Ladataan...
No Sex and the City

Olen ollut teinivuosistani lähtien rintava tapaus – se tyyppi, johon ei viitata sanoilla “se ruskeatukkainen Jemina” tai vaikka “se silmälasipäinen Jemina”, vaan lähes aina “se isorintainen Jemina”. Rintojen piennysleikkaus on ollut jollakin tasolla mielessäni jo pitkään, mutta en tehnyt asian eteen mitään vuosikausiin. Noin vuosi sitten aloin vihdoin pohtia asiaa vähän vakavamminkin, hermostuttuani kertakaikkiaan urheilun mahdottomuuteen, jatkuviin kipuihin ja siihen yleiseen vaivautuneeseen ja epämiellyttävään tunteeseen, joka syntyy ihmisten huomatessa sinusta aina ensimmäisenä rintasi. Kirjoitin leikkaukseen liittyvistäni ajatuksista myös täällä blogissa ja nyt, lähes tarkalleen vuotta myöhemmin, minulla on kädessäni paperi, jossa komeilee pienennysleikkaukselle varattu päivämäärä. Uusi vuosi lähtee omalla kohdallani käyntiin kirjaimellisesti hieman kevyemmin, sillä pääsen veitsen alle jo tammikuun toisella viikolla.

Kävin eilen sairaalassa tapaamassa sekä nukutuslääkäriä että itse toimenpiteestä tarkemmin kertonutta sairaanhoitajaa, ja nyt edessä on enää itse leikkaus. Olen yrittänyt olla ajattelematta asiaa suuremmin viime aikoina, mutta nyt on pakko myöntää: tässä vaiheessa alkaa hermostuttaa. Pieni pessimisti minussa miettii mikä kaikki voi mennä pieleen (tässä asiassa ei auttanut sairaalan kyselylomake, jossa yleisen terveydentilan lisäksi tiedusteltiin myös mahdollisista elinluovutustoiveista ja siitä, saako minua elvyttää) ja yleinen nynnyminä perusnynnyilee leikkauksesta seuraavia kipuja peläten. Ja entä jos ne joutuvat laittamaan dreenit, kun kudosnesteitä valuu pitkin rinnuksia! Ällöttävää! Ja sattuu! Hyyyyi! Ja apua!

(Kaikenlaisia oikein fiksuja ja kypsiä keloja siis. Kyllä tässä saa taas kerran olla ylpeä aikuisuudestaan.)

Vaikka olenkin vänissyt asiasta läheisilleni jatkuvalla syötöllä ja jopa uhkaillut peruvani koko leikkauksen koska kivut ja parantumisprosessi arveluttavat niin perkeleesti, en kuitenkaan ole tosissani hannaamassa. Kyllä nyt on asian aika. Ei siis auta muuta kuin purra hammasta ja rynniä nynnyminän ylitse tankin tavoin. Olen rauhoitellut itseäni laatimalla erilaisia tehtävälistoja ennen leikkauspäivää hoidettavista asioista, ja tämänhetkinen listani näyttää tältä:

  1. Hanki pyjama sairaalapäiviä varten (tai kerää kylliksi pokkaa käyttää pyjamana pieruverkkareita)
  2. Osta edestä avattavat urheilurintsikat toipilasajaksi
  3. Tee noin biljoona litraa linssikeittoa ja lado pakastinlokero täyteen annosrasioita

+1 Keksi mahdollisimman monta mahdollisimman huonoa viihdyttävää tv-sarjaa, joiden parissa törsätä ensimmäiset leikkauksen jälkeiset päivät.

Kirjoitan prosessista varmasti lisää myöhemmin, mutta jos mieleenne juolahtaa kysymyksiä jo tässä vaiheessa (tiedänhän myös monien teistä pohtineen leikkausta), latokaa niitä kommentteihin. Pyrin kirjoittamaan koko prosessista vielä myöhemmin, kerralla ja mahdollisimman informatiivisesti, niin että näistä postauksista voisi olla apua myös muille asian kanssa painiville tai jo leikkausta odottaville. Jos taas lukijoista löytyy leikkauksen läpikäyneitä, heiltä kuulisin mielelläni vinkkejä - ja niitä huonoja tv-sarjojakin saa tottakai suositella!

