei varmistettu)

Oliko tämä suomen cosmossa lehdessä vai netissä?

Jemina
No Sex and the City

Vattu, kuulostaa todennäköiseltä! Toinen vaihtoehto lienee, että moisenlaiset naiset ovat sellaisia kasvata-itse-oma-tyttökaverisi -tuotteita, tämän naispuolisia vastineita.

sannu, aivan! Ja laitetaanpas sitten arvausleikki pystyyn - kuinkakohan monesta ihmisestä ja kuinkakohan monesta parisuhteesta on tullut onnellinen tällaisella feikkausmenetelmällä? Hmm...

kultahillokala, niinpä tosiaan tekee. Eihän sitä tietenkään aina haluaisi yhtä tiettyä tasoa hutkia, mutta piru vie kun ne tekevät sen sekä niin helpoksi että tarpeelliseksi, kerta toisensa jälkeen!

Vierailija, kyllä, ihan oikeasti. Vaikka mielelläänhän moista olisi uskomatta. Mit vit nimenomaan.

Vierailija, en tiedä onko se ollut lehdessä, mutta netistä se ainakin löytyy. (Linkki löytyy tuosta juttuni alusta.) "Artikkeli" on näemmä julkaistu viikko sitten, joten saattaahan se toki uusimmassa numerossa olla.

Nade
Aurinkosadetanssia

Voi, jeesus sentään... Näitä ohjeita teinit sitten lukee ja mahdollisesti pitää onnistuneen parisuhteen kulmakivinä. Myös ne miespuoliset >.< Toivottavasti tämän päivän teini-ikäiset tytskyt omistaa kriittisen lukukyvyn eikä ota Cosmon kirjotuksia tosissaan. Eihän kukaan voi ottaa noita tosissaan, eihän?? :(

häkkilintu

Tämä Cosmon artikkeli alentaa miehiä, aivan niinkuin miehet olisivat hikeä, likaisia kalsareita, jäätelöviiksiä ja verkkareita pelkääviä nyssyköitä, jotka eivät halua tiedostaa, että heidän naisensa kasvattavat kynsiä ja paskovat muutakin kuin ruusun terälehtiä. 

Feministiliike ei myöskään suutu huulipunasta, mutta kaikki sitä edeltänyt ohjeistaminen oli järkyttävää tuubaa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi ei, mun avioliitto kaatuu! Leikkasin varpaankynnet eilen miehen ollessa vieressä! OMG! Kuinka käy asunnon, koirien... :´(

(Ei varmistettu)

Kyllä mennään taas metsään ja lujasti tuolla toimituksessa... Meillä muuten ajelee mies minunkin alapään, kun käyttelee trimmeriä minua huomattavasti näppärämmin. Joku voi pitää outona, mutta eipä noista sessioista yleensä seuraa kun mukavaa... :)

Tuulee tuulee

"Esitä kiireistä ja tärkeää, vaikka olisit menossa vain manikyyriin. ”Tulen tänään kotiin vähän myöhemmin, minun täytyy hoitaa asioita." - ?????"

Hahahahaha, ????? on todellakin ainoa mahdollinen reaktio tohon ohjeeseen. Siis häh. :D Noista muista kohdista edes ymmärrän mitä niillä ajetaan takaa, mutta tähän mun kulttuurinen hiljainen tieto ei nyt anna mitään. :D

Tuo kotivaatepointti on kuitenkin (tai ehkä olisi vähän toisin muotoiltuna) mulle ihan järkeenkäypä, tai siis, huomasin jossain vaiheessa että aloin itsekin ihmetellä miksi olen kotona aina rumissa vaatteissa kun on olemassa myös mukavia JA nättejä vaihtoehtoja, ja aloin sitten pikkuhiljaa dumpata rumia pihalle sitä mukaa kun kivempia löytyi tilalle. On se musta ihan kiva näyttää astetta nätimmältä kotonakin - suurimman osan arjesta toista kuitenkin näkee just siinä kotivaatekuosissa. Mutta joo, tää on taas näitä asioita joiden toki tulee olla jokaisen itse päätettävissä - ja myös näissä kauneus on katsojan silmässä: musta tuntuu että hämmästyttävän monella miehellä on joku sellanen "naisella koticolleget ja miehen t-paita" -fetissi. :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei hyvä isä, tää on pakko näyttää omalle miehelle, saa varmasti tän viikon naurut tästä!

