Oudot deitit: Kummallisimmat treffit ikinä

No Sex and the City

Eräs ystäväni kävi viikonloppuna huonosti menneillä treffeillä ja kokemusta porukalla ruotiessamme päädyimme puhumaan kunkin kohdalle sattuneista oudoista tärskyistä. Kenellekään ei onneksi ollut tapahtunut mitään Crap Dates-kirjan stoorien tasolle yltänyttä, mutta kaikenlaista kummallista kyllä. Eräskin oli treffikumppaninsa kanssa kaupungilla kävellessään törmännyt treffikumppanin äitiin - ja päätynyt sitten äiteen kanssa kahville. Itse olen yleensä onnistunut välttelemään vanhempien tapaamista vähän tuota pidempään, mutta outoja deittejä on osunut myös minun kohdalleni.

Kuten esimerkiksi eräät nettitreffit. Kaikki alkoi oikein kivasti: tapasimme ennalta sovitussa baarissa, kukaan ei ollut ihan liikaa myöhässä ja mies vaikutti varsin mukavalta. Tilasimme juomat ja juttelimme, mutta jonkin ajan kuluttua huomasin miehen ajatusten olevan jossakin ihan muualla. Tämä kurkki puhelintaan säännöllisesti ja ryhtyi pariinkin otteeseen tekstailemaan. Olin juuri aikeissa hermostua lopullisesti kun mies lopulta huokaisi, pahoitteli käytöstään ja sanoi tällä olevan minulle kerrottavaa. Mies oli vain muutamaa tuntia aiemmin saanut kuulla entisen tyttöystävänsä, jonka kanssa hän oli muutamaa kuukautta aiemmin eronnut, oli raskaana - ja lapsi oli siis hänen. Raskaus oli ilmeisesti saanut alkunsa eroiltana (johon minä toki kohteliaasti väliin: Ai siis TÄN TAKIA eroseksin sanotaan aina olevan huono idea!) ja tyypillä oli nyt uutisen kuultuaan luonnollisesti aika paljon kelattavaa.

No, mikäs siinä sitten. Eihän kaveria moisesta voinut syyttää - kyllä minäkin tuollaisessa tilanteessa varmaan vähän nakuttelisin tekstiviestejä.

Tunnustuksen jälkeen illasta kehkeytyi itse asiassa tosi mukava. Tilanteesta johtuen päädyimme varsin pikaisesti varsin syvällisiin keskustelunaiheisiin: puhuimme siitä toivoimmeko lapsia vai emme, elämän suunnan yllättäen ja kokonaan muuttavista asioista, vaikeista päätöksistä ja siitä, miten raskaus ja sen mahdollinen jatko ovat loppujen lopuksi aina vain ja ainoastaan naisen päätettävissä. (Sivuhuomautuksena todettakoon, että juuri tästä syystä rakastan feministimiehiä enkä missään nimessä suostuisi deittailemaan muunlaisia. Feministimies sanoo välittömästi ja oikein luontevasti päätöksen olevan tietysti naisen, ja että hän tulee tukemaan naista mitä tahansa tapahtuukin. Ja sen jälkeen heidän kanssaan voi keskustella muun muassa aborttioikeudesta, elämän kummallisuudesta ja siitä miten monella tavalla epäreilua lisääntymisbiologia oikeastaan on.)

Niin outo kuin alkutilanne olikin, keskustelumme olivat todella mielenkiintoisia ja ilta jäi kokonaisuudessaan ehdottomasti plussan puolelle. Parin tuopillisen jälkeen kadunkulmassa erotessamme halasimme tiukasti. Toivotin voimia tulevaan, muotoutui se millaiseksi hyvänsä, ja kaikkea hyvää matkaan.

Kyseiset treffit olivat siis aivan ehdottomasti kummallisimmat joilla olen koskaan ollut - eivät missään nimessä huonoimmat, mutta todellakin oudoimmat. Ystäväni olivat samaa mieltä ja minut kruunattiin epävirallisen oudoimmat deitit-skaban ehdottomaksi voittajaksi. Tälläkin stoorilla on siis annettavanaan muutama oikein hyvä opetus:

  1. Parhaat tarinat syntyvät mokista ja muista mahdollisimman mojovasti pieleen menneistä asioista.
  2. Myös erotessa kannattaa muistaa huolehtia ehkäisystä.

