Too sick for hygge

Nørrebro Summers

Mulla on oikeastaan vaan yks sana tässä kohtaa: blääääääääääääää.

Koska en ikinä malta kuitenkaan jättää sanomisiani vain siihen kaikkein tärkeimpään, lisättäköön että syysflunssa numero kolme kolkuttelee tällä hetkellä ohimoita. Lenssu alkoi eilen perjantai-iltana, duuniviikon jälkeen, tietenkin. Jos toimii kuten edeltäjänsä, oon maanantaina jo terve ja palaan sorvin ääreen nuutuneena, mutta työkuntoisena.

Jokseenkin ärsyttää. Koska just nyt oisin epätoivoisesti tarvinnut voimaa antavaa, oikeesti rentouttavaa viikonloppua. En tällaista rimpuilua, saatika ylimääräistä väsymystä. Tää viikko on muutenkin ollut aika raskas ja meikäläisen pitkään kestänyttä positiivisuuden flowta on vähän koeteltu. Piru vieköön tanskalaiset basillit, johon mulla ei oo mitään vastustuskykyä.

Oon liian töttöröö kunnolliseen hyggeilyyn (alan käyttämään hygge-sanaa estoitta, kosta kaikki nykyään tietää mitä se tarkottaa) mutta onneksi aina voi vähän yrittää. Kynttilöitä, kahvia päänsärkyyn, sisustuslehti ja talvilomamatkasta haaveilua. Maailman runttaisimmat, mutta mukavimmat vaatteet. Viikonloppu, let's do this.

 

 

Toivottavasti siellä ruudun toisella puolella ollaan paremmissa voimissa. Nauttikaa viikonlopusta <3

P.S. Oon indentiteettikriisissä: tää on toinen yhden kännykuvan postaus putkeen. Apua. Lupaan täräyttää sellaisen kuvakavalkadin ilmoille, jahka tästä toivun, ettei tosikaan. Varmaan erkkeristä.

---

Down with third flu of the season. Not cool at all.

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN'

Kommentit

Tiiaanna
cake & copper

Mulla on myös ollut kolme flunssaa tänä syksynä, aina kuukauden välein! Viimeisin oli tosin lyhin, kroppa on varmaan alkanut jo tottua virusten häätämiseen. Nyt pitäisi viimein olla siis jo immuuni tanskalaisille basilleille :D

marjapilami
Nørrebro Summers

Auts, no toivotaan että kolme flunssaa per nenä riittäisi... Keväällä sitten uusiks :D

Stressi ei varmaan ainakaan auta asiaa, sullakin on käsittääkseni ollut aika hektinen syksy.

Tiiaanna
cake & copper

Joo, pakko myöntää että on tullut kyllä stressattuakin enemmän kuin koskaan... Toivottavasti paranet kuitenkin pian!

Saranda
Tyhjä ajatus

Ärsyttävä tsägä!! Pikaisia paranemisia <3

(Pitäisi olla sellainen laki että jos sairastaa viikonloppuna, saa pitää viikolla vapaata :D)

marjapilami
Nørrebro Summers

Kiitos ja joo, samaa mieltä!! :D <3

Kommentoi