Viikon video: Feministinen piraattihoilotus

No Sex and the City

Komediaduo Key & Peele ovat ihan kultaa. Olin vähän sitä mieltä jo valmiiksi, ja nyt tämä Pirate Chantey viimeistään vakuutti minut. Älkää edes väittäkö, etteikö tästä feministisestä piraattihoilotuskappaleesta tulisi teidän kaikkien loppukesän tunnusbiisi:

We say ‘YO HO’

but we don't say 'ho'

'cause 'ho' is disrespectful, yo!

 

Ai että mitä?

Ai haluat lisää?

Okei. Tässä vielä perjantainne iloksi Cunnilingus Class. Mutta pakko varoittaa: jos naurupissa on yhtään herkässä, kannattaa laittaa ensin tenaa housuun. Tää on meinaan parasta.

 

Vaginas are like snowflakes. <3

 

Kommentit

Mahdoton Nainen

Ahhahhahhaaa, vähänkö repesin tolle Cunnilingus Classille :D

Jemina
No Sex and the City

NIINPÄ! On esim. tosi vaikeaa valita vain yhtä lainia pätkästä lainattavaksi, se kun on sellaista ilotulitusta koko homma! Teksti pitäisi ehdottomasti saada kokonaisuudessaan julisteeseen, jota voisi sitten liimailla kaupungille. 

Nyt siis kaikki blogia lukevat graafikkoihmiset, käsi pystyyn - kuka haluaisi suunnitella tuollaisen julisteen? Ostaisin niitä n. biljoona kappaletta. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Feministipiraatit, joooooooo!

Reettamoi (Ei varmistettu)

Mahtava perjantain piristys, niin absurdia ja hulvatonta. :D

Olen monesti halunnut kommentoida tätä asiaa, niin nytpä sen aiheeseen mitenkään liittymättä teen: kylläpä joskus vaivaa se etten tiedä tämän blogin kirjoittajasta juuri mitään! Paitsi että kyseessä on ilmeisen hyvä tyyppi jolla on järkeä päässä ja sana hallussa, ehkä sen pitäis riittää. ;) Mietin kuitenkin että onko tietynlainen anonyymiys tietoinen valinta vai olenko vain missannut jonkun esittelypostauksen... Olen ymmärtänyt että opiskelet ulkomailla, olis kiva tietää missä ja mitä. Ymmärrän tietenkin jos et tällasia juttuja halua netissä paljastaa, varsinkin kun tällasta feministi-blogia kirjoitat, se kun monia tuntuu provosoivan. Kiitos blogista joka tapauksessa!

Jemina
No Sex and the City

Moikka, ja kiitos kommentistasi! Toit itse asiassa esiin sellaisen asian, jota minäkin olen jo aika pitkään miettinyt. Et siis ole missannut minkäänlaista esittelypostausta, vaan kirjoittajasta ei tosiaan ole esillä mitään kovin tarkkaa taikka henkilökohtaista. (Tai no, henkilökohtaista ehkä kuitenkin; pauhaanhan täällä niin seksielämästäni kuin parisuhteestani ja rintojen pienennysleikkauksestanikin.) Päädyin anonyymiyteen blogin aloittaessani, tekstien sävy kun oli silloin kai hieman erilainen, ja kasvottomuus tuntui sopivan hölmöjen sinkkustoorien kertomiseen ja avoimeen keskusteluun seksistä ja seksuaalisuudesta. 