 

Nyt on teidän vuoronne - mikä on kummallisinta sinulle treffeillä tapahtunutta?

 

Kuva: someecards

Kommentit

CougarWoman
CougarWoman

Tapasin vaihto-oppilasvuoteni viimeisellä viikolla Englannissa söpön brittipojan, jonka kanssa päädyin humputtelemaan. Poika halusi viedä minut treffeille muutamaa päivää myöhemmin, ja tuli isänsä autolla hakemaan. Tarkoitus oli mennä hänen kaupunkiinsa, jättää auto parkkiin ja tulla taksilla minun luokseni.

Matkalla kaupunkiin lähestyimme liikenneympyrää, kun yhtäkkiä paloauto ajoi siihen pillit huutaen, ja poika joutui tekemään äkkijarrutuksen sillä seurauksella, että perässä tuleva auto ajoi meidän kanssa kolarin. Vähän niskoihin sattui, mutta emme halunneet mennä ensiapuun (!) koska treffit. Sen sijaan jouduimme ajamaan kolaroidun auton takaisin pojan isän luo, ja hetkeä myöhemmin löysin itseni juomasta teetä pojan vanhempien kanssa, jotka syynäsivät ja tenttasivat minua, kuin olisin ollut syöpäläinen. 

Olohuoneessa, jossa istuimme, oli vitivalkoinen matto, enkä saanut ottaa kenkiä pois eteisessä vaikka kuinka yritin. Tuloksena, että jätin kengistäni mitkä lie paskarannut vielä siihen mattoon. 

En ole ikinä tavannut nuivempia vanhempia. :D 

***

Toinen tarina on kotimainen: tapasin tyypin baarissa ollessani sukuloimassa sukuni paikkakunnalla; päädyin hänen luokseen yöksi ja harrastimme seksiä. Aamulla krapuloissa rupatellessamme kävi ilmi, että olimme sukua toisillemme... o_0 

Jemina
No Sex and the City

Aika pahoja! Noista jos pitäisi valita, että kumman mieluummin ottaisi omalle kohdalleen... No, vaikeaksi menisi.

Kristaliina
Puutalobaby

Mulla varmaan tämä - tai oho tämä on ehkä kyllä pelottavaa enemmän kuin kummallista.

Olin tutustunut tyyppiin Facen nettideittisovelluksessa ja juteltiin netissä viikkoja. Tyypin jutut olivat hyvin... ...lennokkaita. Nauroin ratketakseni ja ajattelin, että okei onpa jopa oudompaa huumoria kuin mulla. Mutta outous on aina kiehtonut mua. Eräänä jutteluiltana päätin kutsua tyypin ex-tempore-pulkkamäkeen viereiselle nyppylälle, ja puoli tuntia myöhemmin jo tavattiin.

Nooh, oli kivaa ja poika oli supersöpö ja hauska. Kohta alkoi paleltaa, joten mennäänpä meille juomaan viiniä ja juttelemaan lisää!

Suunnilleen siinä vaiheessa, kun oltiin kumottu yksi pullo ja avattu toinen, alkoi tapahtua. Tyyppi alkoi yhtä äkkiä pälyillä ympäri asuntoa. Hän kuunteli seiniä ja lattiaa. Ääniä kuului kuulemma. Sitten lähti iso kela pyörimään ja jutut karkasivat TÄYSIN lapasesta. Tyyppi oli... ...aivan sekaisin. En pysynyt ajatuksenjuoksussa yhtään perillä; tunnelma muuttui ratkiriemukkaasta tosi pelottavaksi. Lähinnä siksi, että tajusin silleen sadasosasekunnin läväyksenä, että kukaan ei tiedä, kenen kanssa mä tällä hetkellä olen - kukaan ei edes tiedä, että mä tunnen tällaisen tyypin, ei taidettu olla edes FB-kavereita. Että mitä mä olen tehnyt; just näin ei pitäis koskaan toimia. Ja tyyppi oli vieläpä sen verran arvaamaton, että tajusin että en uskalla komentaa häntä ulos - en tiedä, mitä hän saa päähäni.

