No niin blogi, on aika heräillä talvikohmeesta

Nørrebro Summers

 

Tällä viikolla sen on huomannut jo ihan tosi selvästi: energiatasot piiiiitkän, mustan (täällä täysin lumettoman) talven jälkeen ovat nousseet kohisten. Aamuisin ensimmäiset auringonsäteet herättävät jo puoli kuuden aikaan, töissä jaksaa keskittyä asioihin ihan uudella syvyydellä ja iltaisin, no yhtenä iltana me jopa järkättiin se pirun ullakko. Kelatkaa! En oo ihan vielä saanut riivittyä itseäni blogin ääreen arki-iltaisin (prioriteetit oli tällä viikolla kotihommissa, nyt kun täällä pitkästä aikaa taas näkee ympärilleen muutenkin kuin muutamana hassuna viikonlopputuntina), mutta tunnen kirjoitusvibojen ja luovuuden taas kunnolla heräilevän.

Ihanaa! Tää on kyllä niin upea vuodenaika, en ehkä kestä.

Sen mä oon vähän niin kuin jo blogin osalta päättänyt, että alan jorisemaan täällä enemmän jokapäiväisistä tapahtumista, arjen sekalaisista kuulumisista, rennosti ja turhia suunnittelematta (vuoden teemani, muistattehan). Yritän olla luomatta itselleni turhia vaatimuksia ja korkeaa kynnystä uuden jutun näpyttelyyn, sillä ajatuksella että aina ei tartte olla mitään kovin ihmeellistä sanottavaa. Ja alan taas enemmän kuvaamaan. 

Mutta mitä muuta? Nyt kun oon havahtumassa elävien kirjoihin talviuniltani, olisi ihana saada postaustoiveita teiltä! Laittakaahan siis tulemaan, jos idiksiä on mielessä ja jelppikää mua blogin pöyhimisessä kevätkuosiin. Kiitos etukäteen <3

P.S. Oon myös ollut Insta-kuvien kanssa nolon epäaktiivinen viime kuukausina (A-I-N-A on pilkkopimeää!!), mutta innostunut Story-osiosta ihan kunnolla. Jos siis hyvin sekalaiset arkihöpöttelyni kiinnostaa, niin löydät mut IG:stä nimellä marjapilami.

P.P.S. Oon lähdössä tänään tyttöjen kanssa nautiskelemaan Köpiksen ravintolaskenestä oikein pitkän kaavan mukaan, ja näin 32-vuotiaana se saattaa tarkoittaa sitä että huominen kuluu sohvalla makaavana ihmiskuorena. En siis uskalla luvata palaavani huomenna asiaan, kuten mulla sunnuntaisin on tapana... mutta pian kuitenkin.

Pusuja!

 

 

 

---

Muistathan seurailla joko FacebookinBloglovinin tai Instagramin kautta

Kommentit

JenniJii (Ei varmistettu)

Joo arkipostaukset on kivoja :) Mä koukutuin sun blogiin alunperin tarinamaisten postausten takia, Helsinki-saagat, ystävyyspostaukset ja muut sellaiset vähän tunteelliset jutut. Niitä et oo mun mielestä vähään aikaan tehnyt, eli siinä mun toive :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Samaa mieltä, ääni näille tarinamaisille postauksille! :)

marjapilami
Nørrebro Summers

Heh, tähän liittyen mulla onkin ollut yksi postaus jo jonkin aikaa mielessä (ja lisää tietysti täytyy brainstormailla) ;o) Tämä siis toteutuu pian!

Kiitos kommenteista ja ihanaa sunnuntaita molemmille <3

nansk

Mä haluaisin lukea enemmän sun kasveista! Itselläni iskee näin keväisin hirveä viidakkovillitys, niin olisi ihana saada vähän inspistä että mitä seuraavaksi hankkisi (:

marjapilami
Nørrebro Summers

Oooh mikä ihana toive, todellakin tartun tähän. Kasvit <3<3<3

Mulla on sama, heti kun alkaa päivät pitenemään niin hingun uusia kasveja. Ehkä pitääkin tänään jo käydä haalimassa joku kiva pieni...

merdis (Ei varmistettu)

Täällä toinen Köpiksen (ja tuoreeltaan myös Nørrebron) Suomi-tyttö! Löysin sun blogin noin vuosi sitten alkaessani suunnitella omaa muuttoa Kööpenhaminaan ja olen tykännyt lukea erityisesti kaikkia Köpis-vinkkejä, kun omat lempparipaikat kaupungissa on vielä hakusessa. Lisäksi kaikki ulkosuomalaisuuteen liittyvät jutut on mielenkiintoista luettavaa :)

marjapilami
Nørrebro Summers

Ooh tervetuloa Nbrohon <3

Kiitos kommentista! Pitää ehdottomasti petrata Köpis-vinkkien kanssa, nyt homma muuttuu taas vähän helpommaksi kun ei oo 24/7 säkkipimeää niin saa jopa kuvailtua paikkoja :) Ja ulkosuomalaisjuttua luvassa varmasti myös jatkossa.

Nettanen

Mustakin tuntuu, että joku talvihorros alkaa vihdoin sulaa pois. Ja hei oon samaa mieltä aiempien kommentoijien kanssa; sun tarinamaiset kertomukset mm. Suomi-reissuista ja ystävyyssuhteista on ollut aivan huikeita, mutta toki myös ihan sellaisia tavallisiakin kuulumisia on kiinnostavaa lukea. :)

marjapilami
Nørrebro Summers

Ihanaa, moikat talvihorrokselle! <3 Ja kiitos kommentista, tarinaa siis tulemaan :o)

kirsika (Ei varmistettu)

Everydaylife-jutut on kivoja, samoin kaikki ravintola- yms.jutut.
Mut hei, odottelen vielä juttua, jossa lupasit paljastaa sen hyvän second hand-liikkeen! Tästä oli juttua joskus lokakuussa enkä mä muista lukeneeni siitä vielä.. kirppikset kiinnostaa muutenkin kun olen parin viikon kuluttua tulossa sinne..:)

marjapilami
Nørrebro Summers

Hei oon ihan shaiba, anteeksi! Siitä oli puhetta siis joskus silloin kun pimeys ja talvi ja stressi jne oli juuri nielemässä mua kokonaisena, ja oon vaan autuaasti unohtanut palata asiaan. Siltä varalta että postaus taas unhoittuu tai en ehdi sitä kyhätä ennen reissuasi - uskoisin, että kyseessä oli Loppehylder Frederiksbergissa :)

Koitan jatkossa postata enemmän Köpis-vinkkejä, niitä kun moni tuntuu kaipailevan. Täältä löydät tähänastiset vinkit koottuna :)

Kommentoi