Tämän toimintatavan muuttaminen on kuitenkin jotakin, mitä olen pyöritellyt mielessäni jo jonkin aikaa. Blogin feminismi ei siis ole anonyymiydelle mikään syy, vaan itse asiassa yksi syy siihen, miksi nimenomaan suunnittelen ns. tulevani kaapista jossakin vaiheessa. Mielestäni tarvitsemme nimittäin enemmän julkifeministejä, jotka puhuisivat näistä asioista kovaa ja korkealta, häpeilemättä. Omalla kohdallani tähän kasvottomuuteen ei siis liitykään häpeää, vaan se on enemmänkin jäänne blogin alkuajoista, tavallaan tapa, jota olen vain jatkanut. (Vaikkakin voin myös kuvitella, miten niskaan lentävän paskan määrä kasvaisi yhtäkkiä omalla naamalla ja koko nimellä blogatessa. No, rapatessa roiskuu ja silleen...) Kuten sanottu, olen pohtinut asiaa paljon, ja se on kyllä sellainen juttu, johon jossakin vaiheessa tulee muutos. Ei ehkä ihan vielä - mutta joskus kyllä, se on ihan varma. 

On myös oikein kiva kuulla teidän lukijoiden mielipiteitä aiheeseen liittyen, joten kiitos, kun kerroit ajatuksistasi!

maarett

Voi kylläpä olisikin hauskaa tietää, kuka tätä blogia kirjoittaa! Tulen tänne aina, kun tarvitsen feminististä turvasatamaa ja olisi todellakin hauskaa kuulla enemmän kirjoittajasta, jota niin aktiivisesti seuraan.

Reettamoi (Ei varmistettu)

Mahtavaa kuulla, odotan innolla. :) Olen samaa mieltä siitä, että feministien julkinen esiinmarssin aika on NYT ja aplodeeraan jos ja kun sen uskallat tehdä. En tiedä pystyisinkö itse samaan, vaikka jokaiselle ilkeälle anonyymikommentille löytyy 100 feministisiskoa ja -veljeä jotka pyörittelevät silmiään koneidensa ääressä. ;)

What else is there?

EI PERHANA! Paras!

Olin ihan tosi kipeä perjantaina. Katselin K&P-klippejä youtubesta samalla kun nenä valui kuin vesiputous ja päässä tuntui kuin joku olisi lyönyt vasaroilla ohimoille. Suurkiitokset tästä vinkistä joka todella piristi päivääni!

Btw, klippi "Negrotown" pisti ajattelemaan monia asioita. On ihan hullua, että sketsivideo jossa näytetään normaaleja asioita, kuvaa sellaista todellisuutta joka on utopiaa monelle yhdysvaltalaiselle...

Jemina
No Sex and the City

Kiva, että linkit piristivät!

Ja joo, tiedän mitä meinaat - tuo Negrotown on ihan älyttömän tehokas, ja sen lisäksi tällä parivaljakolla on aika monta muutakin sellaista klippiä, jotka pistävät tosissaan kelaamaan. Huumori on ihan pirun pistävää; naurattaa, mutta samalla myös vihlaisee sydänalasta.

Toimitus
Toimitus

Heeeeei, tämä haaste huutaa sun blogin nimeä! Toivoisimme kovin, että ehtisit tarttua siihen :)

Jemina
No Sex and the City

Olen imarreltu - että joku vielä ajattelee minun tietävän pokaamisesta jotakin! Vaikka oikeasti istun vaan kotona pieruverkkareissa!

Mutta siis joo, kun kerran näin kädestä pitäen tultiin hakemaan, niin tottahan tähän on osallistuttava. :)

Haureus vie Helvettiin. Pääasiassa joka kerta kun ihminen tekee syntiä häneen tulee sisään demoni. Demoni syö ihmisen sisältä osittain elävältä ja aiheuttaa monia sairauksia. Mutta Kristuksen nimessä demoneita karkoitetaan lopullisesti pois, vain usko Kristukseen pelastaa

silvia (Ei varmistettu)

Nyt täysin asiaan kuulumattomana mua kiinnostais kovasti kuulla jos sulla on jonkinlaista kannanottoa/mielipidettä nyt jonkin verran netissä kiertäneisiin Lauren Southernin videoihin ( https://www.youtube.com/watch?v=vNErQFmOwq0 tässä yksi!).

Kommentoi