Mitä miulle kuuluu?

Moikka!

Siitä on vierähtänyt tovi, kun oon edes aloittanut uuden postauksen kirjoittamista tänne blogiin. On ollut paljon ja kaikkea! Ei sinäänsä mitään ihmeellistä, mutta vaan paljon kaikkea. Kerron kohta lisää.

Inspiroiduin tällaisen postauksen tekoon Julia Toivolan uusimmasta mitä kuuluu-postauksesta, josta ystäväni vinkkasi miulle.

Tauon jälkeen on jostain syystä aina vähän suurempi kynnys kirjoittaa, niin ajattelin että tällaisesta olis helppo aloittaa ja samalla saattais syntyä postausideoita.

Mitä miulle sit oikeasti kuuluu?

Tavallaan tosi hyvää, tunnen olevani tosi vahva ja itsenäinen, oon löytänyt ihan uutta itsevarmuutta ja itseluottamusta, ja miulla on tosi hyvä olla itseni kanssa. Oon löytänyt kauan kadoksissa ollutta luovuutta, uusia voimavaroja ja uutta energiaa, rohkeutta. En ota itseäni liian vakavasti, nauran itselleni usein ja paljon. Hyväksyn heikkouteni paremmin kuin aiemmin, osana miuta, ja oon oppinut tutkailemaan itseäni, tilanteita ja käyttäytymistäni objektiivisemmin ulkoapäin entistä paremmin.

Toisaalta taas- oon aika hukassa. Kyseenalaistan monia asioita, ja mietin tosi tarkkaan että mitä haluan tehdä. Koitan kuunnella kroppaani ja sydäntäni, ja merkkejä, joita tuntuu olevan kaikkialla. Koitan oppia tuntemaan itseni vielä paremmin ja varmistaa, että tekemäni päätökset ovat asioita, joita just mie haluan tehdä. Tää ei oo aina niin helppoa. Näiden henkiseen kasvuun liittyvien kipuilujen lisäksi miulla on ollu aika paljon stressiä ja on ahdistanutkin, suurin osa niistä taiskin purkautua just kun oon ollut viikon ihan flunssassa. Haha.

En oo ikinä ollut kovin hyvä stressin kanssa, mutta sitäkin jatkuvasti harjoittelen. Onhan miulla työkaluja stressin hallintaan, mutta sit en ikinä muka ”malta”. Joogata tai meditoida esimerkiksi. Käyn ihan ylikierroksilla. Mut pienin askelin. 🙂

Käyn kahvilalla töissä oikeastaan täyspäiväisesti ja nautin työstäni. Kahvista on tullut intohimo, josta haluan oppia jatkuvasti lisää. Se kuuluu jokaiseen päivääni. Osallistuin vasta Brewers cup SM-kisaan, josta voit lukea lisää miun instagramista tai sit @satamatie6 instasta! Erityisesti mein työporukka, on _ihan huikea_!! Oon niin kiitollinen jokaisesta rakkaasta työkamustani, kaikki he tekee jokaisesta päivästä spessun, ja ilman heitä koko työpaikka olis ihan eri. <3 Työkamuni ovat myös ystäviäni, ja siitäpä oon iloinen.

Haen keskiviikkona alkaneessa yhteishaussa muutamaan eri paikkaan tekemään maisterivaiheen opintojani, mutta siitä kerron varmaan lisää myöhemmin. Muutamia muitakin haaveita ja tavoitteita syksylle olisi..

Mietin just taas yks päivä, että miten uskomattoman korvaamattoman upeita ja erilaisia ihmisiä miun ympärillä on. Sydän pakahtuu onnesta ja rakkaudesta. En tiedä mitä tekisin ilman, rakkaita ystäviäni ja perhettäni, ja haha, miten edes selviytyisin mistään. Miuta on kyl siunattu; syviä ja merkityksellisiä ihmissuhteita, joista saa todella paljon, joissa ollaan aitoja, tuetaan, autetaan ja rakastetaan. Kaikessa. Ja ilman mainitsemistakin, myös mieheni on tällainen. <3

Tällä hetkellä erityisesti odotan 22 päivän päästä koittavaa kahden viikon Bali- lomaamme. Mennää miun siskon ja hänen poikaystävän luo sinne surffailemaan ja hengailemaan. Eka kertani Balilla.