Niinpä sitten siemailtiin se viini loppuun ja yritin parhaani mukaan olla mukava ja tilanteessa mukana ja olla millään tavalla ärsyttämättä ja provosoimatta. Ja jossain vaiheessa (yli tunti siinä meni) sopivan sauman suhteen aloin valitella väsymystä ja katsella spora-aikatauluja pojalle. Ja homma loppui nätisti, halattiin ja hyvästeltiin.

Myöhemmin (vaihdettiin siis edelleen viestiä, koska tavallaan en uskaltanut suorilta tylysti katkaistakaan yhteydenpitoa, koska tyyppi tiesi, missä asun) tulin siihen tulokseen, että hän on varmasti hyvä tyyppi, mutta hyvin akuuttejen mielenterveysongelmien kourissa juuri sillä hetkellä. Toivottavasti nykyään kunnossa. Mutta tajusin, että aikamoiseen riskitilanteeseen olin itseni laittanut; olisi voinut olla paljon pahempikin tapaus siinä mulla treffikumppanina: tuntematon kotonani ilman, että kukaan tiesi. Uhhuh.

CougarWoman
CougarWoman

Toi on muuten hyvä pointti. Mä, joka siis tapailen tuikituntemattomia jopa jossain hevonkuusessa hotellissa, kuitenkin aina, aina, huolehdin siitä, että joku tietää, kenen kanssa olen ja missä. Yleensä tämä "luottohenkilö" tietää tyypistä koko nimen ja puhelinnumeron, ja usein on nähnyt vielä kuvankin. Tämän tuon myös ko. tyypille selväksi heti tapaamisen alkumetreillä, usein jopa etukäteenkin. 

Koska eihän sitä tosiaan koskaan tiedä... 

Tosi pelottava toi sun tapaus muuten, tossahan olisi voinut käydä vaikka miten pahasti!!! o_0 

Jemina
No Sex and the City

Huh, aika kuumottava tapaus tosiaan! Hyvä että onnistuit hoitamaan tilanteen päätökseensä sekä mukavasti että ilman minkäänlaisia konflikteja.

Itse en ole koskaan harrastanut mitään erityisiä turvajärjestelyjä treffien suhteen (tai oikein minkään muunkaan - olen mm. liftaillut yksin ympäri Eurooppaa, vailla kännykkää ja vailla huolen häivää, ja vaikka kaikki menikin aina hyvin, ei moista ehkä voisi ihan varauksetta kaikille suositella), mutta lienee kyllä totta, että sellaisissa saattaa hyvinkin olla järkeä. Kenenkään ei mielestäni kannata alkaa suhtautua elämään tai kanssaihmisiin mitenkään lähtökohtaisen pelokkaasti, mutta saattaisi kieltämättä olla hyvä idea pelata mieluummin varman päälle.

Eksyksissä elämässä

Hui! Juuri työn takia ollaan sovittu kavereiden kanssa, että jos lähden baarista jonkun miehen matkaan, nappaan miehestä kuvan ja lähetän sen koko nimen kera jollekin ystävälle, tai parille. Ja katson aina henkkarit että on oikea nimi. Miehet ovat tätä pitäneet outona, mutta minä välttämättömänä.

Eksyksissä elämässä

Ja jos menemme autolla, lähetän rekkarin. Jos menemme miehen luo, lähetän osoitteen.

Jennapenna (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/villenkulma

Joskus vuosia sitten eräs herrasmies kutsui minut treffeille kirkkoon. Kävimme kuuntelemassa kuoron esittämänä Mozartia, eikä treffipaikka ollut yhtään niin outo kuin ehkä kuulostaa, sillä treffipaikka valikoitui sillä perusteella että herran tuttuja kuului kyseiseen kuoroon. Esityksen jälkeen hän oli jo saattamassa minua kotiin, mutta emme halunneetkaan päättää mukavaa iltaa vielä, joten pyöräilimme sittenkin hänen luokseen toiselle puolelle kaupunkia.

