Seksiasennoista, tai: I don't like to bang in any position I couldn't conceivably fall asleep in

No Sex and the City

Seksiasennoista tavataan puhua jännittävinä ja piristävinä juttuina, jotka tuovat lisämaustetta petipuuhiin. Yleensä tämä tapahtuu jonkinlaisessa cosmoyhteydessä: väännä itsesi miljoonalle mutkalle! Kiepauta kumppanisi solmuun ja takaa tälle räjähtävä orgasmi! Todellisuus on kuitenkin usein jotain ihan muuta.

Niinpä ilahduin suuresti bongatessani xojane-saitilta tekstin otsikolla I'm Only Into Like 3 Sexual Positions. Kirjoituksessa esitetyt ajatukset (jotka tiivistyvät hienosti alaotsikkoon I don't like to bang in any position I couldn't conceivably fall asleep in) olivat kuin omiani. Tekstiä lukiessa piti vähän pomppia tuolilla ylösalaisin ja heilutella nyrkkiä voitokkaasti ilmassa. Juuri näin! Sielunsisko! Vihdoinkin joku tunnustaa asian todellisen laidan!

Jutun kirjoittanut Emily McCombs toteaa heti aluksi olevansa hyvä sängyssä. Mutta: “[F]or all my self-proclaimed sexual prowess, there is one area where I am lacking and that is in the realm of sexual positions. I read about this couple who is working their way through the over 400 sexual positions of the Kama Sutra and I just felt like 'Noooooooo WHY??!?!' That's like 397 too many sexual positions.”

Olen tästä Emilyn kanssa ihan samaa mieltä. Miksi hankaloittaa asioita, jos helpommallakin pääsee hyvään lopputulokseen? Suurinta osaa näistä Uusista ja Eksoottisista Asennoista ei sitä paitsi kykene ymmärtämään edes parin havainnekuvan avulla. Niinpä päädytään helposti tilanteeseen, jossa kirja on auki tyynyllä ja sitten yritetään kuvaa kääntelemällä kumppanin kanssa keksiä, että mikä osa menee minne. Ei kauhean seksikästä.

Ja ei, kokeileminen ei aina paranna asiaa, eikä siihen välttämättä totu ja tykästy. Tapailin nimittäin joitakin vuosia sitten miestä, joka koetti kerta toisensa jälkeen saada minut innostumaan erinäisistä monimutkaisista asennoista. “Siis tää kolmijalkainen sirkka toimii sillä tavalla, että sinä [jotakin monimutkaista ja etäisesti geometriselta yhtälöltä kuulostavaa] ja sitten minä [jotakin muuta monimutkaista].” Totta puhuakseni missasin yleensä puolet ohjeistuksesta, kun oman koreografiani kuultuani mietin vain paniikinomaisesti, että EI TÄMÄ TULE IKINÄ TOIMIMAAN! MÄ EN OLE MIKÄÄN KILPAVOIMISTELIJA! JOTAKIN REPEÄÄ IHAN VARMASTI! Yritin kuitenkin suostuvaisesti vääntää itseäni halutunkaltaiseen nippuun, mutta eihän siitä mitään tullut. Lopulta aina vain hermostuin. “No ota mua sitten tästä jalasta kiinni! Niin, tässä, tämä koipi! Ota se ja laita sinne minne haluat! Mä en ota tähän raajojen järjestelyyn osaa enää mitenkään!”

Kuten arvata saattaa, tapailu minun ja kyseisen miehen välillä loppui aika lyhyeen. Ja minä muutuin vielä entistäkin vakuuttuneemmaksi siitä, että yksinkertainen on kaunista ja helppo seksikästä, ainakin mitä asentoihin tulee.

 

Entä te - oletteko kokeilunhaluisia ja kiepautatte itsenne ilta illan jälkeen erilaiseen solmuun? Vai pidättäydyttekö parissa kokeillussa ja hyväksihavaitussa, mukavassa asennossa?

 

 

Kuva: xkcd.com

Kommentit

Mömmö (Ei varmistettu)

Aika pitkälti pysymme viidessä suosikkiasennossa ja välillä piristämme seksiä viidellä harvemmin käytetyllä asennolla, mutta kyllä kaikkea erikoisempaakin tulee kokeiltua, lähinnä poikaystävän toimesta. Yleensä asennot eivät ole toimineet, mutta onhan niitä ollut mukava kokeilla, sillä aina joskus voi löytyä uusi suosikki vanhojen joukkoon.

Silkkitassu

Joo, kolme tai neljä asentoa riittää itselle ainakin ihan hyvin. Nyt raskaana ollessa on joutunut muutamia hieman muuntelemaan, mutta vielä vähemmän tämän mahan kanssa mihinkään geometrisiin asentoihin kykenee. Ja ei siinä uudessa asennossa välttämättä kykene rentoutumaan niin paljoa, että se itsestä tuntuisi hyvältä tai että saavuttaisi orgasmin.  

Jemina
No Sex and the City

Olen täysin samaa mieltä rentoutumisen tärkeydestä! Ja sehän nyt on tunnetusti aika vaikeaa olla samanaikaisesti sekä solmussa että rentona.

Vähän ennen unta

Enemmän vaihtelevuutta paljon helpommalla saa sänkyyn sillä kun vetäsee päällensä ne seksikkäät alusvaatteet tms. Myös yhteiset leluleikit on aika jees.

Jemina
No Sex and the City

Olen samaa mieltä siitä, että vaihtelua voi saada monella muullakin tavalla kuin asentojen kanssa jumppaamalla. Ja että uudet jutut voivat olla hyvin simppeleitäkin. Sen sijaan on sanottava, että itse en ole koskaan oikein ymmärtänyt "seksikkäiden" alusvaatteiden merkitystä. Miksi ihmeessä seksikkyys tuntuu alusvaatteiden kohdalla aina tarkoittavan äärimmäistä epämukavuutta?!

