Viikon video: Macy Grayn vibraattorilaulu

No Sex and the City

Parasta tänään: Macy Grayn uusi biisi B.O.B. Biisi svengaa yhtä mukavasti kuin kaikki Grayn aiempikin tuotanto, mutta tällä kertaa mukana on myös ihan uudenlainen tvisti. Tämän rakkauslaulun hehkutuksen kohteena ei nimittäin ole mies, vaan battery-operated boyfriend - eli vibraattori.

Kuinka siistiä!

Biisillä on myös sanomansa avoimuuden puolesta, ja Gray paasaa kuin paraskin seksileluapostoli. "I hope it opens women up to talk about what's really real for them," Gray kommentoi biisiä ja sen riemastuttavaa musiikkivideota Elle-lehdelle. "[Women always] have to be so private about [their sexuality] and their periods, whereas guys can just talk about their penises and whatever. Girls always have to be so ladylike about it. I hope girls can start talking... and just say the crudest stuff."

Tällaista settiä meikä ainakin arvostaa!

Veikkaan muuten, että tämän kappaleen ja parin viikon takaisen feministisen piraattihoilotuksen välillä tulee olemaan aikamoinen skaba siitä, kummasta tulee meikän kesän tunnusbiisi. No, ei se mitään - voihan sitä vaikka tehdä kokonaisen biisilistan, joka toistaa vain näitä kahta kappaletta. Eikä ois ees paha.

"You should have a Bob. You should have all kinds of shit. You shouldn't be so quiet."

 

Kuva: Buzzfeed

Kommentit

 

Pääasiassa joka kerta kun ihminen tekee syntiä häneen tulee sisään riivaaja. Riivaaja syö ihmisen sisältä osittain elävältä ja aiheuttaa monia sairauksia. Mutta Kristuksen nimessä demoneita karkoitetaan lopullisesti pois, vain usko Kristukseen pelastaa

Mikko – Private Blend

Ihan mahtava!

Hetti
Hettinen

;)

Kuvaputkessa

Amen, joka nainen tarvitsee bobia.

Haureus vie Helvettiin. Helvetissä demonit syövät ihmisiä, laittavat lihakoukkuun, polttavat tulessa. Vain usko Kristukseen pelastaa.

Looking for...

BOB - paras poikaystävä ikinä. :D 

Kommentoi