Viikon video, tai: Miksi seksi on kuin pizza

No Sex and the City

Englanninkieliset seksimetaforat liittyvät yleensä urheiluun: first base, second base, third base. Home run. Se luo mielikuvan jonkinlaisesta kilpailusta, jossa osallistujat pelaavat toisiaan vastaan. Mutta eihän seksissä siitä ole kyse! Miksemme siis voisi puhua siitä kuin jostakin mukavasta, minkä jakamisesta tykkäämme? Kuten esimerkiksi... pizzasta?

Tällaista neroutta suoltaa Al Vernacchio TED-puheessaan. Tämä kannattaa katsoa! Nyt heti!

Aloitin videon katselun vähän epäileväisenä, mutta Vernacchio voitti minut puolelleen aivan täysin. (Tai ihan kuusi-nolla, jos urheiluterminollogiaa halutaan käyttää.) Jätkähän on ihan nero! Tästä lähtien puhun aina seksistä kuin pizzasta! Vernacchion puheista innostuneille suosittelen myös The New York Timesin miehestä kertovaa juttua Teaching Good Sex.

 

(Ai niin, ja koska kunnia tulee antaa sille jolle se kuuluu, mainittakoon nyt vielä, että videovinkin Vernacchion puheisiin minulle lähetti Hyvä Mies™. "Ajattelin, että tämä kiinnostaisi sua", mies sanoi, ja täysin oikeassa tietysti oli. Aikamoinen tyyppi!)

Kommentit

Mahdoton Nainen

Videota vielä näkemättä tuli mieleen vanha sananlasku:

Seksi on kuin pitsa. Silloinkin kun se on huonoa, se on silti pitsaa.

Jemina
No Sex and the City

Minä olen kuullut sellaisen version, jonka mukaan huonokin pizza on hyvää. Itse en kuitenkaan ole ihan samaa mieltä mitä seksiin tulee, vaan olisin luultavasti mieluummin ilman kuin harrastaisin huonoa sellaista. Mutta pizzan (siis todellisen sellaisen, ei vertauskuvallisen) ollessa kyseessä allekirjoitan viestin kyllä: huonokin pizza on parempi kuin ei pizzaa ollenkaan.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tää oli ihan mahtava! Kiitos jakamisesta! :D

Jemina
No Sex and the City

Ole hyvä vain!

minttumari

No juuri näin! :)

Kommentoi