Ladataan...
Nørrebro Summers

Kyllä mä teen muutakin, kun piehtaroin sohvalla ja valitan siitä, ettei mulla oo tarpeeksi kavereita Köpiksessä. Tai että on kesä. Mä muun muassa sisustan. Voisi sanoa, että taulunkehykset ja tyynynpäälliset on mun ystäviä (kas tässä säälittävin lause, jonka ehkä kuunaan oon kirjoittanut). Joskus jopa poikaystäviä (eikun tämä on säälittävin). Yksi kirpparilöytö lietsoo toista ja seuraavaksi oonkin tornadon lailla iskenyt jonkun huoneen uusiksi. Ja se on kivaa.

Kannattaa tosiaan hankkia suurikokoiset huonekalut vaaleissa ja neutraaleissa sävyissä, sekä pitäytyä valkoisissa seinissä, jos on kaltaiseni tuuliviiri. Sisustuksen päivittäminen tulee meinaan aika paljon halvemmaksi ja helpommaksi, kun saa muutettua ilmettä ihan vaan lisäilemällä sekä vaihtelemalla värejä ja juttuja.

Makuuhuone on tietysti maailman paras huone ja oma sänky paras paikka. En vielä julista meidän makkaria valmiiksi, mutta lähellä ollaan!

 

 

Vintageliikkeestä löytämäni bambuinen, pyöreä peilihökötys pääsi kunniapaikalle sängyn yläpuolelle. Bambuhökötys on juuri sellainen outo ja odottamaton yllärielementti, jollaisen soisin jokaista huonettamme koristavan. Kyseinen kuvakulma ei oo paras mahdollinen, koska nyt peilistä kurkistelee ah-niin-kaunis telkkarimme...

Viidakkojuliste sai parikseen mustien raamien sijaan valkoiset, jotta seinäkokonaisuus muuttuisi harmonisemmaksi. Hillityn sävyinen, herkkä juliste tulee muutenkin paremmin esiin vaaleissa kehyksissä.

 

 

Yllä olevassa kuvassa näkyy kaksi uutta second hand -löytöäni; matto ja nahkainen rahi. Kyseessä ei muuten oo erkkerin rahi, vaan meikäläinen raahasi himaan kaksi nahkaista, ruskeaa second hand -rahia samalla viikolla. Upsis.

Uskokaa tai älkää, rahin käyttäminen yöpöydän korvikkeena oli poikkiksen idea. Värikoordinoitu kirjapino sen päällä tietysti meikäläisen.

 

 

Siirsin vaivihkaa unensieppaajan roikkumaan kaapin vetimestä. Kaapin päällä patsastelee purkkikokoelmani.

 

 

Seuraavana makkarin hankitalistalla on yöpöydät, kattolamppu sekä lamppu F:n puolelle sänkyä. Kunnolla pimentävät verhotkin olisivat kivat ja kenties uusi päiväpeitto. Baby steps. On paljon hauskempaa, kun kaikki ei oo kerralla valmista.

---

This is how our bedroom looks like these days.

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN'

Ladataan...
Nørrebro Summers

Seuraa tunnustus. Ette sitten ilku mua, kun tammikuussa mangun jotain ihan muuta. "Mutta se lukee sun blogissa, mustaa valkosella! Tätähän sä ite kerjäsit." En silloin enää myönnä mitään, tilini hakkeroitiin, sen kirjoitti joku ihmeen hullu.

Tässä se tulee:

Mä oon kyllästynyt kesään. Petyin, kun kuulin lämmön ja auringon palaavan. Syksynhän piti alkaa! Haluan jo tietää, miltä meidän uusi koti tuntuu syksyllä, entäpä talvella. Millainen tunnelma täällä silloin on?

Eilen kotimme yhtäkkiä hetkeksi hämärtyi, alkoi sataa ja ukkostaa. Viikon kohokohta.

 

 

Nousin sairasvuoteeltani aivan liian vauhdikkaasti ihmettelemään jotain, mikä näytti ja kuulosti ihan uudelta vuodenajalta. Päässä pimeni ja jouduin ottamaan seinästä tukea. Sänky vaihtui erkkerin sohvaan ja väsynyt kohme fiilistelyyn. Voi sitä riemua.

