Disneyn meikkilinja, tai: Merinoidan muodonmuutos

No Sex and the City

Olen keuhkonnut Disney-leffojen epäilyttävästä naiskuvasta aiemminkin, mutta nyt firma on kyllä ylittänyt rajan! Nyt vinkkasi uudesta meikkilinjasta, joka hakee inspiraationsa leffojen pahiksilta. Ei siinä vielä mitään - Disneyn pahiksissa on aina ollut asennetta. Mutta The Disney Villain Makeup Collection-meikkilinja on ottanut muutamia vapauksia piirtäessään pahiksia uusiksi meikkimainoksiinsa.

Vai mitä sanotte tästä?

XO Janen Lesleytä lainatakseni: "WHAT THE SHIT IS THAT? WHERE ARE THE TENTACLES? WHERE ARE THE BAZOOMS? WHAT IS GOING ON?"

Pieni merenneito-leffan merinoita Ursula on aina ollut yksi omista suosikeistani. Moni sukupolveni edustaja muistanee Ulla Tapanisen taidokkaan dubbaustyön, ja tämä kurvikas kiero antoi Arielille neuvon jos parikin, joita yhä huomaan toisinaan lainaavani. "Ja älä unohda tätä... lanteen notkumista!"

Tähänkö on tultu - onko pahistenkin nykyään oltava kaikinpuolin pikkunättejä ja tikkulaihoja kelvatakseen?

 

 

Kuva: jezebel.com

Kommentit

Jos tähän on tultu niin kyllä säälittää. Ursula on paras omana muhevana itsenään. Kuka nyt voi unohtaa miten ihanan katala jo pelkkä ääni olikaan.

Ja miten se menikään..
"Oi he kärsivät noin, tuskaa, piinaa ,tämä tahtoi laihtua, tämä tahtoi miehenkin - Autanko siis? TIETENKIN!!!"

.. Tai ainakin jotakin sinnepäin.
Ikimuistoista.

Jemina
No Sex and the City

NakkiEukko, kyllä, ikimuistoista! Tuo video oli kyllä niin ihanan nostalginen - Ursula vähän pursuilevine rintoineen ja pepunketkutuksineen! Jotenkin en osaisi kuvitella hahmoa läheskään niin hersyväksi tuollaisena laihana kuikelona. Meikkilinjaa mainostamaan tämä tosiaan sopinee paremmin, tämä uusi Ursula, mutta luonteesta on kyllä silpaistu valtava pala pois. Mutta niinhän kai tällaisilla kauneusmarkkinoilla tuppaa usein tapahtumaan...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.