 

PS. Vielä vuorokausi aikaa osallistua Sincity.fi-lahjakortin arvontaan! Kurkkaa aihetta käsittelevä postaus ja osallistu arvontaan täällä.

 

Kuva: yasemehaolvidado (Creative Commons)

Ladataan...
No Sex and the City

Olen aina ollut snadisti pihkassa näyttelijä Jessica Bieliin, mutta ihailuni siirtyi juuri ns. nextille levelille: Biel on nimittäin yhdistänyt voimansa WomanCare Global -järjestön kanssa ja yhteistyön tuloksena syntynyt If You Don’t Tell Them, Then Who Will?-videokampanja on ihan silkkaa kultaa. Kampanjan videoilla pyritään paitsi levittämään asiallista tietoa seksistä ja ehkäisystä, myös edistämään avoimempaa ja rennompaa keskustelukulttuuria seksuaalisuuden suhteen. Videot ovat kaikki ihan hillittömän hauskoja - ja samalla täynnä täyttä asiaa.

Omia lemppareitani videoista ovat Jessica Bielin, Whitney Cummingsin ja Joy Bryantin yhteiset pätkät, joilla nämä ihanat naiset keskustelevat erilaisista ehkäisymuodoista. Juuri näin seksistä pitää puhua! 

Voi kun tällaista tavaraa tulisi telkkarista! Katsoisin sitä monta kautta putkeen enkä ikinä tahtoisi lopettaa! Jos sinäkin innostuit videoista, niitä löytyy lisää WomanCare Globalin sivuilta sekä YouTubesta. WCG:n saitilta löytyy myös paljon informaatiota seksistä ja ehkäisystä, joten suosittelen tutustumaan järjestöön tarkemmin.

Sillä Jessica Biel rakastaa vaginaasi!

 

PS. Olettehan jo kaikki muistaneet myös osallistua arvontaan, jossa kolme onnekasta voittaa lahjakortin Sincity.fi-erotiikkaliikkeeseen? Arvonta-aikaa on jäljellä vielä viikon verran ja osallistumisohjeet löytyvät täältä. Onnea matkaan!

Ladataan...
No Sex and the City

*Yhteistyössä Sincity.fi:n kanssa

Joulu tulla jollottaa, enkä usko olevani ainoa joka ei ole vieläkään hankkinut lahjaa kumppanilleen - tai itselleen. (Kyllä, pidän joululahjan antamista omalle itselle oikein hyväksyttävänä ja suorastaan suositeltavana asiana.) Niinpä iskin hynttyyt yhteen Sincity.fi-erotiikkaliikkeen kanssa lahjaideoiden merkeissä. Vuonna 1994 perustettu SinCity on Suomen ensimmäinen naisia ja pariskuntia palvelemaan suunniteltu liike ja sellainen putiikki, jossa on ilo asioida. Siisti ja valoisa kauppa on todella kaukana niistä hämyisistä ja vähän tahmaisen tuntuisista paikoista, joita yleensä ajattelemme seksikaupoista puhuessamme. Oma oloni on erilaisia seksileluja ja irtokondomeita hypistellessä kuin temmeltäisin jonkinlaisessa aikuisten Tiimarissa: siis kato mitä kaikkea ihanaa! Ja nää värit! Mä haluan täältä kaiken!

Koska liikkeessä on todella laaja valikoima, kokosin yhdessä SinCityn kauppiaiden kanssa listan parhaista eroottisista lahjaideoista. Näistä paketeista on taatusti iloa niin itselle kuin kumppanillekin. Lahjasuositusten lopusta löytyy myös arvonta, johon osallistujista kolme onnekasta voittaa lahjakortin SinCityyn, joten kannattaa skrollata loppuun saakka!