Sen lisäksi ootan kevättä, sitä että lumet alkaa sulaa, ja pääsee liikkumaan kevyemmissä vaatteissa, nilkat paljaana, tennarit jalassa ja arskat päässä. IM READY.

Ainiin, sit tietty ootan ihan hulluna AVENGERS: ENDGAMEA!! Ollaan just sillon Balilla saa nähdä, että mennäänkö kattoo se siellä vai sit kun ollaa takas Suomessa.

Tanssi. Tällä hetkellä se on suuren suuri voimavara. Oma paikka, aika ja tila. Mieli tyhjenee ja keho liikkuu. Musiikki ja biitit vie. Ajantaju katoaa. Vois vaan jatkaa ja jatkaa. Vaik kolme tuntia joka päivä, ihan helposti. Haha.

Tanssi insproi ihan hurjasti. Mistä muusta inspiroidun ja mikä inspiroi tällä hetkellä? Miuta inspiroi kevään merkit ja aurinko, luonto, dr.martensit ja adidaksen tennarit,  musiikki ja kauniit kuvat, taide yleensäkin, runot, minimalistisuus, värikäs ruoka, nukkuminen ja kauneus, jota on joka puolella ympärillämme, jokaisessa, kunhan vaan avaamme silmämme ja katsomme.

Mikä ei inspiroi? negatiivisuus. Paperikasan siivoaminen, jossa vanhoja laskuja ja muita lappuja. Se, että jos en imuroi joka päivä, koiran karvoja on ihan hitosti joka puolella. Se, että tajusin just ettei miulla oo kahvia huomiseks aamuks. JES.

Inspiroituminen ja luovuus tuntuu riippuvan miulla eniten mielentilasta, jos on oikeanlainen mielentila, inspiroidun kaikesta ympärilläni. <3

Mitä sit tällä hetkellä kuuntelen? Lähiaikoina on tullut kuunneltua eniten: Kendrick Lamar, Khalid, Billie Eilish, H.E.R ja John Mayer.

Mitä katson? Katsoin viime viikolla kaikki Sorjosen molempien tuottisten jaksot( vasta nyt)!! Ja aloitin katsomaan Aikuisia Yle Areenasta. Niin hauska ja viihdyttävä, ja kiva kun jaksot on vaan 20min. Suosittelen jokaiselle.

Mitä syön? Ei oo kyl täl hetkel mitään tiettyjä juttuja. Ehkä itse mehustetut mehut on aika pinnalla, sekä miun all time favourite, linssi dahl. En varmaan kyllästy ikinä. Sit miulla on ollut ihan outoja irtokarkkihimoja. Ihan outoihin aikoihin, ja kun yleensä syön mielummin suklaata niin se ei oo lähtenyt ollenkaan. Mut kuuntelen kroppaani ja sitä saa mitä tilaa haha. Kombuchaa on kans tullu juotua aika paljon lähiaikoina. Sekä kurkumalattea. No tuleehan näitä kun miettii.

Mitä luen? Täytyy myöntää, että miulla on täl hetkellä useampi kirja aloitettuna. Ehkä sit Balilla saisin niitä luettua loppuun ja aloitettua uusia. Ehkä kerron lukemisistani myöhemmin, kun siihen on tullut vähän jotain ”järjestystä.”

Mut tällasta kuuluu tällä hetkellä! 🙂 Mitä teille kuuluu? Mistä haluaisitte lukea?

Kommentit (2)
  1. Hei niin kiva kuulla susta täälläkin <3 Tällaiset kuulumispostaukset on ihan mun lemppareita, inspiroiduin ihmisten ihan tavallisista kuulumisista. Ja hei IHANAA Balin matkaa!! 🙂

    1. Vastaamisessa on vähän kestänyt. Joo itsekin tykkään lukea ihan tavallisia kuulumispostauksia 🙂
      Kiitos paljon!! Ihanaa kevättä tein perheelle <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *