Jättiamppeli by PLANT Bødker & Clausen

Nørrebro Summers

Köpiksessä sattuu ja tapahtuu koko ajan, siksi tää on yksi maailman kivoimpia paikkoja elää. Erilaiset markkinat, designmyyjäiset ja muut mielenkiintoiset tapahtumat on lähes jokaviikkoinen juttu - kunhan niitä jaksaa bongata ja niihin raahautua.

Muutama viikko sitten Vesterbron Kødbyenissa eli Meatpacking-alueella järjestettiin niiiiiin kivat kasvi-, keramiikka- ja streetfood-markkinat (siis mikä unelmakombo, johon saa poikaystävätkin houkuteltua mukaan). Ajoitus oli ihan täydellinen amppelinmetsästäjälle, joten sinne suunnattiin.

Päivän suosikkilöytö oli PLANT Bødker & Clausen; minifirma, joka tekee käsityönä kahden tyypin voimin keraamisia ruukkuja ja muuta hauskaa. Silmäni osui aivan upeaan jättiamppeliin ruukkuineen, ja kuinka ollakaan toimitti PLANT sellaiset meille kotiin muutaman päivän kuluttua. Ei ollut mitään ihan halpaa lystiä - toisaalta pieniä, paikallisia yrityksiä tukee mielellään. Eikä keskivertosisustusketjutkaan halpoja ole.

 

 

Amppeli pääsi arvoiselleen kunniapaikalle olohuoneen erkkeriin. Siinä se nyt somistaa mun prinsessanurkkausta. Paikka on kovin valoisa, joten yritän antaa mukana roikkuvalle kasville hyvin huomiota ja pidän sormet sekä varpaat ristissä toivoen sen selviytymistä hengissä.

Mun silmä kertakaikkiaan lepää amppelin helmikoristeissa ja muissa yksityiskohdissa. Se on myös riittävän suuri ja näyttävä pärjätäkseen korkeassa huoneessa ja suuren ikkunan edessä, näyttämättä pieneltä wannabelta.

Erkkerin tuunaus on edelleen kesken, mutta sen parvekemainen tunnelma tulee koko ajan paremmin esiin. Seuraavana ostoslistalla on pieni sivupöytä ja kenties jalkalamppu.

 

---

Yes. More plants.

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

BLOGLOVIN'

BLOGIPOLKU

BLOGIT.FI

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Näyttää muratilta, eli saattaisi viihtyä parhaiten varjossa :)

marjapilami
Nørrebro Summers

Kiitos tiedosta, hih. Jos se alkaa siis nuokkua, tiedän mistä kiikastaa... Yritän nyt uhmata tuota suositusta, kun sopii mokoma ikkunaan niin hyvin ;) 

Kommentoi