Kaksi eksoottista tanssijaa, tai: Seksikkyys ennen ja nyt

No Sex and the City

Rosie Says -blogi kirjoitti Retronaut-sivustolla julkaistuista valokuvista, jotka esittävät 1890-luvun "eksoottisia tanssijoita" - siis strippareita. Kuvia katsellessa ei voi kuin Rosien tavoin ihmetellä sitä, miten paljon seksikkyyden määritelmä on vuosien aikana muuttunut.

Entisajan mitä moninaisemmat vartalot ovat kadonneet näkyvistä: ne piilotetaan odottamaan sitä päivää jolloin ne laihisten, kuntokuurien ja kauneusoperaatioiden jäljiltä tuntuisivat vihdoin esittelykelpoisilta. Seksikkyys ei enää synny korvien välissä ja omassa kropassa viihtymisestä. Sen muottina markkinoidaan muovista kuvaa, joka koostuu täyteaineista, tekohiuksista ja koko kansan nähtäville nostetuista tisseistä.

Verratkaapa vaikka vanhaa ja nykyistä eksoottista tanssijaa:

Mitäpä tähän enää enempiä lisäämään. Kuvat puhukoon puolestaan.

Kommentit

häkkilintu

Ton jälkimmäisen kuvan muikkeliini ei näytä kovin viihtyvältä. Ihan kuin tissi-implanttien paino painaisi hänet kumaraan? Hullu maailma.

Vierailija (Ei varmistettu)

oikean puolen muikki kannattelee tissejä ja pidättelee pissiä :-D huvittavan näköinen

nansk

Kiinnostaisi tietää miten tämä oikeanpuoleinen mimmi elää noiden rintojensa kanssa. Jäätävän kokoiset! :D

Jemina
No Sex and the City

häkkilintu, aivan - kaikki nuo kuvissa esiintyvät entisajan tytöt näyttävät olevan kotonaan kehossaan, oli se sitten millainen tahansa. Nykyajan vastineensa sen sijaan tuntuvat muokkaavan kroppaansa loputtomasti, ja sitten lopputulos on kuitenkin tuollainen, jossa eivät taida itsekään ihan viihtyä. Hullu maailma tosiaan.

Vierailija, :D Ehkäpä tuo "kannattele tissiä, pidättele pissiä" on jonkinlainen yleisohje, joka kaikille näille seksitipuille ennen valokuvaussessioita annetaan. Monet moisista nimittäin tuntuvat poseeraamaan about samaan tyyliin, vain vähäsen varioiden.

nansk, silikonirinnat tuskin hirveästi liikkuvat, joten ehkä siinä mielessä sellaisten kanssa oppii elämään helpommin. Ne vain törröttävät tuossa rintakehässä, joten kunhan niiden ulottuvuudet oppii, ei pian enää törmäile ovenkarmeihin taikka vastaaviin. Painovoima tai omat liikkeethän eivät moisiin vaikuta!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.