Herkuleksen pakarat, tai: Disney-prissit kasvoivat isoiksi

No Sex and the City

Seuraa nolo tunnustus: ensirakkauteni oli Prinssi Eric. Kyllä, siis se Pieni merenneito -elokuvan Prinssi Eric. Vuosien kuluessa yksi jos toinenkin Disney-prinssi pääsi päiväuniini, kunnes lopulta kasvoin kyseisten elokuvien ja niiden hattaranpunaisten juonenkäänteiden ohitse. Tai niinhän ainakin luulin. Kunnes...

Nimensäkin Disney-leffasta lainannut taiteilija David Kawena on piirtänyt sarjan kuvia aikuiseksi kasvaneista prinsseistä. Ja voi millaisen sarjan! Kuvat ovat toki liioiteltuja - housujen pullottavat etumukset muistuttavat paikoitellen jopa Tom of Finlandista. Mutta silti... Huh. Onko väärin, jos parikymppisenä kuolaa piirretyn, puolialastoman prinssin perään?

Armoa, en minä voi sille mitään! Siis oikeasti - tsekatkaa noi Herkuleksen pakarat!

Oliko kukaan muu teistä aikoinaan rakastunut Disney-prinssiin? Kuka komistuksista oli lempenne kohde – ja kuka näistä päivitetyistä lihaskimpuista on nyt eniten mieleenne?

 

Kuvat: acidcow.com, pinkisthenewblog.com

Kommentit

häkkilintu

Olen hämmentynyt, suuni alkoi juuri erittää kuolaa.

Olin aikanani ihan  inlööv Tarzaniin, vaikka inhosin sitä neliskulmaista piirrostyyliä, jolla miekkonen oli luotu. Ja nyt kun tuota leuan linjaa ja kasvojen piirteitä katselee niin ihan jo pelottaa oman poikkiksen piirteet. Apuva.

Vierailija (Ei varmistettu)

Aladdin! <3 Olin ihan rakastunut Aladdiniin. En kyllä tiedä, mitä se oikein kertoo mun miesmausta. Tykkään rentuista ryöväreistä ja toivon, että niistä tulee jonain päivänä kelvollisia prinssejä?

T. Luminosa

Jemina
No Sex and the City

häkkilintu, täällä koetaan yhä ihan samanlaisia oireita. Kenties jokin uusi epidemia? Tarttuu tietokoneen välityksellä?

Ja onnittelut oman Tarzanin löytämisestä! On tosin hieman pelottava ajatella, että ehkä alintajuntamme saa meidät hakeutumaan suosikkiprinssiämme muistuttavien miesten luokse...

Luminosa, Aladdin taitaa tosiaan olla malliesimerkki tuosta klassisesta haaveesta, ja siitä miten se ainakin elokuvissa toteutuu. Itsekin tykkään rentuista ryöväreistä, mutta kelvollisia prinssejä voisin kyllä pitää pikkuisen tylsinä.

 

Luminosa

Kävin muuten nyt vasta läpi noi kaikki isot kuvat. Tuli hieman härski olo. :D

Mutta tosiaan. Kumpa ne rentut ryövärit muuttuisivat edes siedettäviksi prinsseiksi. :)

Jemina
No Sex and the City

Luminosa, ymmärrän olosi täysin. Ja tajusin vasta nyt, että olisi ehkä pitänyt lisätä tähän postaukseen jonkinlainen 'ei kannattane kattella näitä duunissa, ainakaan jos työskentelet avokonttorissa' -varoitus. Mutta kun ne on piirrosprinssejä, ei tullut mieleenkään... Tai sitten olin vain ihan ihan muissa maailmoissa kuvia katsellessani...