Jemina
No Sex and the City

Nade, juuri tuo tällaisessa paskassa pelottaa eniten - me sentään osaamme suhtautua lukemaamme kriittisesti ja huumorillakin, mutta minkälaisen kuvan elämästä ja rakkaudesta moiset artikkelit mahtavat epävarmoille teineille antaa? Perusviesti: Älä koskaan, siis koskaan ole oma itsesi. Jes... Tällaisista vaikutteista syntyy luultavasti vinoutuneita naisia ja miehiä - tai lähinnä Naisia ja Miehiä, sellaisia jotka ovat Marsista ja Venuksesta, ja jotka yrittävät kovasti jotenkin edustaa sukupuoltaan tai sitä mitä siltä oletetaan.

häkkilintu, hyvä huomio, kyseinen artikkeli ei tosiaan kohtele miehiäkään millään tavalla kunnioittavasti. Aika hämmentävää sinänsä - miehet ovat siis todellisuuden kohtaamiseen pystymättömiä typeriä olentoja, mutta heidän vuokseen naisen tulee itsensä mutkalle vääntävän ja parhaansa feikkaaman? Ei voi käsittää.

Vierailija, no niin, pilalla on, sinne meni! Hyvästit kämpälle ja koirille, sillä tästä suosta ei voi enää nousta! Nyt äkkiä soitto toimitukseen, ja siitä seuraavaan lehteen raastava tarina tosielämästä: Mieheni jätti minut varpaankynsieni takia! Olisinpa kuunnellut Cosmoa!

Vierailija, niinpä: jotkut miehet eivät tahdo naisen ajelevan, ja jotkut tahtovat ajella naisen. Todellisuudessa on siis (onneksi!) vähän enemmän harmaan sävyjä kuin Cosmon artikkeleissa. 

Am, joo, yritin pitkään miettiä jotakin muuta kommenttia tuohon kohtaan, mutta en kertakaikkiaan keksinyt. Veti sanattomaksi. Ja kotivaatteista sen verran, että kivasti pukeutumisessahan ei ole mitään vikaa. Monet tekevät niin ihan itsensä vuoksi, koska se tuntuu kivalta. Mutta rakastamistaan pieruverkkareista luopuminen vain siksi, että miehen edessä pitäisi pukeutua "söpösti"... Ei jumalauta.

 

louna (Ei varmistettu)

Cosmopolitanhan käy sitten ihan vitsikirjasta.

Teurastajan vaimo

Kuka tahtoo esittää omassa kotonaan jotain? Ei apua... 

Ehkä kannattaa lopettaa deodorantin käyttö kokonaan ettei vaan mies nää. ;)

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Noloa tunnustaa, että olen jopa joskus kuulunut kyseisen lehden tilaajiin, pannaan nuoruuden hairahduksen piikkiin. Melko viiskytlukulaista settiä, etten sanoisi. Vaan on se hyvä, että on itse saanut kasvaa naiseksi niinkin tervehenkisten aviisien kuin SinäMinän ja Reginan vaikutuksen alaisena, säästyi sielu pahimmalta turmelukselta! ;-)

Jemina
No Sex and the City

Vierailija, kerro ihmeessä mitä mies moisesta sanoo! Ja ehkä lista pitäisi printata ja laittaa jääkaapin oveen - saattaisi kummastipiristää harmaita syysaamuja, kun ne saisi päivittäin aloittaa hallitsemattomalla röhönaurulla.

louna, niin käykin. Hetken pohdin, että olisikohan lista voinut olla vitsi... Mutta ei, jotenkin en osaa kuvitella Cosmossa kynäiltävän tällaisia artikkeleita jotenkin ironisesti.

Lilleri, no niinpä! Paineet esittää aina jonkinlaista parempaa versiota itsestään ovat mielestäni jo kyllin suuret (ja kaikinpuolin hanurista - minusta kenenkään ei pitäisi joutua esittämään yhtään mitään), ja veikkaan että monille koti on se pakopaikka moisesta stressistä. Siellä saa olla kuten tykkää. Vaan ilmeisesti ei enää! Cosmo pyrkinee tuomaan meidät uudelle aikakaudelle, jossa naisen kohtalo on esittää 24/7, olivat missä tahansa.