Katsottiin siinä vähän Poliisiopistoa (leffavalinnat..?!) ja kun tuli aika lähteä kotiin, hän saattoi minut ulos, sillä pyöräni oli laitettu varkauksien varalta hänen autotalliinsa. Hän nimenomaan ei antanut minun jättää sitä ulos. Alas päästyämme saimme todeta, että tallin lukollinen ovi oli rullattu puoleen väliin ja hänen pyöränsä oli viety. Mitkä ovat mahdollisuudet että näin käy?!! Hän jäi siinä ihmettelemään mitä pitäisi tehdä ja itse lähdin suu auki kotia kohti sillä herrasmiehenä hän ei halunnut vaivata minua asialla.

Treffit olivat tavallaan onnistuneet mutta olihan ilta kokonaisuudessaan todella hämmentävä. Suunnittelimme uusia deittejä mutta kenties tämän tapaamisen loppu jätti niin oudon tunnelman ettei kummallakaan lopulta ollut enää kiinnostusta jatkaa.

Jemina
No Sex and the City

Jo kirkko ja Poliisiopisto olivat aika tymäkkä yhdistelmä, mutta sitten vielä murto ja pyörävarkaus siihen päälle! "Hämmentävä" lienee tosiaan hyvä sana kuvaamaan moista iltaa. :D

Lauratau
Lapsenkengissä

Kerran olin treffeillä tyypin kanssa, joka kertoi tatuoineensa itse itselleen molempiin polviin jotain (ilmeisesti koska myös idolillaan Ozzy Osbournella on molemmissa polvissa tatuoinnit). En halunnut tietää tarkemmin, mitä. Ja siis kyseinen henkilö ei ollut mikään tatuoija, vaan ihan harrastelija, joka oli huvikseen ostanut tatuointikoneen. Myönsi kyllä, että eivät ne ihan ammattimaisen näköiset ole...

Jemina
No Sex and the City

Heh, omassa kaveripiirissäni DIY-tatuoinnit (ja usein vähintäänkin epämääräiset sellaiset) ovat niin normaali juttu että itse en luultavasti silmääni räpäyttäisi moisesta. Sen sijaan Ozzy Osbournen mainitseminen idoliksi ja tatskojen johtuminen Ozzysta - joo, se voisi saada myös meikäläisen kulmakarvat kohoamaan!

veeralydia

Mun oudoimmat treffit oli sellaiset, etten edes aluksi tiennyt niiden olevan treffit. Olin tutustunut ulkomaalaiseen mieheen, joka sitten pyysi luokseen käymään. Olin innoissani uudesta tuttavuudesta, sillä uskoin englanninkieleni kehittyvän tämän tuttavuuden myötä. En todellakaan ollut kiinnostunut muuta kuin kaveri mielessä.

Menin tapaamaan häntä hänen kotiinsa, joka paljastuikin hänen ystävänsä kodiksi. Hän esitteli minut morsiammenaan ystävälleen. Ystävä alkoi heti udella, milloin hankimme lapsia ja muutamme yhteen. Yritin siinä sitten surkealla kielitaidollani selittää, etten ole kiinnostunut tyypistä. Enhän edes tuntenut häntä kunnolla. Mies oli tästä hyvin vihainen ja haukkui minut rasistiksi.

Seuraavan viikon hän soitteli minulle ja lähetti vihaisia viestejä. Minun takiani hän kuulema päätti muuttaa toiseen maahan. Hän myös kertoi vihaavansa kaikkia naisia ja minun pitää syyttää siitä itseäni. Estin hänen numeronsa ja onneksi ei olla törmätty enää toisiimme.

Olipa sekava tarina, mutta niin oli kyllä sekava tuo mieskin. :D 

Jemina
No Sex and the City

0_o

Ihmiset osaavat sitten toisinaan olla... hämmentäviä.

minna

Omituisimmat treffit, hmm.

