Ladataan...
No Sex and the City

Maanantaisin on lupa olla tuottamatta mitään omaa ja jakaa sen sijaan vain kiinnostavia linkkejä.

-The 31 Realest Tumblr Posts About Being A Woman (BuzzFeed)

Tumblr-käyttäjät ovat välillä niin kertakaikkisen välkkyä väkeä, että oksat pois. Nämä lausahdukset on kaikki pakko painaa mieleen myöhemmin sopivassa tilanteessa käytettäviksi.

- Why I'm So Proud to Be a 'Promiscuous' Slut (Vice)

Hyvää pohdintaa lutkuuden konseptista. Sisältää hienoja lainauksia, kuten esimerkiksi "Life is like a cock. You have to grab it with both hands."

- What If We Actually Researched Whether Menstrual Products Are Safe to Use (Autostraddle)

Tässäpä ns. vitun hyvä kysymys: miksi tiedämme ja välitämme niin vähän erilaisten kuukautissuojien terveysvaikutuksista?

- Jem, the Truly Outrageous, Triple-Platinum '80s Rocker Who Nearly Took Down Barbie (Collectors Weekly)

Muistaako joku muu ihanan kasaripiirretyn Jem & The Holograms? Minä olin melkein unohtanut, mutta tässäpä samanaikaisesti nostalgia-annos ja paljon lisätietoa Jemistä.

- Brain Sees Men as Whole, Women as Parts (Live Science)

Tutkimuksen mukaan meillä on tapana nähdä miehet ihmisinä ja naiset ruumiinosina. Kiinnostavaa ja huolestuttavaa samanaikaisesti!

 

Oletko törmännyt mielenkiintoisiin linkkeihin viime aikoina? Jaa ne kommenttiboksissa!

 

Psst! Kurkkaa myös vanhempia linkkilistauksia:

Fattitude ja seuraavan sukupolven kondomit

Plusmallit ja parisuhde ystävyyden tuhoajana

Feministitesti ja aborttitarinoita

 

 

Ladataan...
No Sex and the City

Trendi haastoi kertomaan, mikä neuvon haluaisin antaa 10 vuotta nuoremmalle itselleni. Jos nyt saisin neuvoa juuri täysi-ikäistynyttä Jeminaa, sanoisin muun muassa näin:

Dear nuorempi minä,

1. Tämä on fakta: ei ole olemassa pelastavia ritareita, jotka tulevat ja tekevät elämästä täydellistä. Parisuhde voi olla ihana bonari, mutta älä odota toisen ihmisen koskaan täydentävän sinua. Opettele olemaan onnellinen ihan itse.

2. Ero ei ole maailmanloppu. Ihan oikeasti. Ja vaikka se juuri nyt tuntuu mahdottomalta, tämäkin on fakta: vielä tulee se päivä, jolloin kipu helpottaa.

3. ...lisäksi vielä tulee se päivä, jolloin et tajua mitä kyseisen tyypin kanssa ylipäänsä teit.

4. Se, että jonkun kanssa on hauska hengailla ja harrastaa seksiä, ei tarkoita että heidän kanssaan tulee myös ryhtyä parisuhteeseen. Like, 4 realz. Panetus on todella surkea syy suhteelle. Suosittelenkin tutustumaan kaveripanojen hienoon konseptiin nyt eikä vasta vuosien kuluttua.

5. Asenteesi seksin suhteen on tällä hetkellä kaikessa mutkattomuudessaan huippu. Pidä se sellaisena! Ja jos joku ryhtyy juoruamaan, että olet liian monen kanssa tai liian helppo, älä kuuntele. Ne eivät tiedä susta yhtään mitään.

 

+1. Nauti kuivaseksistä kun vielä voit! Jostakin selittämättömästä syystä se nimittäin loppuu siinä kahdenkympin tienoilla.

 

Rakkain terveisin,

vähän vanhempi sinä

Ladataan...
No Sex and the City

Helsingin Pride-viikon kunniaksi ajattelin jakaa kanssanne tämän hienon videon, johon tänään törmäsin - olkoonkin, että kyseessä on AllState-vakuutusfirman mainos. Minun mieltäni hienosti tehty video kuitenkin lämmitti.

Sillä tottahan se on: Everyone deserves to be in safe hands.

 

Psst! Tsekkaa myös aiemmat viikon videot:

F-sana

Everyday sexism

Miksi seksi on kuin pizza

Ladataan...

Pages