MinnaM, nyt jäinkin miettimään, että millaistakohan maailmankuvaa SinäMinä tarjosi ja minkälaisia asioita se viestitti teini-ikäisille ihmissuhteista. Minä meinaan tilasin sitä vuosikausia, vaan enpä silloin sitä moisella silmällä katsellut. Pitäneekin yrittää etsiä kirpparilta pari vanhaa numeroa käsiinsä ja katsoa, että miten epäilyttävästä materiaalista on kyse.

Tää juttu on ilmeisesti julkaistu uudestaan, luin ehkä jo vuosi sitten saman. Onneksi Cosmo ei osaa keksiä uusiakaan juttuja.

Jenni Hoo (Ei varmistettu) http://www.hellyeahido.blogspot.fi

Blogissani hieman erilainen näkökulma aiheeseen :) http://hellyeahido.blogspot.fi/2012/10/sulje-ovi-kun-menet-vessaan.html

Jemina
No Sex and the City

Tuuliviiri, juttujen kierrätys enemmän tai vähemmän samassa paketissa lienee tosiaan aika tavallista. Pitäsikin joskus tehdä jonkinlaista tutkimusta naistenlehtien parissa ja katsoa, että millaisissa sykleissä asiat etenevät ja kuinka usein samat jutut päätyvät prinnttiin, vain hitusen muunneltuina...

Jenni Hoo, hyvät tavat ovat minun mielestäni asia erikseen. Likaisia kalsareita ei tarvitse jättää ruokapöydälle, mutta ei niitä nyt saatana tarvitse miehen herkiltä silmiltä piilotellakaan. Ja ei, minun mielestäni parisuhteen tavoite ei ole "miellyttää" miestä. Itse tykkään tasa-arvoisista parisuhteista, joissa toki pyritään olemaan onnellisia ja tekemään toinenkin onnelliseksi - mutta feikata ei tarvitse kenenkään.

Vierailija (Ei varmistettu)

tästä sai uskomattoman hyvät naurut näin 4h tenttiin lukemisen jälkeen! joku vielä luentosalissa lukee cosmoa,ei ihme ku valittaa miesongelmista jos cosmon ohjeita noudattaa..meillä ainakin on miehen kanssa niin tasa-arvoinen parisuhde ku voi olla,eikä yhtää hävetä sitä et ollaa ihmisiä. Ja tosiaan mies vaan osaa paremmin käyttää sitä ladyshaverii ku minä ja toisaalta on kiva ku ei ite tarvi vaivautuu. :)

Jenni Hoo (Ei varmistettu) http://www.hellyeahido.blogspot.fi

Niin, kuten tekstissäni totesin niin mielestäni tarkoituksena on miellyttää toinen toisiaan - ei voi kovin pahasti mennään pieleen jos molemmat haluavat tehdä toisensa mahdollisimman onnelliseksi. Kyllä ne miehet vain arvostavat, vaikka eivät mitään sanoisikaan, kun huomaavat että olet nähnyt vaivaa varta vasten!

pahatapa (Ei varmistettu)

Cosmonaiset, voi hyvää päivää...

Tilasin jonkun pätkän Cosmopolitania kampaamooni ja tulihan ne lukaistua läpi. Joka numerossa on vähintään 2-3 aukeamaa täyttä paskaa. Sääliks käy ne nuoret naiset, jotka juttuihin uskovat.

Hah, mulla ei ole lehteä nyt käsissä, mutta tuli mieleen muutama kuukausi sitten julkaistu juttu, "miten paikkaat parisuhteessasi tekemät mokat" tms. ja yksi mokaesimerkeistä oli riita anopin kanssa - "kritisoitko raparperipiirakan koostumusta vai kommentoitko perunankuorimistekniikkaa?". 2012. HALOO.

louna (Ei varmistettu)

Jenni Hoo, jos pariskunta ei toinen toisiaan miellytä sellaisena kuin ovat niin ehkä kannattaa jatkaa sen oikean etsimistä.

Jemina
No Sex and the City

Vierailija, siinäpä se: tasa-arvoinen parisuhde, jossa ei hävetä sitä että ollaan ihmisiä. Juuri näin!