Joko, joko, joko voin aloittaa kynttilöiden sarjapolttamisen ja julistaa syksyn alkaneeksi?

 

 

Onko siellä ruudun toisella puolen muita syksyfaneja? Joku muu höppänä, joka uskaltaa tunnustaa jo saaneensa kesästä tarpeeksi?

---

I'm so ready for autumn!

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN'

Ladataan...
Nørrebro Summers

Oon nyt möllöttänyt himassa neljä päivää, tästä tulee viides. On ollut aikaa miettiä, miten hassuksi mun elämä on mennyt. Ekan Köpis-vuoden maaninen kavereiden haaliminen on vaihtunut lievään erakoitumiseen. Mun piti lähteä täksi viikonlopuksi mökkireissulle tyttöjen kanssa, ja salaa olin huojentunut kun flunssa kaatoi sen suunnitelman.

On mulla pari frendiä täällä, joiden kanssa hengaus tuntuu hyvältä ja normaalilta, mutta eihän ne samat kiireiset naiset voi mua koko aikaa viihdyttää. Ja sitten on yks, jolla kestää välillä viikkoja vastata viesteihin ja toinen, jonka suureen persoonaan oon ihan hullaantunut, mutta johon ei voi luottaa. Ja muutama muu hahmo sosiaalisen rinkulani laitamilla.

 

 

Oli myös se yksi keskiviikko, jolloin käytiin poikkiksen työkaverin ja sen vaimon luona illallisella. Niillä on kaksi pientä lasta, joille en oikeen osannut sanoa mitään. Ainakaan sille isommalle, joka puhui mulle tanskaa. Hymyilin vaan ja yritin olla jotenkin skarppi ja sosiaalinen. En kuvitellutkaan, että kun lapset katoaa yöpuulle, kuoriutuu niiden arkisesta äidistä maaginen ihminen, jonka kaltaista en oo tavannut vuosiin. Sellainen, jonka kanssa haluan juoda sata pulloa viiniä ja jutella kaikesta.

Tää on kuin deittailu aikoinaan. Muutaman pettymyksen jälkeen ei viitsi enää liikoja innostua lupaavana alkavista jutuista. Sitä muuttuu itseriittoiseksi ja vetäytyy vähän kuoreensa.

Mulla on kyllä aina ollut omassa kuoressa kivaa. Nytkin oon kattonut monta päivää Gilmoren tyttöjä ja ollut f*cking content.

 

 

Oon kaivannut tällä viikolla kolmea erikoista asiaa. Yksi niistä oli Muumit. Katon niitä aina kipeenä, enkä koskaan kyllästy. Ei ollut Muumeja saatavilla tällä kertaa, mutta onneksi löysin Giltsut.

Ja oon ikävöinyt meidän edellistä kämppää. Mitä ihmettä? Mähän inhosin sitä luukkua. Tunteen on pakko olla jotenkin sidoksissa loppukesään, tuoksuihin ja tunnelmiin, jotka vie vuoden takaiseen aikaan. Tein silloin paljon risottoja ja odotin täysin tuntemattomana edessä aukeavaa syksyä ja talvea uudessa maassa. Skandinaviskit paloivat meillä jatkuvasti.

Ja Tallinna. Mä hingun Tallinnaan. Siinäpä vasta pirun kätevä ja edullinen matkakohde, jonka ravintolatarjonta on omaa luokkaansa.

 

 

Vaikkakaan en oo kurkkua kiristävän yskäbasillin suurin fani, on tehnyt varmaan ihan hyvää rauhoittaa ajatuksia ja antaa pään solmujen aueta. Nyt sinne mahtuu taas uutta tavaraa. Tai mahtuu, kunhan kaikki tää ylimääräinen flunssa lähtee sieltä pois.

Postauksen kuvat muuten kesä tai pari sitten Suokista. Sitäkin mulla on ikävä.

Ihanaa sunnuntaita, tyypit!

 

---

This week I've been basically meditating because of the flu.

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

FACEBOOK

BLOGLOVIN'

Pages