Kotikierros 2/3: Makuuhuone

Nørrebro Summers

Tervetuloa 1-vuotiaan asuntomme kunniaksi järjestettävän opastetun kotikierroksen keskimmäiseen osaan. Tänään pyörähdämme makuuhuoneessa, joka tunnetaan myös maailman parhaana paikkana. Ainakin aamuisin kello kuusi kolmekymmentä, kun yhteiskunnan asettamat suorastaan kohtuuttomat vaatimukset pakottavat minut sieltä pois.

 

 

Makuuhuoneessa ei ole tapahtunut massiivisia muodonmuutoksia sitten viime näkemän, mutta pientä uutta kuitenkin. Tykkään vaihdella koriste-esineiden ja muun pikkusälän paikkoja, koska vaikka huoneen sisustus on periaatteessa lähes valmis, puuttuu sieltä vielä mielestäni Se Jokin. En oo keksinyt että mikä, mutta kai se tästä pikku hiljaa selviää.

180-senttisen sängyn osto oli muuten paras päätös ikinä. Vähän aikaa me mietittiin, onko järkeä nähdä se himmeä vaiva kahdenkymmenen lisäsentin takia... ja kyllä todellakin on.

 

 

Toinen loistava ostos on kuvissa vilahteleva pyöreä bambupeilihökötys. Löysin peilin vintagekaupasta viime syksynä ja oon niin onnellinen, että kannoin hökötyksen himaan. Siitä huolimatta, että epäilin poikkiksen ottavan suhteestamme aikalisän sen nähdessään.

Makkarin ostoslistalla on seuraavana vuorossa:

kattolamppu, kunnolliset yöpöytäratkaisut ja lukulamput. Aika paljon siis kaikkea. Lisäksi jotenkin tuntuu, että kasveja ei oo tarpeeksi. Kun koko muu kämppä on yhtä suurta viidakkoa, soisi makuuhuoneenkin olevan.

 

 

Tässäpä tämänkertainen rundi. Seuraavassa osassa teemme kierroksen olo- ja ruokailuhuoneeseen. Luvassa siis suorastaan jättimäinen kuvapläjäys!

 

 

Tsekkaa myös 1v kotikierroksen muut osat: Keittiö ja Olo- ja ruokailuhuone.

---

This is where the magic...

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

Facebook

Bloglovin'

Snapchat & Instagram @marjapilami

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Jopas on nättiä! Etenkin kelim-matolle, kaapille ja sängyn alalaatikoille peukkua. Ja vanhan talon huoneissa on tietysti aina aivan oma viehätyksensä. Noi katon koristeet ja kaikki.

Stella Harasekin blogissa (no, hänen kodissaan siis :D) hiljattain maalattiin olkkarin seinä utuisella vaaleanpunaisella. Voisiko teidän makkarissannekin olla jokin hentoinen sävy seinillä?

Hah, niinku itse koskaan uskaltaisin luopua valkoisista seinistä! :D Voi niitä silti toisille markkinoida.

marjapilami

Kiitos! <3 Voi musta ois ihana maalata ainakin yksi seinä puuterisella sävyllä. Eli ehkä se joskus toteutuu ;) Vaaleanpunaiseen ei varmaan herra poikkis suostuisi... mutta ehkä esim. haalea minttu? 

Kommentoi