Liukkaritaulukko, tai: Oikean voitelun valinnasta

No Sex and the City

Kuten kaikki varmasti tietävät, liukuvoidetta valitessa tulee miettiä tarkkaan, millaiseen käyttöön se tulee. Lateksikortsun kanssa sopii yhdenlainen liukkari ja silikonilelun kanssa toinen – mutta mikä olikaan mihin tarkoitukseen? Totta puhuakseni minulla on tapana unohtaa tämä jatkuvasti, ja sitten joudunkin taas tihrustamaan pullon kyljestä niitä pikkuriikkisin kirjaimin printattuja ohjeita.

Mutta nyt loppui tihrustus! Eräs lempiblogeistani, Sex+, tarjosi nimittäin avun tämän liukkaritaulukon muodossa:

Ei siis muuta kuin printteri laulamaan ja taulukko lompakkoon, ja ongelma on sillä ratkaistu!

 

Kuva: lacigreen.tumblr.com

Kommentit

Kikipieni (Ei varmistettu) http://bringmethe-future.com

Tämä on kyllä tosi hyvä taulukko! :)

Jemina
No Sex and the City

Kikipieni, eikö vain! Olen aina tykännyt kaikenlaisista taulukoista ja kaavioista kuin hullu puurosta, mutta tämä on kyllä kätevyysasteeltaan ihan omaa luokkaansa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ja sama suomeksi ja taulukko selitettynä?

Jemina
No Sex and the City

Vierailija, taulukkoa luetaan kuten niitä kai aina - valitaan sarake vasemmalta, sitten sarake ylhäältä, ja katsotaan mitä niiden risteyskohdasta löytyy. Näin saadaan tässä tapauksessa informaatiota eri liukkareiden ominaisuuksista ja käyttötarkoituksista. Suomentamaan ja sitten suomenkielistä versiota väsäämään en kyllä nyt valitettavasti lähde, se kun veisi vähän liikaa aikaa. Suosittelen etsimään apua vaikka GoogleTranslatelta tai vastaavalta ohjelmalta.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.