 

Omat suosikkini kivoimpiin koviin paketteihin:

1. LELO Tiani 2-pariskuntavibraattori

Pariskuntavibraattorit sopivat nimensä mukaisesti yhdessä käytettäväksi... ja parhaat lahjathan ovat tunnetusti sellaisia, joista hyötyy myös lahjan antaja itse! LELO on yksi alan tunnetuimpia ja arvostetuimpia brändejä, ja vaikka LELOn tuotteet voivat tuntua vähän hintavilta, rahalla saa tässä tapauksessa myös laatua. Jos kaksinkäytettävän lelun logistinen puoli mietityttää etkä oikein osaa kuvitella miten Tiani otetaan menoon mukaan, LELOn sivuilla voi tutustua kuvallisiin ohjeisiin ja käyttöinspiraatioon.

2. Liukuvoide

Olen liukkareiden suhteen aika vaativa: ihanteellinen tökötti on hajusteetonta, ei sisällä parabeeneja eikä glyseriiniä, ja on lisäksi vesipohjainen sopien siten kortsujen kanssa käytettäväksi. SinCityn liukkareista nämä kriteerit täyttää esimerkiksi Jo-brändin H2O-luomuliukaste. Jo-liukkarit ovat lisäksi kaikki vegaanisia eikä niitä testata eläimillä = hurraa! Valikoimista löytyy lisäksi myös toinen luomuliukkari, Bioglide, ja vaikka se sisältääkin glyseriiniä, SinCityn asiantuntijat vinkkasivat sen sopivan myös normiglyseriinille allergisille. Jos liukuvoiteen käyttö mietityttää tai epäilet moisen tavaran tarkoituksenmukaisuutta, lue ihmeessä parin vuoden takainen liukkarihehkutukseni ja mieti sitten asiaa uudestaan.

3. Sänkyyn kuin sänkyyn sopiva sidontasetti

Kaikilla meillä ei ole sängynpäätyjä joihin kiepaista kumppani kiinni, ja silloin tällaiset varusteet tulevat apuun. (Voin kokemuksen syvällä rintaäänellä kertoa, että kaikenlaisten kengännauhojen satunnaisten köysien virittäminen patjan alle improvisoitua sidontaa varten on työlästä ja ärsyttävää ja tappaa tunnelman 99% todennäköisyydellä.) Jos siis sidonta kiinnostaa, mutta makkarin kalusteet eivät ole harrastuksen kannalta optimaaliset, jonkinlaiseen sidontasettiin investoiminen kannattaa varmasti.

4. Minivibraattorit ja muut snadit stimulaattorit

Olen suorastaan hajota esimerkiksi tämän (ei-niin-kiihottavasti nimetyn) amispossun, vikkelän pupun ja minikilpikonnan söpöyteen. Pienen laitteen pieni hinta tekee näistä hyviä ensimmäisiä leluja ja söpö ulkomuoto vetoaa myös heihin joita kalliolaisten seksikauppojen ikkunoissa heiluvat metrinmittaiset tekopenikset (syystäkin) vähän arveluttavat. Minivibraattoria on myös kiva kantaa meikkipussissa tai vaikka käsimatkatavaroissa, toisin kuin edellämainittuja metrisiä halkoja.

5. Kondomit

SinCityn kortsuvalikoimissa on kumeja monenmoista kokoa ja näköä. Monia kortsuista voi myös ostaa yksitellen, mistä suurta plussaa. Koko-ongelmien kanssa painivien kannattaa tutustua erityisesti My size-sarjan kortsuihin, joita on tarjolla noin tsiljoonassa kokoluokassa. Jos siis oma taikka muuten läheinen penis ei tunnu sopivan markettien spärdäreihin, näitä kokeilemalla saattaa onnistua löytämään omaan käyttöön sopivimmat varusteet. Kaikille nautinnollinen turvaseksi FTW!