Jenni Hoo, itse ainakin toivoisin, että onnellisuuteen vaikuttaisivat ihan muut asiat kuin kuin likapyykin piilottelu ja kaikenlainen feikkaaminen. Mutta kukin toki tyylillään, ja jos molemmat osapuolet ovat onnellisia, niin sehän lienee pääasia. Silti olen itse vakaasti sitä mieltä, että tämä lista oli täysin perseestä, eikä todellakaan kelpaa minkäänlaiseksi yleisohjeeksi onnellisen parisuhteen saloihin.

pahatapa, nyt siis tiedämme, millainen on todellinen Cosmonainen: laittaa aina huulikiiltoa, piilottaa likaiset alusvaatteensa, ja omaa niin vakaat mielipiteet perunankuorimistekniikoista, että on valmis taistelemaan niistä anoppinsa kanssa!

louna, olen aika samaa mieltä. Tottakai toinen tulee ottaa huomioon, ja yhteiselosta pyrkiä tekemään kaikille mahdollisimman mukavaa - mutta tietyissä rajoissa. Siinä vaiheessa kun pitää laittaa dödöä komerossa ja valehdella olevansa kauhean kiireinen jatkuvasti, mitä tahansa tekeekin, on kyllä jokin aika perusteellisesti pielessä.

Tuulee tuulee

Piti vielä kommentoida vähän aiheen vierestä että kun luin tota koko listausta niin hämmennyin kyllä tästä kohdasta: "Kääri kuukautissuojasi vessapaperiin, ennen kuin heität ne roskakoriin.". WTF? Muista tämä pitkässä parisuhteessa? Muista myös viedä biojäte ulos ennen kuin pussukka homehtuu ja huomioi, että juustohöyläkin pitää joskus tiskata? Eiks toi nyt oo asia jonka jokainen nainen tekee ihan oman hyvinvointinsa takia, ei se nyt toivottavasti parisuhteeseen liity? :D

Poikaystävän kommentti (hämmästelyyni siitä että tästä vessanroskiskäytännöstä pitää näemmä erikseen ohjeistaa seurustelevia ihmisiä) oli että "nii, no sehän näyttäis muuten joltain teurasämpäriltä". :D Tää ihastuttavan eläväkielinen kuvaus huvitti mua suuresti, etenkin kun meillä usein mies urheasti vie kaikki roskat vaikka aina sanon että tota ei tarttis, haha. (Mitähän tämäkin tekee meidän parisuhteelle, apua.)

Am kirjoitukseen viitaten, itse olen mennyt koulussa tyttöjen vessaan, johon joku oli jättänyt verisen siteen roskiksen kannen päälle, avonaisena vaan lojumaan. Hyi yök, onneksi oli muitakin koppeja vapaana.
Myös ravintolassa olen mennyt vessaan ja käsipaperi roskiksessa retkotti myös side avonaisena..
Myöskään entinen kämppikseni oli käärimättä paperiin ja roskiksen kantta avatessa meinasi aina oksennus päästä, ehkä hänen pitäisi lukea Cosmoa tarkkaan, sillä hänellä on poikaystävä.

Mila (Ei varmistettu) http://nsjuttu.blogspot.fi/

Hahaha kuolin nauruun tuolle sun "Ehkä mikäli ei tahdo jakaa sitä jäätelöä?" -kommentille, koska se tuli mulle just samalla sekunnilla mieleen kun aloitin lukemaan tota lausetta.

HAHAHAHA. Vanha kunnon Cosmo.

Jenni Hoo (Ei varmistettu)

"Jenni Hoo, jos pariskunta ei toinen toisiaan miellytä sellaisena kuin ovat niin ehkä kannattaa jatkaa sen oikean etsimistä."

Hahahaha, ei se minua ihmisenä muuta jos käyn privaatisti ulosteella! Toki mieheni _tietää_ minusta kaiken, mutta ei ihan kaikkea tarvitse nähdä/kuulla. Sama toimii toiseen suuntaan. Mutta kukin tavallaan, meillä homma vain sattuu toimimaan näin.

Mikä nyt sitten on sitä feikkaamista? Hiusten värjääminen? Harjaaminen? Meikkaaminen? Peseytyminen? Veikkaanpa että täällä ollaan sitten ihan feikkejä kaikki, voi meidän miesparkojamme kun eivät tiedä totuutta. Olen tosin kuullut huhuja että miehetkin silloin tällöin peseytyvät, ajavat partaansa - jotkut jopa värjäävät hiuksiaan! Eikö kenenkään aitouteen enää voi luottaa..?!

