Turvaseksistä, tai: Mennään sukupuolitautitesteihin, beibi

No Sex and the City

Minä ja Hyvä Mies™ makasimme myttyyn peuhatuissa lakanoissa hyvän seksin jälkeen.

"Hei tiedätkö mitä me voitais tehdä ens viikonloppuna?", sanoin.

"No mitä?"

"Käydä testeissä yhdessä."

"Ai missä testeissä?"

"No sukupuolitautitesteissä."

Mikäpä sen parempi parisuhteen mittari, seuraava yhteinen etappi, kuin käydä yhdessä testeissä! Sekä minä että Hyvä Mies™ olemme suorastaan raivofanaattisia kondomin käytön suhteen, mutta siitä huolimatta olen sitä mieltä, että testeissä on hyvä käydä säännöllisin väliajoin. Parempi katsoa kuin katua, ja epämiellyttäviä seuraamuksiahan ei halua kukaan.

Ja Hyvä Mies™ todisti jälleen kerran hyvyytensä myöntymällä testiehdotukseeni mukisematta. Totesi vain, että totta, hyvähän se on käydä, hänenkin viime testeistään on jo aikaa.

Tästä miehestä on paras pitää kiinni!

Kuvat: hiphopforhiv.com, furstdesign.prosite.com

 

Psst! Lue myös Turvaseksistä -sarjan aiemmat postaukset:

Maailman typerin tekosyy

Luke, I will not be your father

Just do it

Julkkikset opettavat

Parhaat kortsumainokset

Kommentit

Melissa (Ei varmistettu)

Onneksi olkoon Hyvästä Miehestä (tm) :) Minun ajatuksia aiheesta: http://suhteellista.org/2011/07/hei-me-nussitaan/

Jemina
No Sex and the City

Melissa, kiitoksia tarinan jakamisesta! Itse olen tosin sitä mieltä, että testeissä on hyvä käydä säännöllisesti vaikka ei olisikaan ns. painanut paljaalla. Muuten allekirjoitan ajatuksesi ihan täysin - seksi on luonnollinen asia ja siitä pitäisi pyrkiä puhumaan häpeilemättä. Kaikenlainen meihin istutettu, jossakin takaraivossa alati kolkuttava seksuaalisuuteen liittyvä häpeä on melkeinpä suoraan pois itse puuhasta saatavasta nautinnosta.

 

Go With the Flow

Olet ihana ja kirjotat niin mahtavasti, tälläsestäkin jutusta voi näköjään tulla hyvälle tuulelle!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hieno mies! Aina kun oon ite testissä käynyt, siellä on näkynyt paljon naisia ja muutama mies tai ei miehiä lainkaan. Ikävä kyllä tiedän paljon ihmisiä, naisia ja miehiä, jotka ajattelevat että ei heille voi tulla mitään tai ainakaan testeissä ei käydä, jos oireita ei ole.

Jemina
No Sex and the City

Holiday, kiitos ihastuttavasta kommentista! Ja kiva tietää, että sitä kykenee kirjoittamaan jopa sukupuolitautitesteistä niin että lukija tulee hyvälle tuulelle. Tälläisen skilssin voisikin jo kirjata cv:hen!

Vierailija, tuollaisia pää-pensaaseen-ja-kyllä-se-siitä -tyyppisiä ihmisiä löytyy tosiaan harmillisen monia. Eniten moisessa kyrsii se, että nämä eivät tosiaan vaaranna ainoastaan omaa terveyttään, vaan potentiaalisesti monien muidenkin. Ja olen huomannut ihan saman asian, että miehet tuntuvat olevan testattavissa vähemmistössä. Löytyisiköhän aiheesta jonkinlaista tutkimusta - olisi mielenkiintoista tietää, vahvistaisivatko todelliset statistiikat tätä havaintoa.

Kommentoi