Next up: Toscana, vuokra-auto & mun beibe

53 päivää sitten latasin lippusovellukseeni niin pitkän pätkän matka-aikaa, että pääsen köröttelemään töihin aina seuraavaan, joskus hamassa tulevaisuudessa häämöttävään kesäloman toiseen pätkään saakka. 47 päivää jäljellä, 31, 23, 15, 6. Näpyttelen tätä postausta torstai-iltana (eli "eilen") ja nyt on kuulkaas päivät matkalipustani loppuneet. Kun tää postaus pamahtaa julki huomisaamuna (eli "tänään", omg miten sekavaa) istuskelen mä kentällä odottamassa meidät Italiaan suihkauttavaa lentoa.

Sää ei Köpiksessä voisi olla ankeampi, eli ajankohta tuntuu ihan täydelliseltä. Ja muutenkin. Milloin muka ajankohta ei ois täydellinen viikolle Toscanassa?

Ekat kolme päivää vietetään ystävien häähumussa ja sitten maanantaista sunnuntaihin seikkaillaan F:n kanssa kahdestaan siellä, minne tuuli meidät sattuu kuljettamaan. Niin, koska ensi viikon sää tällä hetkellä näyttää Toscanan seudullakin hieman epämääräiseltä, päätettiin viime hetkellä perua meidän kaikki hotellivaraukset ja just go with the flow. Jos on kesäinen ilma, buukataan huone uima-altaallisesta majapaikasta ja koomaillaan päivä auringossa maisemia ihaillen. Jos sataa tai ukkostaa, pysähdytään johonkin kylään fiilistelemään ja puikkelehtimaan kujilla.

Toscanan syyskuu, oma beibe ja pikkuinen vuokra-auto. Tästä täytyy tulla hyvää.

 

 

Tällä kertaa myös läppäri lähtee mukaan, eli reissuterkkuja on luvassa matkan varrelta - joskin postaustahti saattaa olla lomalaisen laiskanpulskea. Laitahan myös meikäläisen Insta ja Snäppi seurantaan, mikäli päivittäiset kuulumiset kiinnostelee (@marjapilami).

Ihanaa syysviikonloppua sinne ruudun toiselle puolelle, puss! <3

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Kerran saarella

Kroatian kuvapäiväkirja

Mut on tehty lekotteluun ja kesäpäiviin

---

It's vacation time and we're off to Tuscany!

---

FOLLOW: Facebook - Bloglovin' - Snapchat & Instagram @marjapilami

Kommentit

sallamanteri

Ihanaa reissua, kyllä täällä Italiassa onneksi tarkenee vielä, vaikka sää välillä vähän vaihteleekin :)

smagardi
astu harhaan

Ihanaa lomaa! ❤

marjapilami
Nørrebro Summers

Myöhästynyt kiitos <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Mitä mahtavinta matkaa teille <3

Kommentoi