Teurastajan vaimo

Feikkiä on esimerkiksi se, jos esität kiirellistä, naurat huonoillekin jutuille ja peseydyt vain miehesi iloksi? :D

Eiköhän kaikki huolehdi henkilökohtaisesta hygieniasta itsensä takia, ei jonkun muun? Ainakin minä peseydyn, värjään tukkaa ja meikkaan ihan yhtälailla parisuhteessa tai ilman.

 

JenniHoo (Ei varmistettu)

No jos mieheni joskus sanoisi "haiset hieltä" niin totta helvetissä peseytyisin hänen mielikseen! Ei ole ikinä joutunut sanomaan. Jos mies kertoo innoissaan lässähtäneen vitsin, tietenkään en aiheuta hänelle pahaa mieltä vaan naurahdan. Tuo "kiireellisyys" oli kieltämättä turha, mutta ei aivan huono pointti. Ei ole pakko sanoa "en ehdi, menen tekemään jotain helvetin turhaa joka maksaa satoja euroja", kun voi vain sanoa että on menoa.
Mutta joo, mä oonkin kamala idiootti-feikki-bimbo joka elää vain miehelleen ja meidän parisuhde on tuhoon tuomittu! :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Äläpä laita sanoja muiden suuhun.
Et tunnu ymmärtävän mitä porukka tarkoittaa feikkaamisella. Esim. itse sanoin miehelleni, että voisitko kulta heittää kahet reikäsimmät bokserisi roskiin, ostan sulle uudet tilalle, ja näin tehtiin. Tämä on normaalia toisen pyyntöön suostumista. Samoin jos hän sanoo minulle, että voisitko laittaa tänään sinne bileisiin sen sun nätin vihreän mekon, niin tietysti voin laittaa, ei siinä mitään. Kuitenkin feikkaamisen puolelle mennään jos jompi kumpi tai molemmat ensin kuvittelee vimmatusti että mistähän se toinen tykkäis ja sitten piilottaa ja hylkää omat lempivaatteensa ja ihan pokalla esittää että juu olen aina kotonakin kynähameessa ja pitsihanskat kädessä. En myöskään ymmärrä miksi pitäisi esittää olevansa joku salainen agentti jos oikeesti pistää parisataa johonkin turhaan. Jos rahankäyttötavoissa on suuria eroja niin se on keskustelun paikka, jos ei ole, niin en minäkään naputa jos toinen omilla rahoillaan ostaa pleikkarin, miksi häntä palavasti kiinnostaisi arvioida täsmälleen mihin minun rahat menee? Jos joku haluaa Betty Draper -tyylisen naisen niin minun kanssa on turha aikaa tuhlata, maailma on erilaisia ihmisiä täynnä joten minusta on todella hyvä että molemmille selviää nopeasti että emme sovi yhteen.

marietta

Pointsit kotiin Cosmo. Vieläkään mikään ei mun mielestä kyllä voita tätä typeryydessä.

JenniHoo (Ei varmistettu)

Erittäin toimivia vinkkejä nuokin, kannattaa kokeilla ;)

Ihmeellistä että sama teksti saa aikaan suurta vihaa ja hilpeyttä samaan aikaan, kertaalleen luettuna! En ole ikinä muutenkaan ymmärtänyt Cosmoa, mutta tuo "Älä laita deodoranttia, puhdista korviasi tai leikkaa varpaankynsiäsi miehesi nähden." oli kyllä huippu!! Ei jessus, ei naiset ole mitään robotteja jotka tungetaan muottiin ja pidetään siellä. Musta on ainakin välillä ihan kivaa kotona saada pukeutua lökäreihin ja syödä jäätelöä suoraan purkista ja poikakaveri liittyy jopa innoissaan seuraani toisinaan!! Jos Cosmo on luonut naisille tuollaisen muotin (miltä pelottavasti vaikuttaa) niin lupaan tässä ja nyt että en ikinä koskaan milloinkaan tule sopimaan/sovittautumaan/suostu tungettavaksi siihen. Kiitos.

 

(tottakai jossain määrin nuo asiat on ihan totta ja noudatuskelpoisia joidenki kohdalla, mutta rajansa kaikella)

Supporttaan. Rispekt.

Kommentoi