Adios vanhat lattiat

"Särmät lattiat pysyy!" oli eka asia, jonka rakas poikaystäväni F julisti kun alkoi vaikuttaa siltä että saadaan meidän uusi kämppä.

Joo joo, totta kai. Ei siinä mitään. Sanoi nainen, aikomuksenaan tietenkin muuttaa miehen mielipide vaivihkaa. Ja niinhän se pikkuhiljaa vaihtui (oih niitä tunteja, jotka vietettiin yhdessä Pinterestissa kattomassa vaaleita lattioita - suostuikohan F lattiaremppaan vaan, jotta pinnaus loppuisi?).

 

 

Mun puolesta ois voitu repiä lankut kokonaan irti ja fiksata, mutta koska kompromissi ja koska budjetti, on nyt tiedossa hionta ja lakkaus. Ja vaalennus tottakai. Mä oon Tanskassa ihan kielitaidottomana ummikkona, kaikki on siis orkestroitu poikaystävän toimesta mun selkäni takana, eli saa nähdä millainen on lopputulos. Työt alkoi tänään.

Toivottavasti lattiamiehet tutustuivat mun toimittamiin inspiraatiokuviin...

 

 

Uudellä kämpällä on paljon tehtävää, mutta lattiat tuntuu isoimmalta hommalta. Ja sinne ei saa mennä nyt toikkaroimaan moneen päivään. Mä haluun toikkaroida siellä koko ajan.

Viikonloppuna nähdään lopputulos. Jännää!

 

 

---

Old plank floors are rather cool but also rather... ewwh, is that dry paint on the floor? We're having them made Scandi light.

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

BLOGLOVIN'

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentoi