Ladataan...
No Sex and the City

Huffington Post kertoi asiasta, josta olen ajatellut kirjoittaa aikaisemminkin. Nimittäin orgasmeja feikkaavista miehistä. (Naisista olemmekin jo keskustelleet.) Koska yksi luku kertoo toisinaan enemmän kuin tuhat sanaa, tiivistetään nyt artikkeli numeroin: AskMen.comin kyselyyn vastanneista 49 000:sta miehestä 34% tunnusti feikanneensa ainakin kerran.

Asiasta on uutisoitu kuin sillä olisi suurtakin shokkiarvoa. Onkohan sillä? Toivon tosiaan, että ei. Siltä varalta, että asia on jollekulle vielä epäselvä: naisten tavoin miehetkään eivät aina laukea. Joskus stressaa, joskus väsyttää. Joskus on liian kännissä ja joskus miettii vahingossa sitä mitä pitäisi ostaa seuraavana päivänä kaupasta. Ja sitten on vain sellaisia päiviä, jolloin tuntuu, että nyt ei jostain selittämättömästä syystä vain lähde mopo keulimaan.

Joskus tulee, ja toisinaan sitten taas ei. Jokainen nainen tunnistanee fiiliksen. Sillä ei myöskään välttämättä ole mitään tekemistä sen kanssa, kenen penis on sisällä tai kenen sormet klitoriksella. Orgasmi kun perustuu, näin omien täysin epätieteellisten tutkimusteni mukaan, vähintään 50 prosenttisesti siihen mitä omassa päässä tapahtuu – ei suinkaan petikumppanin muuveihin tai niiden puutteeseen. Ja niinpä miehet feikkaavat samoista syistä kuin naisetkin: he eivät tahto aiheuttaa kumppanilleen pettymystä, ja heistä tuntuu, että heidän pitäisi laueta.

Veikkaankin, että tämä laukeamisen pakko aiheuttaa miehille vielä enemmän paineita kuin naisille. Miehisen myytin mukaan äijä tulee aina, ei poikkeuksia. Niinpä monilla miehillä lienee valtavia vaikeuksia tunnustaa, että kuule kulta, nyt ei tunnu ihan siltä...

Siinä missä naisten orgasmeista puhutaan nykyään kiitettävästi monellakin tasolla, ovat mielikuvat miesten orgasmeista jääneet harmillisen yksioikoisiksi. Omista seksikumppaneistani monet ovat myöntäneet, että aina ei orgasmi ole ihan käden ulottuvilla.

Heidän on kuitenkin ollut vaikeaa ellei peräti mahdotonta tunnustaa asiaa useille petikumppaneistaan, sillä miesten laukeamattomuudestahan ei puhuta, eikä sitä siten ole olemassa. Niinpä kundiparat jatkavatkin jyystöä vaikka maailman tappiin saakka lastinsa laukaistaakseen ja todistaakseen olevansa tosimiehiä. Ja sehän ei ole kivaa kenellekään.

Me kaikki tiedämme, että seksistä voi nauttia laukeamattakin.

Yritetään siis tehdä tämä selväksi kaikille ja olla armollisia kumppaneillemme, olivat nämä sitten miehiä tai naisia. Asiasta puhuminen ei aina ole helppoa, mutta suosittelen sitä ehdottomasti kaikille.

Aina ei ole pakko tulla. Sanotaan se yhteen ääneen: Orkkupakkoa ei ole!

 

Kuvat: livescience.com, womenshealthsa.co.za

Ladataan...

Ladataan...
No Sex and the City

Kondomikirjassa haastateltavan naisen sanoin, kortsupolitiikkani pähkinänkuoressa:

“Jos tulee sellainen tilanne, että mies sanoo että 'mulla ei ole, voidaanko ilman?” niin minä sanon, että mulla on ja ei voida.”

Juuri näin. Tämä pitää muistaa (joka kerta miettiessäsi, että onkohan tuolla nyt kortsuja mukana, miten mä siitä kysyisin, äh onpas hankalaa, no okei ehkä voitais tän kerran ilman kun se niin kovasti haluaa...) ja tähän pitää aina myös pyrkiä. Että voisit joka ikinen kerta vastata: mulla on, ja ei muuten voida.


 

Psst! Katso myös aiemmat She said it -postaukset:

She said it, tai: Meissä ei ole mitään vikaa, ei ainuttakaan.

She said it, tai: Tytöt tahtoo supersankareita

She said it, tai: Äkäpussin suusta

She said it, tai: Läskimörkö helvettiin

She said it, tai: Tosirakkausmyytti

She said it, tai: #1 Rule of a Lady

 

Kuva: flickr.com/photos/bloodyamazing

Ladataan...
No Sex and the City

Vähän hävettää, mutta myönnetään: minä en ole koskaan ollut kauhean kiinnostunut luonnontieteistä. En fysiikasta, kemiasta, maantiedosta, en biologiasta. Onneksi TED-videot ovat nyt muuttamassa asian laidan. Lukemattomien ja kaikensorttisten asiantuntijoiden videoiduista puheista ja luennoista löytyy nimittäin vaikka mitä ihan valtavan mielenkiintoista - kuten Diane Kellyn What we didn't know about penis anatomy -penisluento.

“The penis isn't actually required for internal fertilization, but when internal fertilization evolves, penises often follow.”

Ja kappas, heti alkoi ainakin tätä tyttöä kiinnostaa.

Suosittelen ehdottomasti videon katsomista. Voittepahan sitten puolustella blogien lukemista sanomalla, ettei täällä pelkkiä seksijuttuja ole, vaan ihan oikeaa, sivistävää tietoakin! Tänäänkin opin vaikka mitä! Kuten että penis on "a really effective solution to a very basic biological problem."

Ladataan...

Pages