Perjantain piristys: Illustrated pick-up lines

No Sex and the City

Kuvittaja Sarah Tomas käytti OkCupid-nettideittisivustolla saamiaan viestejä inspiraationa ja alkoi kuvittaa saamiensa viestien sisältämiä iskurepliikkejä. Itse en varsinaisesti ole iskureplojen ystävä (paitsi silloin kun niihin liittyy jääkarhuja), mutta näin kuvitettuina nämä ovat kyllä aika symppiksiä.

 

Kuinka monia teistä on yritetty pokata iskurepliikillä? Entä oletteko koskaan kokeilleet niiden käyttöä itse?

 

Kuvat: Sarah Tomas

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kun olin 19 yksi puolituttu nuorimies sanoi mulle, että "sä oot kuin Kismet, niin hyvää ettei sanotuksi saa". Vaikka kyseessä oli aika cheesy repliikki, olin kumminkin aika otettu ja edelleen yli 10 vuotta myöhemmin hymyilyttää kun mietin tuota tilannetta :) En kyllä lähtenyt miehen matkaan eli repliikki ei kaikesta huolimatta toiminut koska se tuli sellaiselta tyypiltä kenestä en ollut kiinnostunut.

Jemina
No Sex and the City

Kuulostaa aika söpöltä! Mikä muistuttaakin siitä, että luonnollisesti tällaisten replojen kohdalla itse sanoja enemmän merkkaa juuri se, miten ne sanotaan. Sellaisella limaisella pelimiestavalla heitetyt replat, joiden odottaa saavan naisen heittämään välittömästi pikkarit nurkkaan, ovat aina ja ikuisesti ällöttäviä - mutta huumorilla ja vilpittömyydellä kliseisenkin replan voi kääntää voitokseen.

Jemina
No Sex and the City

Jahas, tämä pieruaiheinen pokausläppä taitaakin sitten olla oikein yleisesti käytössä oleva klassikko - niin hämmentävää kuin se onkin.

NotCredibleDates

Joo ei iskenyt meikään :D

NotCredibleDates

Kyllä sitä on jos jonkinlaista iskurepliikkiä tullut mut ei oikeen mitään sellasta joka olisi jäänyt positiivsesti mieleen haha

kaisaj
Ambitions

Mulla on jäänyt yks ihan positiivisesti kyllä mieleen, olin menossa tapaamaan kavereita kun vastaan kävelee kaupungilla nuori mies (pitkä suora pätkä) ja kohdalla pysäyttää mut..

Mies: "Hei, tiedätsä et missä sellanen paikka ku Gloria (baari) on?"

Minä: "Joo kävelet vaan tästä suoraa ja käännyt tosta kulmalta vasemmalle niin se on heti sit melkei siinä.."

Mies: "Okei, no lähettäskö sinne?"

Pakko myöntää että ihan hyvä yritys, valitettavasti olin silloin parisuhteessa nii en sit lähteny miehen matkaan :D Sopivasti oli kaverilla pilkettä silmäkulmassa, eikä promilletkaan ollut vielä huipussaan :D

kaisaj
Ambitions

Pitää ehkä tarkentaa tähän että noin niinku sen miehen näkökulmasta katottuna olin valitettavasti parisuhteessa :D

Jemina
No Sex and the City

Aiheellinen tarkennus, ihan vaan väärinymmärrysten välttämiseksi. :D

Kommentoi