Olin juuri tullut baarista pilkun ja pizzan jälkeen kotiin, käymässä nukkumaan. Tinder sitten kilahti, olin laittanut tämän tyypin kanssa alkuillasta jotain kevyttä viestiä. Kyseli yökävelylle, ja minä sitten vähän skeptisenä heitin tapaamispaikaksi läheisen puiston. Olin aivan varma, että mikäli menisin puistoon, siellä ei todellakaan olisi ketään ja olin jo jatkamassa nukkumavalmisteluja. Hetken päästä sain kuitenkin viestin, jossa herra ilmoitti jo odottelevansa.

Siitä sitten elokuvatyyliin kahmin ensimmäiset lattialta osuneet vaatteet päälleni, nappasin hoitokoiran henkiseksi tueksi (koiran pelottavuusaste on noin kissanpennun luokkaa) ja painelin puistoon. Siellä oli säkkipimeää, ei yhtään ihmistä liikkeellä, kello ehkä puoli viisi. Penkillä istui yksinäinen hahmo ja vähän epäluuloisena hipsin lähemmäs. Tuntui harvinaisen hölmöltä, mutta ei pelottanut.

No, kaveri osoittautui varsin mainioksi tyypiksi. Istuttiin siinä penkillä juttelemassa varmaan pari tuntia, naurettiin tilanteen arbsurdiudelle. Lopulta tyyppi sitten päätyi luokseni nukkumaan, kun aamu alkoi jo sarastaa ja ulkona olla kylmä. Nähtiin tämän jälkeen muutaman kerran, hauska tapaus ja hyvä tarina.

 

Jemina
No Sex and the City

Kuulostaa tosiaan oikein hauskalta - ihanaa, että myös hyvällä tavalla kummallisia treffejä löytyy!

sofica

Oli kyllä kiinnostavat nuo treffit kieltämättä!

Mun oudoin kokemus oli tinder-treffit, joilla mies tuli 150km päästä mun luo ja jäi sit samantien yöksi. Noin puolilta öin hänen eksänsä aloi lähetellä tälle viestejä (olivat hiljattain eronneet) ja mies sit laittoi puhelimen pois päältä. Koska olin lisänny tän miehen facebook-kaveriks, hänen eksänsä ilmeisesti löysi mut ja alkoi sit lähetellä mulle viestejä ja soitella (en vastannu). Jossain vaiheessa mies avas puhelimen ja hälle oli tullu 58 puhelua siltä naiselta :D

Ei siinä mitään, mentiin nukkumaan ja aamulla mies lähti. Seuraavan parin päivän aikana kävi ilmi, et tää nainen oli soitellu sillon yöllä läpi kaikki meiän ainejärjestön hallituksen jäsenet (olin itse silloin puheenjohtajana), jotta olis saanut mun osotteen. Lopulta kävi ilmi, et hän oli sit sillon yöllä ajanut kans 150km mun ovelle, mutta koska olin just muuttanu, ovi oli (onneksi) väärä ja sen takia hän oli soitellu ympäriinsä. Koska halus hakea sen eksänsä pois.

Näin miehen vielä kerran tän jälkeen, mutta kieltämättä tilanne oli semikriipi eikä sekaantuminen siihen kauheasti houkuttanut, etenkin kun se nainen tiesi mun nimen. Muutin myös osoitetietoni salaisiksi tän episodin jälkeen :D

Jemina
No Sex and the City

No huh! Meitä on kyllä moneen junaan, ja osalla junafirman nimi taitaa tosiaan olla Semi-creepy Express.

Tästä muistui mieleeni omalle kohdalleni taannoin nuoruusvuosina osunut tyyppi, jonka entinen tyttöystävä ei kertakaikkiaan kyennyt hyväksymään tämän deittailua. Loogisena seuraavana askeleena tyttö alkoi sitten lähetellä minulle viestejä, joissa kertoi päättäneensä tappaa itsensä pian ja sen olevan sitten minun syytäni. Siinä olikin teini-Jeminalla ihmettelemistä!

