Yöpöydällä, tai: He's a Stud, She's a Slut

No Sex and the City

Yöpöydällä juuri nyt, sivut hiirenkorville käännettynä: feministibloggaaja Jessica Valentin He's a Stud, She's a Slut (and 49 other double standards every woman should know).

Opus sopii oikein hyvin yhteen viimeaikaisten pohdintojeni kanssa. Surullista sinänsä, mutta vuonna 2008 julkaistun kirjan aihe ei ole vanhentunut tippaakaan - miehiin ja naisiin suhtaudutaan yhä kovin eri tavoin, ja etenkin kun kyse on seksistä. Mies on ori, panokone ja player. Nainen on lutka, huora ja jakorasia.

"It seems the word 'slut' can be applied to any activity that doesn't include knitting, praying, or sitting perfectly still lest any sudden movements be deemed whorish."

 

Reilua? No ei varmasti.

Kiinnostava kirja? Kyllä!

 

Ja huomio - ne, joiden rahapussi ei veny ylimääräisiin ostoksiin, voivat lukea pätkän kirjasta Google Booksin kautta täällä.

 

Kuva: jessicavalenti.com

Kommentit

Perhosia masussa

Voi mikä kirja, lueskelin tuon Google Booksin pätkän... aivan mahtava! Pitää alkaa metsästää kyseistä kirjaa :)

huopis
Merennoita

Aaah, vaikuttaa ihanalta kirjalta. Siis ihanalta silleen pulssia kohottavalla tavalla et alkaa savu nousee korvista. Mulle riitti jo toi sisällysluettelo. Huhhuh, siinä oli niin monta asiaa, joita oon pohtinu tässä ihan lähiaikoina itekin. Varsinkin toi et naisen kuuluu olla kaunis (ja ylipäätään haluta olla kaunis) on mietityttäny mua viime aikoina ja saanu jokusenkin rage-rantin aikaan.

Ja aivan varmasti tuolta löytys myös uusia seikkoja, joita ei oo ees tullu ajatelleeks tietosesti.

Must have this book. O.O

Jemina
No Sex and the City

Minna R., nettikaupoista ainakin löytyy, tilasin omanikin intternetin ihmemaasta.

huopis, kirja tosiaan luettelee monia sellaisia asioita, jotka mietityttävät säännöllisin väliajoin. Mitään varsinaisesti uutta infoa kirjassa ei itselleni ollut, mutta paljon kaikkea mielenkiintoista kyllä - välillä on hyvä lukea suorin sanoin näistä asioista, ja muistaa taas niistä raivostua!

Kommentoi