Ladataan...
No Sex and the City

Joululahjat ovat vähän kuin orgasmit - sitä antaa yleensä itse itselleen parhaat, sillä kukapa tietäisi mistä tykkään minua itseäni paremmin. Niinpä päätin juhlistaa joulua vähän jälkikäteen lahjomalla itse itseäni takuuvarmasti mieluisilla paketeilla. Tänään olenkin viettänyt puoli päivää kasaamalla täydellistä toivelistaani. Juuri nyt se näyttää tältä:

Siispä:

Rakas Jemina-joulupukki! Olen ollut tänä vuonna tosi kiltti, ja siitä palkaksi tahtoisinkin muun muassa nämä asiat:

- Venus with Biceps: A Pictorial History of Muscular Women -kirja. Kuuletteko jo miten perinteiset sukupuoliroolit rytisten murtuvat! Tästä saan toivottavasti inspiraatiota suunnittelemiini kuntosalireissuihin.

- Karva-alushousut. Nämä eivät taida olla ihan uusinta muotia, mutta minä olen myyty! Kokonaista karvavaateperhettä valmistavat Tärähtäneet ämmät julistettakoon nyt virallisesti suosikkisuunnittelijakseni!

- Vittu  eiku Naisten päivä -heijastin. Tulva-lehden kautta tilattava pieni kirkkovene kirkastakoon synkkiä talvipäiviäni. Ja tarkemmin ajateltuna taidanpa laittaa lehdenkin tilaukseen samantien - suomalainen, laadukas feministilehti piristäisi varmasti sekin.

- Maailman söpöin vibraattori, jonka voi ladata tietokoneen usb-portin kautta! (Ehkä olen jotenkin ajastani jäljessä, mutta tällainen teknologian kehitys on ainakin minulle ihan uutta.) Ensi kertaa tämän nähdessäni vinkaisin välittömästi, itselleni epätyypilliseen tapaan ja kunnon kapitalistilta kuulostaen, että MÄ HALUUUUN!

- What You Really Really Want: The Smart Girl's Shame-free Guide to Sex and Safety -kirja, jonka kirjoittaja Jaclyn Friedman on yksi lempifeministeistäni. (TJEU: Fucking While Feminist -haastattelu.) Kirjan pienellä testillä alkavan terävän esittelyn voi lukea täällä.

- Eettisiä rakkaustarvikkeita. Kuten esimerkiksi kuvan Fair Squared -kortsut, jotka ovat vegaanisia, reilusti viljellystä kumista valmistettuja, ja jotka tuotetaan Saksassa hiilineutraalissa tehtaassa. Turvaseksillä paremman maailman puolesta! (Aina ei tosin tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan - minulle selvisi juuri, että reilumpia leluja saa nykyään myös Ruohonjuuresta.)

Hankitteko te itsellenne lahjoja?  Mitä kaikkea löytyy toivelistaltanne?

Ladataan...

Ladataan...
No Sex and the City

Voi ei! Eilen oli maailmanlaajuinen orgasmipäivä, enkä minä tiennyt siitä! En lauennut lainkaan - en yksin, kaksin, tai vaikka kolmisin. Mikä missaus!

Global Orgasm for Peace -liike kehotti laukeamaan ja omistamaan orkkunsa rauhalle. En ehkä usko ryhmän pyrkimyksiin säädellä maapallon energiakenttää tällä (tai millään muullakaan) keinolla, mutta koska liike ei varsinaisesti vaadi osallistujiltaan liikoja, olisin minäkin ihan mielelläni kantanut korteni kekoon.

Etenkin kun kyseessä on siitä harvinaislaatuinen kansalaisliike, että sillä on myös positiivisia terveysvaikutuksia. Satuin juuri lukemaan Men's Journalin raportin tutkimuksista, joiden mukaan orkut antavat elämään lisävuosia. Ja Briteissä julkinen terveydenhuolto muistuttaa teinejä vanhasta sanonnasta: An orgasm a day keeps the doctor away!

Taidan pistää Brittien neuvon korvan taakse ja korvata eilisen missatut mahdollisuudet tänään. Vahinko takaisin, vaikka tuplana!

Ladataan...

Pages