Joulupaketissa, tai: Bondagekahleet

No Sex and the City

Jouluvalmistelujen ensimmäinen osa käynnistyy än, yy, tee, nyt! Hyvä Mies™ löytää nimittäin tänä vuonna paketistaan nämä Tarratan kahleet.

Kirjoitin BDSM-välineitä kierrätysmateriaaleista valmistavasta Tarratasta jo yli vuosi sitten mutta sain tilauksen aikaiseksi vasta viime kuussa. No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan? Kiitos siis joululle ja muille vastaaville ulkoisille pakotteille, jottka kannustavat kaltaisiani saamattomia ihmisiä hoitamaan roikkuvat hommat vihdoin kotiin.

Ja huomaattekos muuten miten ilahduttavasti Tarratan kierrätysviba ylettää tuotteen pakkaukseen asti? Näin nätisti, punaiselle aaltokartongille aseteltuina kahleet saapuivat. Eihän näitä millään raaskisi kääriä lahjapaperiin!

 

Miten sinä lahjot kumppaniasi tai muita läheisiäsi?

 

Kuva: Tämä on historiallinen hetki - kuvituksena on nimittäin kirjoittajan, täyden kamera-aloittelijan ja yleisen tekniikkatoopen, ihan itte ottama kuva. Aplodien paikka, sanon minä!

Kommentit

Ilka / Tarrata (Ei varmistettu) http://www.tarrata.fi/category/blog

Hyvää joulua sinne, toivottavasti paketin sisältö yllättää iloisesti!

Paketista voin kertoa, että punainen aaltopahvi on päivätyöpaikan roskiksesta löytämääni mappia ja kahleet ovat siinä kiinni pyörän sisäkumista leikatuilla kumilenksuilla.

Jemina
No Sex and the City

Paketti on kyllä taatusti saajalleen mieluinen, siitä olen ihan satavarma! Kiitos siis jo etukäteen. :) Ja oikein hyvää joulua myöskin!

Muruinen (Ei varmistettu)

Wou mikä lahjaidea! Mitähän mun mies sanoisi jos paketista paljastuis tuollaset..:D

Jemina
No Sex and the City

Niin, se voi olla että tällaisten lahjojen kohdalla kannattaa ensin vähän kautta rantain kysellä, että miellyttäisikö. :) Mutta jos tuntuu siltä että miellyttäisi, niin ei muuta kuin pakettiin vain!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.