Luminosa

Hahah! Se olisi kyllä ollut aika aiheellinen varoitus. Tulee mieleen se, kun katsoin ensimmäistä kertaa True Bloodia, ja tein sen junassa. Konnari taisi mennä ohi juuri pahimmassa seksikohtauksessa. :)

häkkilintu

Eipä mun "Tarzan" paljon puissa kiipeile, mutta ehkä ihan hyvä, koska suomalaisissa puissa tuppaa oleen aika riukuoksat. Puhuukin enemmän murimuri piirosprinssi. Ja käyttää enemmän vaatteita, höh.

Tajusin muuten nyt vasta katsoa tuolta linkistä isommat kuvat ja tuli kamalat pedarituskat tuosta Peter Panista. Iik. Mutta jumanstuka tuota Prinssi Edwardin perää, ihan punastuin! Tää on jännää miten nämä kuvat nolokuumottaa paljon enemmän kuin Tom of Finlandin näyttely, jossa kävin kesällä. Onko Disney-prinssien seksualisointi enemmän tuhmaa kuin Tom of Finlandin nykytaiteen kaanoniin kuuluvat peruspervoilut?

Jemina
No Sex and the City

Luminosa, toisaalta - miksi emme saisi nauttia piirrosprinsseistä ja telkkarin vampyyrirakastajista juuri niin paljon kuin tahdomme? Mikäköhän niissä hävettää? Nyt äkkiä, ihan vain statementin vuoksi, estoista eroon! Herkules koko ruudun kokoiseksi ja paidaton Bill näytönsäästäjäksi!

häkkilintu, pidä siis toki Tarzan puista erossa, mutta tiedustele tämän haluja vähentää vaatetustaan. Tokihan kotisankarilta saa sellaista pyytää?

Ja mietin ihan samaa, että miksi nämä punastuttavat Tom of Finlandia enemmän. Johtuisikohan ainakin osittain siitä, että ToF-kuvat eivät syystä tai toisesta vetoa omaan hetskuseksuaalisuuteeni samalla tavalla kuin näiden prinssien pakarat. Lisäksi piirrosprinsseistä tekee erityistuhmaa se, että nämä pojat olivat lapsuuteni viattomien haaveiden kohteita. Samojen hahmojen yhdistäminen nyt johonkin seksuaaliseen tuntuu omituiselta, kahden maailman kohtaamiselta. 20 vuotta sitten halusin Ericin kanssa naimisiin - nyt Eric saa pitää sormuksensa, kunhan vain pääsisin tämän kanssa sänkyyn!

häkkilintu

Olen bonganut tarzanini kyllä neljän seinän sisältä ilman lannevaatettakin, mutta ei siitä sen enempää...

En edes tykkää bodarimallin miehistä, mutta noissa ylläolevissa piirrosprinsseissä on vaan jotain niin kuumaa. Ehkä Tom of Finlandin homosedät jäävät sisäänpäin lämpiävässä ûbermaskuliinisuudessaan vähän turhan kauaksi siitä, mitä heteronainen miehistä ajattelee. Kuulostipa sekavalta. Mutta joo, nuo kuvat, siinä olisi miekkosia kellistettäväksi, nami nami.

VierailijaNina (Ei varmistettu)

No huh! Olen myyty! Hercules seikkaili minun unissani muksuna mutta vau näyttäähän noi piirrosprinssit kelpaavan parikymppisenäkin. Nam

Jemina
No Sex and the City

Vierailija, kiinnostavaa miten kaikilla on omat erilaiset suosikkinsa prinssien keskuudessa. Itse en koskaan oikein perustanut Herkuleksesta. Tosin myönnän, että tämä uusi versio kelpaisi kyllä minullekin!

VierailijaNina (Ei varmistettu)

Joo siis tällähetkellä mun mieleen eniten olis ehkä toi Eric mut jostain syystä sillon muksuna olin erimieltä :D

Jemina
No Sex and the City

VierailijaNina, no onneksi siinä ei ole mitään pahaa, että miesmaku on muksuvuosista muuttunut. Huolestuttavampaa kai olisi, jos se olisi pysynyt ihan samana...

 

Kommentoi