Ladataan...
No Sex and the City

Beyonce valittiin maailman kauneimmaksi naiseksi, ja ystäväni päätti sen kunniaksi esittää meille Single Ladies -kappaleen. Tanssikuviot ja kaikki. (Ei, humalatilalla ei suinkaan ollut mitään tekemistä asian kanssa.) “Mä rakastan sitä biisiä, se on niin feministinen”, kuului selitys, ja sitten alkoi laulu.

“If you like it then you shouldn't put a ring on it!”

Eipähän tarvinnut enää kysyä, että miten ihmeessä feministiystävä voi rakastaa kappaletta niin paljon. Vastaus: väärinkuullut lyriikat. Ystäväparka luuli biisin kertovan siitä miten naimisiinmeno pilaa suhteen, eikä toista kannata sormustaa jos tästä todella tykkää. Nauroin niin, että olin lirauttaa housuuni.

Kun sitten hysteerisen naurukohtauksen lopulta laannuttua valaisimme ystäväämme lyriikoiden todellisesta luonteesta, oli tämä tietysti järkyttynyt. Ai että kundin pitää kihlata jos rakastaa! Sinne meni lempibiisi! Kamalaa!

Ja vaikka Single Ladies onkin oikein vetävä kipale, olen kyllä aika samaa mieltä ystäväni kanssa siitä, ettei biisin viestiä voi mitenkään hyväksyä. Kappaleen kertojahan pyrkii siis tahallaan tekemään entisen kumppaninsa mustasukkaiseksi, ja sanoo suoraan, että olisit kihlannut jos tykkäsit ja tahdoit jatkaa. Aivan kuin sormus olisi ainoa validi keino ilmaista tunteiden syvyyttä! Ja eikö ilman sormusta todella voi olla suhdetta?

Koska emme voineet allekirjoittaa alkuperäisen version lyriikoita, päätimme tehdä väärinkuullun version pohjalta oman remiksimme. Voimabiisin naisille, jotka eivät tahdo naimisiin – jotka eivät tarvitse rakkaudelleen papin aamenta taikka valtion sinettiä. Oodin vapaudelle ja sille, miten toisinaan kaksi vapaata ihmistä kohtaa ja päättää pysyä yhdessä, ja se se vasta on kaunista.

Kuulette meistä sitten kun olemme hittilistan ykkösenä. Ja kaikki naiset yökerhoissa kautta maailman hoilaavat: Jos tykkäät niin älä ainakaan kosi! If you like it then you shouldn't put a ring on it!

 

 

PS. Niille, joiden ystävät eivät väärinversioi tunnettuja hittikappaleita julkisilla paikoilla, lohdutukseksi tämä seuraavaksi paras versio:

 

Kuvat: eurweb.com, spirit21.co.uk

Ladataan...
No Sex and the City

Antakaa minulle mies joka lukee, pyysin vuosi sitten, ja kuolasin Hot Guys Reading Books -blogissa esiteltyjen kirjallisten komistusten perään. Ja koska hyvien asioiden pariin kannattaa palata säännöllisesti, olen jo jonkin aikaa pohtinut sopivaa tekosyytä, jonka varjolla voisin jakaa kanssanne tuon lempisivustoni uusinta antia. Ja nyt sen tajusin - Kirjan ja ruusun päivä! Hurraa!

Viimeissä kuvassa nököttää muuten Books & Stories -blogin Andrew. Kirjoja rakastava ja kirjoittamista harrastava komea kundi - mitä muuta voisi mieheltä toivoa!

 

Kuka kirjamiehistä saa teidän sydämenne sivut läpättämään? Tai löytyykö saitilta jokin vielä paremmin omaa makuanne vastaava? Jaa lemppirikuvasi kommenttikentässä!

 

PS. Uroksiin liittymätöntä päivän ohjelmaa pohditaan ainakin Koko lailla kirjallisesti -palstalla.

 

Ladataan...
No Sex and the City

Kyllä nyt harmittaa! Ensi viikolla Helsingissä juhlitaan nimittäin sellaisia kirjajulkkareita, joihin tämä kondomiapostoli olisi mielellään ottanut osaa. Into Kustannuksen kautta päivänvalon näkevä opus on nimittäin nimeltään Kondomikirja.

Facebookin mukaan Tiia ja Petja Aarnipuun kirjaa juhlitaan keskiviikkona puoli kolmelta Kiasmassa. "Mukana myös mm. kondomineuvos Leif Grotell ja Kesäkumikampanjan isä Jusu Lounela", mainostaa saitti.

Ensimmäinen ajatukseni: Yhyy, miksen pääse paikalle!

Ja heti seuraavaksi: Miten ihmisestä tulee kondomineuvos? Kertokaa joku, nyt samantien! Kondomineuvokseksi kondomineuvoksen paikalle! Mä haluuuun!

Menkäähän siis julkkareihin kaikki te, jotka kynnelle kykenette. Ja raportoikaa sitten, että millaista oli meininki: liukasta mutta turvallista, kuten kutsussa lupailevat?

Minä jään kotiin kirjoittamaan Joulupukille: Rakas Pukki (hehheh), olen ollut tänä vuonna tosi kiltti, saisinkos pliis Kondomikirjan...

 

Kuva: intokustannus.fi

 

Psst! Lue myös Turvaseksistä -sarjan aiemmat postaukset:

Maailman typerin tekosyy

Luke, I will not be your father

Just do it

Julkkikset opettavat

Parhaat kortsumainokset

Mennään sukupuolitautitesteihin, beibi

Leidispärdärin käyttöohjeet

Tekstariseksiä ja Soinin spärdäri

Älä unohda kondomia, herra Darcy!

Kortsut aina kassissa

Sexy Times -videosarja

Kortsumainonnan natsikortti

Kumitestaajan paikka vapaana

Ladataan...

Pages