Ladataan...
Nørrebro Summers

Tervetuloa 1-vuotiaan asuntomme kunniaksi järjestettävän opastetun kotikierroksen keskimmäiseen osaan. Tänään pyörähdämme makuuhuoneessa, joka tunnetaan myös maailman parhaana paikkana. Ainakin aamuisin kello kuusi kolmekymmentä, kun yhteiskunnan asettamat suorastaan kohtuuttomat vaatimukset pakottavat minut sieltä pois.

 

 

Makuuhuoneessa ei ole tapahtunut massiivisia muodonmuutoksia sitten viime näkemän, mutta pientä uutta kuitenkin. Tykkään vaihdella koriste-esineiden ja muun pikkusälän paikkoja, koska vaikka huoneen sisustus on periaatteessa lähes valmis, puuttuu sieltä vielä mielestäni Se Jokin. En oo keksinyt että mikä, mutta kai se tästä pikku hiljaa selviää.

180-senttisen sängyn osto oli muuten paras päätös ikinä. Vähän aikaa me mietittiin, onko järkeä nähdä se himmeä vaiva kahdenkymmenen lisäsentin takia... ja kyllä todellakin on.

 

 

Toinen loistava ostos on kuvissa vilahteleva pyöreä bambupeilihökötys. Löysin peilin vintagekaupasta viime syksynä ja oon niin onnellinen, että kannoin hökötyksen himaan. Siitä huolimatta, että epäilin poikkiksen ottavan suhteestamme aikalisän sen nähdessään.

Makkarin ostoslistalla on seuraavana vuorossa:

kattolamppu, kunnolliset yöpöytäratkaisut ja lukulamput. Aika paljon siis kaikkea. Lisäksi jotenkin tuntuu, että kasveja ei oo tarpeeksi. Kun koko muu kämppä on yhtä suurta viidakkoa, soisi makuuhuoneenkin olevan.

 

 

Tässäpä tämänkertainen rundi. Seuraavassa osassa teemme kierroksen olo- ja ruokailuhuoneeseen. Luvassa siis suorastaan jättimäinen kuvapläjäys!

 

 

Tsekkaa myös 1v kotikierroksen muut osat: Keittiö ja Olo- ja ruokailuhuone.

---

This is where the magic...

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

Facebook

Bloglovin'

Snapchat & Instagram @marjapilami

Ladataan...
Nørrebro Summers

 

Pikaterveiset pikkumakkaristamme, jonne muutin eilen kaamean yskäni ja yleisen tuskani takia evakkoon, pois poikkista häiritsemästä ja tartuttamasta. F innostui tekemään itselleen sohvalle pedin, sekin halusi retkeillä kodissamme; joka selittää kuvassa näkyvät epämääräiset tyynykasat olohuoneen puolella.

F malttoi majailla sohvalla itsekseen ehkä vartin, kunnes kömpi mun viereen yöksi. Se siitä evakosta. Mutta jotenkin pikkumakkarissa on tosi ihanaa, kuin olisi vähän vieraassa paikassa yötä. Huoneeseen kuuluu sisäpihan puolelta lintujen kesäinen viserrys ja täällä on sopivan viileää. Taidan jäädä muutamaksi yöksi.

Suomi-vieraiden visiitti ei siis mennyt aivan putkeen mun osalta. Onneksi olin sentään puolitoista vuorokautta terveiden kirjoissa perjantain tienoilla, kunnes kunto viikonlopuksi romahti. Nyt keskityn hetkeksi ihan vaan flunssailuun ja taudin taltuttamiseen, HBO:n ja jäätelön avustuksella.

Aurinkoista viikkoa sinne! <3

---

The worst flu ever.

---

FOLLOW NØRREBRO SUMMERS HERE:

Facebook

Bloglovin'

Snapchat & Instagram @marjapilami

Ladataan...
Nørrebro Summers

 

Viikonloppu oli aivan täydellinen. Aurinkoa, F:n kanssa hengailua, ystäviä, hyvää ruokaa, viiniä, pyöräilyhommia. Itse asiassa ihanat päivät on jatkuneet jo pidemmän aikaa. Kesä on viimein täällä. Mulla oli maanantaina synttärit (lempipäiväni vuodesta!), joka kruunasi tän upean ajanjakson. Blogistakin on varmasti huomannut, että fiilis on hyvä ja kivasti pyyhkii.

Eli arvatkaa vaan, kuinka paljon ärsyttää maanantai-iltana päälle täräyttänyt alkukesän flunssa. Saattaa olla, etten osannut viikonlopputäpinöissäni pukeutua asianmukaisesti ja nyt makselen viuluja. Olo on tällä hetkellä sellainen, että hyvä kun pysyvät silmät auki, eli en oo saanut riivittyä kasaan yhtäkään blogipostausta sitten viikonlopun. Saatika, että olisin jaksanut valmistautua kolmen Helsingin ystäväni huomenna alkavaan vierailuun. Nelipäiväiseen viikonloppuun, jonka sääennuste näyttää pelkältä auringolta, ja jota ollaan odotettu joulun välipäivistä saakka.

Huokaus.

Yritän lääkitä itseni terveiden kirjoihin huomiseen aamuun mennessä ja ajastaa edes postauksen tai pari loppuviikolle. Saattaapi kuitenkin olla, että jää moiset ylimääräiset puuhastelut suunnitelman asteelle. Eli älkää ihmetelkö mahdollista blogihiljaisuutta tällä viikolla. Täällä kuitenkin ollaan ja I'll be back. <3

Ihanaa loppuviikkoa sinne ruudun toiselle puolelle! Toivottavasti teistäkin moni saa lomailla neljäpäiväisen viikonlopun verran.

 

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Aknen (ja kilot) karistanut ruokavalio

Kesä + CPH = <3

Täydellisen kesän resepti

---

I've been having so much summer fun. And now I'm down with a cold.

---

FOLLOW: Facebook - Bloglovin' - Snapchat & Instagram @marjapilami

 

 

Pages