Vesiseksiä, tai: Hukkumisvaarasta miinusta

No Sex and the City

Kaikenlaisia typeriä seksiasentoehdotuksia olen Kamasutraa ja kaikenlaisia naistenlehtiä lukiessani nähnyt, mutta tämä kyllä korjaa potin kotiin:

Cosmopolitan kertoo asennon nimen olevan Sukellusvene.

"Plussaa: Altaassa rakastelussa yhdistyvät painottomuuden tunne ja yllätyksellisyys, sillä et kuule veden alla. Niinpä voit rauhassa keskittyä vartalosi tuntemuksiin."

Joo, siis ihanan yllätyksellistä olla kuulematta mitään! Aistityhjiön vuoksi huomaankin Maija 3v.:n saapuneen lastenaltaaseen räpiköimään vasta kun tämän kellukkeet jo lyövät minua nenään. Eksoottista!

Ja entäpä miinukset sitten, miksei niistä sanota mitään? Miten olisi akuutti hukkumisvaara? Sanokaa mitä sanotte, mutta minusta ainakin näyttää siltä, että kuvan mimmi haukkoo henkeään aika surkeana, koettaen epätoivoisesti pitää päänsä pinnalla.

Olen ehkä tylsä, mutta minua ei saisi tällaiseen asentoon. (Tai ehkä, ehkä, mikäli saisin samalla snorkkelin käyttöön. Mutta se taas olisi jotenkin aika epäseksikästä, henkilökohtaisesti kun en oikein saa kiksejä minkäänlaisistra muovinaamareista. Taidan siis jättää kokonaan väliin.) Mikäli joku minua vaihtelunhaluisempi ja vauhdikkaampi tapaus moista kuitenkin testaa, kertokaa ihmeessä kokemuksistanne.

Ja nyt kun aiheesta kerran puhutaan - en millään tahtoisi olla ilonpilaaja, mutta suosittelen että kaikki vesiseksistä ja kesäseksistä haaveilevat lukevat ensin joitakin faktoja aiheesta (vaikkapa LiveScience -saitin artikkelista tai Lempilelusta). Puuhan seurauksena saattaa nimitäin olla niinsanotun hiekkaa vaginassa -ilmiön lisäksi myös erilaisia ikäviä tulehduksia. Eikä se kortsukaan aina pelaa sataprosenttisesti altaassa tai järvessä liotessaan.

Taitaa siis olla paras pitää se sex on the beach ihan vain sellaisena pillillä juotavana nautintona...

Kommentit

Liis (Ei varmistettu)

Moro, kiva kun kommentoit blogiani, sillä oli ilo sitä kautta seilata omaasi. Virkistävää luettavaa ja hukkumisvaarasta tahaton naurunpurskahdus. :)

Palaamisiin,
Liis

Mahdoton Nainen

En ole kokeillut vesiseksiä, mutta kaverini valisti minua ettei se ole niin siistiä kuin hehkutetaan, mm. siksi että vesi kuivattaa paikkoja...

Jemina
No Sex and the City

Liis, blogisi oli oikein ilahduttava löytö, viimeisen postaukseni kommenteissa vinkattu. Palaan sinne varmasti vielä uudestaankin!

Mahdoton Nainen, veikkaan että monet eivät tule ajatelleeksi tuota - että vesi tosiaan kuivattaa. Kuulostaahan se kieltämättä aika nurinkuriselta! No joo, lisättäköö vesiseksi siis siihen pitkään listaan, jonka otsikko on "Asioita jotka kuulostavat tosi hyviltä teoriassa, mutta eivät todellisuudessa ole ihan niin siistejä."

Chilla, ei se ehkä kauhean akuutti vaara tosiaan olisi, mutta pyörisi ainakin minulla vähän liikaa mielessä jos moista kokeilisin. Ja hankalahan siinä olisi sitten nauttia, jos samalla kelaisi puolihysteerisesti, että joko se nokka kohta painuu veden alle... Don't get me wrong - kaikkea vesiseksiä en tosiaankaan ole tuomitsemassa. Mutta sukellusveneeksi ei meikäläistä saa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Vesi seksi ei toimi. Vesi pilaa sen jumalaisen tunteen kun naisen omat voiteet koskettavat penikseni pään ja varren. Kummassakin osassa on erilainen, mutta ainutlaatuisen loistava kosketus joka saa ajan pysähtymään ja selkäkarvat nousemaan pystyy. Tätä ei kuitenkaan tapahdu jos nainen on pessyt vaginanansa ennen yhdyntää, jolloin luonnon oma täydellinen systeemi ei toimi kunnolla. Tämä kannattaa muistaa näinä ylihygieenisinä aikoina. Luonto on meitä viisaampi. Kannatta muistaa, että toisinkuin ehkä luulemme, olemme elämiä, joden systeemit kaikki systeemit on tosiaan tehty sitä varten, että lisääntyminen on maailman kiinnostavin asia.

Torey
Näissä neliöissä

Hahaha! Hukkumisvaara todellakin! :D

Jemina
No Sex and the City

Niinpä! Eikö kuvan nainen näytäkin siltä kuin haukkoisi epätoivoisesti henkeään, ja että tämän kasvot painuvat todennäköisesti veden alle noin kymmenen sekunnin sisällä?

Torey
Näissä neliöissä

Kyllä! Ja siis eihän tossa mitenkään saa rentouduttua kun pitää yrittää pitää niska jäykkänä, jotta pää pysyy pinnalla ja samalla käsillä miehen koivista kiinni, että se niska pysyy riittävän ylhäällä! :D

Hahhah mitä juttua! Parempi katsoa ainakin <a href="http://www.seksileluja.com/liukuvoiteet/k-16" rel="nofollow">liukuvoiteet</a> kuntoon, jos tätä aikoo yrittää :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.