 

SinCity.fi:n suositukset seksikkäisiin lahjoihin:

1. LELOn tuotteet

Myös SinCitystä suositellaan lämpimästi LELOn vibraattoreita. Niistä kuvassa näkyvä Liv 2 on kuulemma kokoluokkansa suosituin laite vuodesta toiseen. Siri 2-musiikkivibraattori puolestaan on musadiggareita mahdollisesti kiinnostava uutuus, joka reagoi musiikkiin ja sykkii sitten rytmissä mukana. Eli kun seuraavaksi kuuntelet Tomppaa, mukana komppaa sydämen lisäksi myös jotain ihan muuta!

2. Penisrengas

Penisrenkaan ideana on vahvistaa ja pidentää erektiota, ja SinCitystä kehutaan esimerkiksi moottoroidun OVO B5-renkaan olevan sekä tyylikäs että tehokas. Ihan epäitsekäs ei tämäkään lahja onneksi ole, sillä renkaat stimuloivat klitorista yhdynnän aikana. Rinkuloista riittää siis iloa kaikille asianosaisille.

3. Hierontakynttilät

Näiden tuoksuvien kynttilöiden lämmennyttä vahaa voi käyttää eroottiseen hierontaan. Koska kyseessä ei ole perinteinen steariinikynttilä, vaha ei ole polttavaa ja niinpä kipuleikeistä tykkääminen ei ole vaatimuksena kynttilän käyttöön. Itse myönnän avoimesti, että minua kiinnostaa tässä lahjaideassa erityisesti se, että kumppanilta saattaisi tämän avulla saada huijattua myös mukavan niska-hartiaseudun hieronnan... Shunga-sarjan kynttilät ovat muuten kaikki vegaanisia, mistä hurjasti bonuspisteitä!

4. Sidontaköydet

Esimerkiksi Kinbakun mini-sidontaköysi sopii viime vuosien BDSM-hehkutuksen myötä sidonnasta innostuneille. Parimetrisen köyden paketista löytyy myös sidontaohjeita - ilahduttaa ainakin meikäläistä, joka jätti aikoinaan partiolaistouhut väliin ja osaa edelleen hädin tuskin kiepaista omat kengännauhansa jonkinlaiseen solmuun, saati sitten kumppaniaan seksikkääseen pakettiin.

5. G-pistevibraattori

Monien seksivälineiden tyyris hinta saattaa hyvinkin arveluttaa aloittelijaa (sitä joutuu kummasti pohtimaan prioriteettejaan viehkeän vibraattorin maksaessa yhtä paljon kuin lentoliput johonkin kivaan keskieurooppalaiseen kaupunkiin), mutta täysin pilipalituotteisiin ei myöskään tule sortua. Tämä Unelmaksi nimetty vibraattori on hintaluokassaan SinCityn suosituin ja hinnan huokeudesta huolimatta silikonisen vibraattorin lupaillaan olevan myös laadukas.

 

 

Lahjavinkkien lisäksi Sincity.fi on luvannut ilahduttaa kolmea onnekasta blogin lukijaa 50€ arvoisella lahjakortilla!


Voit osallistua arvontaan kurkkaamalla Sincity.fi-nettikauppaa ja jättämällä sitten kommentin, jossa kerrot

  1. sähköpostiosoitteesi
  2. mihin tuotteeseen törsäisit lahjakortin sellaisen voittaessasi.

Osallistumisaikaa on vuoden loppuun saakka ja voittajille ilmoitetaan heti tammikuun alussa, jotta uusi vuosi lähtisi lahjakortin myötä mahdollisimman kuumasti käyntiin.

Huomio! Ilman sähköpostiosoitetta jätetyt kommentit eivät valitettavasti osallistu arvontaan - kirjaathan siis pliis mailiosoitteesi kommenttiin myös ollessasi rekisteröitynyt käyttäjä.

 

Kuvat: Sincity.fi

Ladataan...

Pages