Mietelauseita, tai: Älä kadu seksiä

No Sex and the City

Oletteko jo huomanneet, että Pupulandian Jenni on ottanut tavakseen postata blogiinsa viikottain pieniä mietelauseita? Edellinen miete oli oikein hyvä ja sellainen jota soisin kaikkein soveltavan myös ihmissuhteisiinsa, mutta aivan erityisesti tykkäsin tästä Jennin eilen nätisti kuvaamasta ja postaamasta:

Ja vaikka sekä mietteen alkuperäinen lausuja että Jenni sen ylöskirjoittaessaan ovatkin luultavasti kelanneet jotain ihan muuta, saivat sanat tämän vanhan seksibloggaajan ajattelemään välittömästi seksiä. (D'oh!) Tai siis tarkemmin sanottuja sitä miten usein kuulen ihmisten katuvan erilaisia seksiin liittyviä tekoja ja kokemuksia: sitä spontaania yhden illan juttua, "liian pian" deitin kanssa sänkyyn hyppäämistä, seksikumppaneiden määrää. Ja se on minusta ihan älyttömän surullista.

Seksiin liittyy yhä edelleen valtava määrä jonkinlaisia kirjoittamattomia sääntöjä siitä miten siihen sopii suhtautua ja miten kukakin omaa seksuaalisuuttaan saa hyväksytyllä tavalla toteuttaa. Aivan erityisesti nämä säännöt tapaavat rajoittaa naisia: vielä tänäkin päivänä naiset määritellään nopeasti helpoiksi, lutkiksi ja huoriksi mikäli he kehtaavat suhtautua seksiin vapautuneemmin kuin vanhoilliset normit näkevät sopivaksi. Juuri siksi tunnen monia naisia, jotka katuvat seksikokemuksiaan. Että olisinpa jättänyt sen panon väliin, sillä vaikka oli kivaa, nyt olen helppo! Apua, uusi kumppani, lipsahdinko jo lutkan lukuun? Olisiko pitänyt jättää tekemättä se temppu, sillä vaikka se tuntui hyvältä, tyyppi saattaa nyt pitää minua huoramaisena!

Ja siihen minä haluaisin sanoa: vapaaehtoisen ja miellyttävän seksin katuminen on (yleensä, tiettyjä poikkeustapauksia lukuunottamatta) yksi turhimpia mahdollisia tuntemuksia. Mitään hyvää siitä ei nimittäin seuraa, eikä se ainakaan kohota seksuaalista itsevarmuuttamme. Niinpä ajattelinkin, tästä Jennin mietelauseesta innostuneena, tarjoilla teille nyt omani: älä kadu seksiä.

Jos se oli kivaa (ja jos käytit kondomia), katumisen aihetta ei ole.
 

Kuva: Jenni Rotonen / Pupulandia

Kommentit

CougarWoman
CougarWoman

Aamen. Onhan niitä kirjoittamattomia sääntöjä - onneksi niitä ei tarvitse noudattaa. 

Hailie (Ei varmistettu) http://hetkenmielijohde.blogspot.com

Joskus on hyvä lukea tällaisia itsestäänselvyyksiä - oma pää kun menee ja vääntää asiat vaikeiksi. Eksäni tuossa jokin aika sitten vaan puisteli päätään kun kerroin että vähän kaduttaa menneet mieheni. "Eihän sulla edes ole niitä paljoa!" Jospa ei tuomitsisi itseään ankarammin kuin muita. :)

Jemina
No Sex and the City

Omalla päällä on tosiaan sellainen ikävä tapa aina toisinaan. :) Ja olen oikein iloinen jos nämä itsestäänselvyydet auttoivat. Jauhakaamme siis itsestäänselvyyksiä toisillemme!

Töö (Ei varmistettu)

Moi!
Kommenttini ei liity bloggauksen aiheeseen mitenkään, vaan nais-standuppiin.
Uutta linkkilistausta odotellessa ajattelin jakaa muutaman hyvän löydöksen ja olisi kiva kuulla, jos sulla olisi lisää hyviä naiskoomikoita suositeltavaksi:

Diane Spencer:
https://www.youtube.com/channel/UCg5DbTksXAwjgGo-p6bNm5w

Margaret Cho:
https://www.youtube.com/channel/UCaQMsbQwj85nOL2gBNjKQLw

Jemina
No Sex and the City

Hyviä linkkejä, kiitos! Itse en ole aiheeseen juuri perehtynyt, mutta ehkä tosiaan pitäisi. Nainen + hauskuus kun on yhteiskunnassamme suunnilleen yhtä paljon hämmästystä ja kauhistelua herättävä yhdistelmä kuin naiset + avoin, häpeilemätön seksuaalisuus.

Ja hyvä kun muistutit minua myös linkkilistauspostauksista. Miten olenkin onnistunut skippaamaan ne jo näin pitkään! Asia tulee korjata ja mitä pikimmiten sittenkin.

Anonyyminä (Ei varmistettu)

Hei, tää ei liity nyt tän blogikirjoituksen sisältöön ollenkaan mutta halusin jakaa hyvän linkin, jonka löysin.
http://slutphd.com/2013/12/06/dear-cosmo-writer-i-am-not-your-problem/

(Tämä on siis vastaus tähän: http://www.cosmopolitan.com/sex-love/advice/dick-sucking-rant)

Jemina
No Sex and the City

Tämä oli tosi kiinnostava - kiitos linkistä!

Kommentoi