 

Vähän ennen unta

Eiköhän siinä oo ihan sama mitä oikeestaan on päällä, kunhan tuntee olonsa seksikkääks. Musta villasukatkin voi olla seksikkäitä, etenkin jos päällä ei oo paljoa muuta :)

Samoin mun lempparivaatteisiin kuuluu joku toppi ja hipsterit.

Toki joku korsettikin on aika pop, mut se nyt ei oo kauheen mukava pidemmän päälle.

Jemina
No Sex and the City

No joo, hyvä pointti - itse assosioin seksikkäät alusvaatteet välittömästi sellaisiksi pitsihömpötyksiksi, jotka kuristavat ja kutittavat samanaikaisesti. Mutta seksikkyyshän on tosiaan omista (ja kenties kumppanin) mieltymyksistä kiinni. Villasukat rocks!

Mimosaa (Ei varmistettu)

Joo ei kiitos akrobatialle! Kerta toisensa perään epäonnistuvat hankalat asennot on omiaan vain pilaamaan tunnelman. Kolme asentoa on musta ihan hyvä, ja niihin saa jo paljon vaihtelua sillä, että missä kulmassa on, kuinka koholla on sängystä, onko jalat yhdessä jne.. :D

Jemina
No Sex and the City

Hyvä pointti, vaihtelua voi tosiaan hankkia noinkin helpolla! Nyt voimme siis kaikki huokaista helpotuksesta, kun sitä ei tarvitsekaan välttämättä ryhtyä mihinkään tällaiseen petipuuhiaan piristääkseen:

Siry (Ei varmistettu)

Voi helvetti, onnistuiskohan toi ees oikeesti tosielämässä?? :D

Siry (Ei varmistettu)

Pakko kommentoida vielä et... eikai toi voi olla mitenkään mahdollista ellei noi kumoa fysiikan lakeja ja/tai nainen oo joku max 10kg painava nukke, huh huh, no ainakin päivän piristys :)

Jemina
No Sex and the City

No niinpä! Asento on lähtöisin (ilmeisesti ainakin osittain kieli poskessa tehdystä) kirjasta nimeltä Position of the Day Playbook. Kyseinen teos on ilmeisen täynnä mitä mielikuvituksellisempia asentoja. Kuten esimerkiksi tämä:

Eerika
Bättre liv

Alussa oli hyvä kokeilla vähän variaatioita, kunnes löysi ne meille parhaat muutamat missä yleensä pysytään. Mielestäni ns. esileikki (mikä tosin mielestäni on ehdottomasti oikeaa seksiä eikä mitään etukäteislämmittelyä vaan) on se missä voi leikitellä ja saada aikaan vaihtelua, eikä jokin asentokavalkaadi itse aktissa missä kokeillaan  miten itsensä oikein saisi väänneltyä ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Täyttä asiaa. Seksistä menee maku, jos se alkaa tuntua voimistelutunnilta. Postauksesta tuli elävästi mieleen entinen poikaystäväni, joka (olemattoman esileikin jälkeen) kiskaisi ilman ennakkovaroitusta jalkani olkapäilleen. Koska hän oli reilusti minua pidempi, roikuin epämukavasti ilmassa vain pää lattiaa koskettaen, selkä äkkiliikkeestä juilien ja täysin sekaisin oleva tasapainoaisti armoa huutaen. En pysty hahmottamaan omaa asentoani kunnolla, jos pääni on alaspäin, joten en todellakaan tajunnut, miten moisessa asennossa olisi tarkoitus harjoittaa yhdyntää. Ilmeisesti exälläkään ei tähän vastausta ollut, ja niinpä seksin harrastaminen jäi siltä erää.

Joskus se lähäri on ihan hyvä seksiasento.

Jemina
No Sex and the City

Lähäri on hyvän asennon lisäksi myös todella hyvä sana!

CougarWoman
CougarWoman

Mulla on sikäli mielenkiintoinen tilanne, että olen nyt "sisäänajamassa" (heh) melkoista noviisia, joka siis ennen minua on harrastanut vain ja ainoastaan lähetyssaarnaajassa. Eli hirveästi ei ainakaan toistaiseksi ole "tarvinnut" kolmijalkaisia sirkkoja ja muita epäilyttäviltä kuulostavia hyönteisiä kokeilla, ihan perussetillä mennään, 3-4 asentoa on nyt tullut läpiajettua ja niissä on aika pitkälti pysyteltykin. Toistaiseksi. 

Suunnitelmissa(ni) on kyllä repertuaarin laajennus, ihan vaan sen takia että noviisi saa tarpeeksi kokemuksia. Vähän tietysti rajoittaa pituuserommekin, esim tuo nr. 99 näyttää jo siltä että kaveri tökkisi minua jonnekin ristiselän tienoille (täytyy varmaan hankkia joku panojakkara tai puujalat).

Mutta uskoisin että pidemmän päälle ne muutamat lempparit sieltä valikoituvat ja niillä sitten mennään. Paikkoja voi tietysti vaihdella niin paljon kuin sielu sietää...

 

Kiisseli (Ei varmistettu)

Mukavuudenhalu määrää!

Meillä mennään useinmiten kolmella hyväksi havaitulla lempparilla, onneksi molemmilla on samanlainen maku asentojen suhteen :) Ollaan jo niin aikuisia, että molemmat tietää mistä tykkää ja miten molemmat takuuvarmasti laukeaa, ei siinä tarvita sen jännempää kikkailua tai asentosirkusta. Jos tekee mieli vaihtelua, niin aina voi naida vaikka sohvalla!

Kommentoi