Vulvavoimaa: Look At This Pussy

No Sex and the City

En ole koskaan oikein innostunut Instagramista, sillä se on tuntunut minusta jonkinlaiselta kiiltokuvamaailmalta, johon upotessa oma elämä alkaa väistämättä näyttää surkean harmaalta. Nyt olen kuitenkin löytänyt sellaisen instatilin, joka ei masenna vaan voimauttaa ja lisäksi naurattaa. Sen nimi on Look At This Pussy, ja se sisältää - nimensä mukaisesti - kuvia vulvalta näyttävistä asioista.

Pussy-tili sai alkunsa sen perustajien, Eva Sealoven ja Chealsea Jonesin sisäpiirin vitsistä, mutta on sittemmin levinnyt huomattavasti laajemmalle - tilillä on jo yli 50 000 seuraajaa! Bullett Median haastattelussa Sealove ja Jones kertovat tahtovansa kuvillaan vastustaa erityisesti naiskehoon kohdistuvaa häpeää ja levittää sen sijaan häpyhyväksyntää. Kuten Jones niin kattavasti vastaa haastattelijan tiedustellessa täydellisestä vulvasta: “I think that all pussies are perfect, in being un-perfect. I don’t think the ‘perfect pussy’ really exists. My pussy, your pussy, everybody’s pussy is fucking perfect.”

Jos siis kaipaat Instagramiisi jotakin vähän erilaista ja elämääsi lisää vulvavoimaa, Look At This Pussy auttaa! Varoituksen sana on kuitenkin paikoillaan: tähän tiliin tutustuttuasi tulet näkemään häpyjä ihan kaikkialla. Esimerkiksi tämä minikokoinen hammastahnaputkilo, jonka aamulla leikkasin puoliksi saadakseni viimeisetkin rippeet kaavittua käyttöön - sehän on ihan selvä vulva!

"Everything is a pussy and everything about a pussy is beautiful."

 

Kuva: @look_at_this_pusssy

  

Kommentoi