We could go to a bookstore, tai: Mikä on romanttisinta mitä sinulle on sanottu?

No Sex and the City

Kaljatuopin ääressä syvällisiä ihmissuhteita jauhaessa ystävä esitti kiperän kysymyksen: mikä on romanttisinta mitä minulle on koskaan sanottu?

En keksinyt mitään. Onhan niitä toki korvaani supistu, kaikenlaisia ihanuuksia, mutta yksikään ei noussut mieleeni ylitse muiden. En myöskään osannut vastata jatkokysymykseen siitä mikä voisi teoreettisesti olla romanttisin mahdollinen lause. Mutta kuten aina väittävät sen oikean kohdalla tapahtuvan, tänään törmäsin sellaiseen lauseeseen, että oli pakko lähettää ystävälle sähköpostia perään. Popsugarin juttu nimittäin esitteli minulle sen täydellisen lauseen, joka saisi tämän tytön polvet veteliksi välittömästi.

Ah! Tosirakkautta tämä, ihan selvästi!

 

Mikä on romanttisinta mitä sinulle on sanottu?

 

Kuva Popsugar

Kommentit

Tuo on kyllä NIIN ihana lause, että vähemmästäkin menisi pää aivan pyörälle (esim. parin kolmen tunnin lupaus tekisi sekin jo suuren vaikutuksen). Minut hurmasi tämä: 'lähtisitkö kanssani kaakaolle ja pullalle?' <3

Jemina
No Sex and the City

Totta, vähempikin jo riittäisi, kun itse tarjous on anyway niin mukana.

Ainiin, ja kaakao ja pulla = hyvä homma.

Jemina
No Sex and the City

Ööö... siis mukava. Meinasin, että mukava.

Vaikka onhan sekin toki kivaa, kun tarjous on niin mukana. :D

Kyllä, jos mukava tarjous on mukana, niin mikäs sen parempaa? :D

Näin on ;) Oli niin hyvä homma, että naimisiin asti päädyttiin :).

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Kyllä sun nyt pitää ruveta katsomaan Gilmoren tyttöjä, tämäkin kohtaus kun on sieltä. :) Mun mies, joka mun makuuni sopivasti kertoo tunteistaan ennemminkin teoilla kuin sanoilla, sanoi kyllä kerran jotain aika romanttista ja tuohon Popsugarinkin kuvaan liittyvää: joskus vuosia sitten se järjesti mulle yllätyspäivän Helsingissä, johon kuului mm. käynti Kiasmassa ja lounasristeily mutta päivän kruunasi ehdottomasti visiitti Akateemisessa kirjakaupassa ja mun miehen lausahdus siellä: "Saat ostaa ihan minkä kirjan haluat!" :D

Jemina
No Sex and the City

Ihana yllätyspäivä ja aivan erityisen ihana lopetus moiselle! Tuollaisessa lauseessa on tosiaan sitä romantiikkaa, huh huh.

Ja minäkin tosiaan bongasin, että mistä sarjasta on kyse, ja mietin ihan samaa - kai tätä on nyt ihan oikeasti pakko alkaa katsoa, kun koko universumi sitä tuntuu tällä tavoin minun suuntaani tyrkyttävän!

Vierailija (Ei varmistettu)

Rory &amp; Dean&lt;3

Lauseessa ei sinänsä ole mitään romanttista, mutta koska aikoinaan kärsin 6 kivuliasta vuotta hampaiden oikomishoidosta, niin kyllä meinasin purskahtaa itkuun ilosta kun poika sanoi minulla olevan erittäin kauniit hampaat

"Huomenta, kahvi on tippunut *muisk*"

Puolisoni tietää, etten mielelläni keitä kahvia ja herääminen on muutenkin mulle vaikeaa. Joka aamu herätyskelloni soitua (minä en yleensä edes herää ensimmäiseen soittoon) hän nousee, laittaa kahvin tulemaan ja herättää minut sitten kun kahvi on tippunut. Vaikka hänen ei tarvitsisi vielä edes silmää raottaa pariin tuntiin. Muutaman kerran hän on noussut jopa tunteja ennen minua ja leiponut leipää. Mulle tuo valmis aamukahvi on niin super juttu, että joka aamu mietin millaisen kultakimpaleen olen löytänyt. :) 

En ole koskaan ollut järin romantiikanjanoinen ja siksi tällainen arkinen pieni asia merkitsee mulle todella paljon. Ja joka aamu <3

Jemina
No Sex and the City

Päivän mahdottomin kysymys: kumpi on parempaa, kahvi vai kahvia keittävät miehet? Veikkaan, että valintaa ei voi tehdä. Pelkästä kysymyksen pohtimisesta meinaa pää hajota.

Mutta sen tiedän satavarmasti, että en enää ikinä voisi rakastua mieheen joka ei hyvillä mielin nousisi aamuisin muutamaa minuuttia minua aikaisemmin laittamaan kahvin porisemaan.

edgybeauty
Edgy Beauty

Muusikkomiesten parissa pyörineenä tuntuu, että näitä tulee jokaiselta heheh, mutta jos otetaan joku nyt tämänhetkiseltä miekkoselta kuitenkin :D

Veikkaan että "mitäs me sitten tehdään kun mä muutan ulkomaille? tuuthan sä mukaan?". Tämä siis äärettömän sitoutumiskammoiselta mieheltä, joka sitten ajankanssa muuttui ei-niin-sitoutumiskammoiseksi!