Suttastiina

Joskus parikymppisenä olin juuri pistänyt poikki ylimustasukkaisen kitaristin kanssa ja olin treffeillä uuden ehdokkaan kanssa paikallisessa pubissa kun tuo exä ilmestyi ikkunan taakse seisomaan ja tuijottamaan.
Treffikummpanini ihmeteltyä, että mikäs menninkäinen se tuossa toljottaa, kerroin että exähän se siinä, älä välitä.
Mutta kyllähän se vähän häiritsi kun hemmo puolen metrin päässä mulkoili, joten varsin pian päätimmekin lähteä minun luokseni. Exäni saattelikin meidät sitten metrin päässä seuraten ja itsekseen jupisten koko matkan...
 

Jemina
No Sex and the City

Hitto että ihmissuhteet (ja etenkin niiden päättyminen) osaavatkin tuoda ihmisistä ne kaikkein creepyimmät puolet esiin!

carroline (Ei varmistettu)

See on minu tunnistus inimese aitamiseks, kes aitas mind ... Minu nimi on CAROLINE WAYNE. ja ma elan New Yorgis, USAs. Mu elu on tagasi !!! Pärast kaheksa abielu aastat jätsid mu abikaasad minu kolme lapsega. Ma tundsin, et mu elu lõpeb ja lagunes. Tänu kirjutamisringile Dr.Chamberc'ile, kellega ma kohtusin veebis. Ühel ustaval päeval otsisin veebis sirvimise ajal õiget rääkija, mis suudab oma probleeme lahendada. Ma leidsin selle konkreetse kirjutamise rataste kohta mitmeid tunnistusi. Mõned inimesed andsid tunnistust sellest, et ta tõi oma Ex lootuse tagasi, mõned tunnistasid, et ta taastab emakas, mõned tunnistasid, et ta võib loobuda õigekirjaga, et lõpetada abielulahutuse ja nii edasi. Seal oli üks konkreetne tunnistus, mida ma nägin, see oli naine nimega Grace, ta tunnistas, kuidas Dr.Chamberc tõi tagasi oma Ex väljavalitu vähem kui 72 tunni jooksul ja tema tunnistuse lõpus langeb ta Dr.Chamberci e-posti aadressi. Pärast kõigi nende lugemist otsustasin dr. Chamberci proovida.
Ma võttis temaga ühendust e-posti teel ja selgitas mulle tema probleeme. Vaid 3 päeva möödus mu abikaasa mulle tagasi. Me lahendasime oma probleemid ja oleme isegi õnnelikumad kui varem.Dr.Chamberc on tõesti andekas ja andekas mees ja ma ei peatu avaldama teda, sest ta on suurepärane mees ... Kui teil on probleem ja otsite tõelist ja tõeline kirjutamise ratas, mis lahendab selle probleemi teie jaoks. Proovige täna suurepärast Dr.Chamberci, võib ta teie probleemidele vastata. Siin on tema kontakt: chamberc564@yahoo.com
Tänan teid suurepärase Dr.Chamberci eest. Võta temaga ühendust järgmisel viisil:
(1) Kui soovite oma ex tagasi.
(2) kui sul on alati halvad unenäod.
(3) Tahad edutada oma kontoris.
(4) Soovite, et naised / mehed võtaksid pärast teid.
(5) Kui soovite lapse.
(6) [Sa tahad olla rikkad.
(7) Soovite siduda oma abikaasa / sinu oma igaveseks.
(8) Kui teil on vaja rahalist abi.
(9) Taimne hooldus
10) Aidake inimesi vanglast välja viia
(11) Abielu ilm
(12) Miracle Spells
(13) Ilusallikad
(14) PROPHECY CHARM
(15) Attraction Spells
(16) Evil silmamärgid
(17) suudlemine õigekirja
(18) Eemalda haiguspöörded
(19) VALIMISVÕIMALUSED
(20) EXAMSI JÄRGIMINE
(21) võlu, et saada, kes teid armastab.
(22) äritegevus.
(23) Leidke oma kaotatud perekond.
see on Dr.Chamberc E-post: chamberc564@yahoo.com

Kommentoi