Tarrata, tai: Kierrätys ja BDSM ne yhteen soppii

No Sex and the City

Aina oppii uutta. Tänään opin esimerkiksi sen, että vanhoista turvavöistä ja muista kierrätysmateriaaleista voi tehdä ihan pirun hyvännäköisiä BDSM-kahleita ja strap-on -valjaita.

"[S]iinä yhdistyy kierrätys ja seksimyönteisyys semmoiseksi mukavaksi komboksi", kuvailee Tarrata-merkin Ilka toimintaansa Fifissä julkaistussa Seksikästä kierrättämistä-jutussa.

"Tarrata ompelee kahleita, pantoja, valjaita ja niihin liittyviä tarvikkeita. Tuotteissa on osia käytetyistä housunvöistä, hevosen taluttimista, auton turvavöistä ja taakkahihnoista. Mistä milloinkin", kertovat pikkufirman nettisivut. Mieleni tekisikin välittömästi väsätä jonkinlainen Jemina tykkää -peukutusmerkki, ihan vain voidakseni laittaa sen tähän yhteyteen. Ekologisuus ja seksipositiivisuus for the win!

Kannattaa tsekata myös Tarratan saitilta löytyvä blogi, jossa kerrotaan tarinoita siitä mistä tuotteiden materiaalit löytyvät ja miten itse tuotteet syntyvät. Dyykkaamista ja dildoja - tässä on ihan selkeästi kauppa minun makuuni.

 

Kuva: tarrata.fi

Kommentit

Vattu

Mullaki oli hepan valjaista pelastetut remmit uusiokäytössä. Ja ne oli mun mielestä paljon hienommat kuin pinkillä (tai leopardikuosilla) teddyllä pehmustetut kökkökäsiraudat, jotka sai auki ihan millon halus.

Jemina
No Sex and the City

Vattu, hauska tietää, että ihmisillä riittää mielikuvitusta tällaiseenkin tavaroiden uusiokäyttöön! Ja ne muoviset ja teddypäällysteiset "kökkökäsiraudat" ovat tosiaan ihan hupailulahjakamaa, ei niistä oikein taida olla käyttöön.

Kommentoi