Nekku
Passi ja hammasharja

"Mitäs jos mä tekisin sulle todellisuudesta paremman?" :)

What else is there?

No tuli mieleen ainakin kun vähän kesäihastuin tossanoin yhteen miekkoseen heti ekalta tapaamiselta, oltiin nukkumassa yksissä aika ahtaissa tiloissa isolla porukalla. Nukuin jo alatasanteella, hän ylätasanteella, kun hän kutittaa korvan takaa. Sanoo sitten, että tää on paljon mukavampi kuin se sun tasosi, haluatko vaihtaa paikkaa?

Kyllä kiitos! Hirveän yksinkertaista, mutta niin huomaavaista :) Harmi että on varattu !

Ilsa

Ei nyt liity ollenkaan tämän postauksen aiheeseen, mutta pistänpä nyt kuitenkin tähän. Törmäsin tänään sellaiseen iloiseen ryhmään kuin Women Against Feminism. Onko tuttu? Mua vähän ahdistaa ja masentaa nyt.

http://www.buzzfeed.com/rossalynwarren/i-do-not-think-it-means-what-you-think-it-means

 

Jemina
No Sex and the City

Joo, törmäsin tuohon juttuun pari päivää sitten, ja kylläpä nousi pala kurkkuun aika pahasti. Ärsyttää ja vituttaa ja ehkä kaikkein eniten surettaa. Mietin että jakaisin sen ja kirjoittaisin aiheesta, mutta sitten totesin että olen siitä jo ennenkin kirjoittanut, ja että mitä sitä turhaan tuollaista negatiivisuutta pidemmälle levittämään. On sen verran surkeaa koko setti. Mutta toisaalta: tuollaisiin törmätessä tuntuu entistä paremmalta ajatella, että mulla ja meillä on täällä tällainen ihana internetin kulmassa asustava feministinurkka, jossa ollaan jotenkin yhdessä ja samalla aaltopituudella ja kertakaikkiaan timangisia koko posse!

Olette ihan parhaita, kaikki!

miehen alku (Ei varmistettu)

Mulle ei kyllä oo jääny koskaan mieleen, että mikä olisi romanttisinta mitä mulle on sanottu, mut voin kertoo romanttisimman asian mitä oon exälle sanonu. Oltiin elokuvissa, istuttiin viimeisellä rivillä ja kun leffa loppu ja oltiin lähdössä pois, huomasin päidemme varjoina lopputekstien päällä ja kysyin: "Ootko ikinä suudellu valkokankaalla?". Ei ollu!

Anna_Liina (Ei varmistettu)

Tämä on aika klassikko, mutta jaan sen kuitenkin, koska se oli yksi elämäni hienoimmista hetkistä. Viime vuoden juhannuksena: "Anna, haluaisin viettää kanssasi loppuelämäni, tulisitko vaimokseni" Häät onkin ensi viikon lauantaina :)

Sellainen bileiden jälkeisen aamun ummehtunut tuoksu ja tiskikasat yleensä kaksinkertaistaa mun seuraavan aamun maailmantuskaa, joten olen ottanut tavaksi siivota aina juhlien jälkeen aamuöisin. Yksien juhlien jälkeen muutama vuosi sitten pakotin silloisen miekkosenkin hinkkaamaan punaviinitahroja ja viemään roskia aamuviideltä. Se oli jo ansaitusti menossa nukkumaan, kun vielä tivasin, että onhan nyt kaikki siivoushommat hoidettu (luoja kun olin rasittava!). Mies katsoi laskuhumalasta harittavin silmin ja huokasi ihan vilpittömästi: "Sulla on maailman kaunein ääni." Oh!

Jemina
No Sex and the City

:D Tämä naurattaa ja silleen hellästi hymyilyttää yhtäaikaa, ihana!

Se oli kyllä hyvä mies se. Pitäisi varmaan laittaa kiitokset näin jälkikäteenkin, päädyin puhumaan työkseni!

aaamu (Ei varmistettu)

Kipuilin joskus naiseutta ja ulkonäköä, sitä, etten pidä mekoista enkä korkokengistä. Mietin, olenko yhtään tarpeeksi nainen. Mies sanoi, että "en mä kaipaa vierelleni mitään naista, vaan sinut."

Jemina
No Sex and the City

Ihania sanoja kaikki, kiitos niiden jakamisesta! Minusta on erityisen ilahduttavaa huomata, että juuri tällainen arkinen romantiikka kukkii kaikkein eniten, ja että juuri sitä arvostetaan. Kermakakut ja shamppanja-aamiaiset ovat ehkä ihan kivoja, mutta kaikkein parasta on silti aamukahvi ja yhdessä siivoaminen.

Arawn (Ei varmistettu)

Tää tulee tosi myöhään, mutta...

Keskustelu nukkumaan mennessä sisustuksesta:

Minä: "Häiritsee, kun kämppä on tämän näköinen. Haluaisin kauniin kodin."
Mies: "Koti on kaunis, kun sinä olet täällä."
Minä: ♥♥♥♥♥

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.