Crazy flower/cat/glitter ladies & their amazing men

Nørrebro Summers

Tiedättekö, mikä on parasta maailmassa? No ihanat, kärsivälliset, välillä vähän pöllämystyneet (sanoiko joku kohtaloonsa alistuneet) poikaystävät, jotka antavat naistensa haahuilla himassa luovaa sisustusviettiään toteuttaen. Poikaystävät, jotka ovat jo tottuneet siihen, että kovin usein ei kannata hilata vastaan, kun tyttöystävä keksii että tuohon lipaston päälle tarvitaan vielä yksi ornamentti. Tai vaasi, ne on meille naisille tosi tärkeitä.

Poikaystävät, jotka luulivat nähneensä jo kaiken. Mutta me vasta lämmiteltiin.

 

 

Meidän kotitaloudessa väännettiin aikamme kättä siitä, miltä täällä pitäisi näyttää ja mitä me oikeesti tarvitaan vs. halutaan. Riitojakin siitä oli, joskus sata vuotta sitten. Rahankäytöstä, oudoista huonekaluista, rottinkiesineistä ja silleen. Niillä main kun mä kuvasin kotiamme sisustuslehteen ja F päätti osallistua Ironman-kisaan (joka maksaa noin neljä miljardia ja tekee musta käytännössä lesken vuodeksi), erimielisyydet sisustusasioista jotenkin tyrehtyivät.

Ei epäilystäkään, kummalle kotihommat on tärkeempiä, oikea harrastus. Ja kumpi niissä on parempi, ainakin jos multa kysytään. Sain vapaat kädet tehdä mitä lystään - tai no vähintään vapaahkot.

Sitten on ylisöpö ystäväpariskunta, mun vanha tarhakaveri ja sen poikkis. Kävin siellä kylässä viimeksi joulun aikoihin, jolloin niiden valkoisesta muovikuusesta riippui glitterkaloja ja korkokenkäkoristeita. Iltaisin pari painoi päänsä hempeisiin kissatyynyliinoihin. Mies on lähemmäs kaksimetrinen gangstaräppäri. Tuli sellainen olo, että just tollasta on rakkaus. Pesimävietin riivaamia naisia ja kivoja miehiä, jotka kattoo meidän puuhia lempeän huvittuneina.

Crazy flower/cat/glitter ladies and their amazing men.

 

 

Arvaatte varmaan, kenelle laitoin ekana kuvaviestin meidän uusista Zara Homen lintukukkatyynyliinoista.

"F:n ainoa kommentti uusista tyynyliinosta oli: better than cats." "Sanoin just J:lle et kelaa miten tylsii lakanoit teillä olis jos oisitte sinkkuja." Niinhän se menee. Hemmetin tylsiä, varmaan myös rumia.

 

 

Ennen kuin maalaatte musta ja frendistä mitään pirttihirmukuvaa päähänne, lisättäköön että tarinalla on toinenkin puoli. Älkää siis huoliko, kyllä nää meidän herrat osaa pitää reviiristään huolen:

 

 

---

Best in the world are amazing boyfriends who let their girlfrieds decorate homes with flowers, cats and glitter.

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN'

Kommentoi