10 alle 10 €

NUDE

Olen tutustunut taas niin moneen edulliseen, mutta sitäkin parempaan kosmetiikkatuotteeseen, että sain taas koottua kymmenen parasta halpista! Tsekkaa myös aiemmat 10 alle 10 euron tuotteen postaukset tämän jutun lopusta :)

Nivea Oil in Lotion -vartalovoiteet, 4,90 e (Sokos). Näitäkin olen esitellyt blogissani jo aiemmin. Viime aikoina olen käyttänyt lähinnä Màdaran uutta vartalovoidetta, mutta kyllä nämä edullisemmat ovat olleet koko ajan hyvänä kakkosena. Nämä Nivean voiteet imeytyvät hyvin, mutta jättävät kuitenkin pienen voidemaisen pinnan iholle, jota ainakin itse näin talvikuukausina kaipaankin. Kelpoja vartalovoiteita, joilla on hyvä saatavuus ja edullinen hinta!

Organic Shop Soft Face Gommage Morning Coffee -kasvokuorinta, 3,10 e (Sokos). Tämä ihan lempparikuorinta-aineeni sisältää mm. kaoliini-savea, salisyylihappoa, jojobaa, makadamian siemenöljyä, oliiviöljyä ja E-vitamiinia. Kuorivana ainesosana salisyylihapon lisäksi toimii murskatut siperianmännynsiemenet. Ostin tämän itselleni viime elokuussa (postaus) ja nyt tyhjä puteli on jo ajat sitten heitetty kierrätykseen. Täytynee siis mennä nappaamaan uusi Emotionista!

Estée Lauder Double Wear Pump, 6,40 e (eleven.fi*). No tästä te kuulittekin täällä jo aiemmin, kun vähän innostuin :D Vitsit, tää on kyllä ollut niin hyvä! Parhaat roposet, mitä oon vähän aikaan käyttänyt!

EcoTools Brow Shaping Duo, 8,80 e (eleven.fi*). Kuten monesti olen maininnut, Ecotools on yksi parhaimmalla hinta-laatu-suhteella varustetuista sivellinmerkeistä. Okei monimutkaisesti sanottu, joten tässä yksinkertaistettuna; nää on ihan saakelin hyviä! :D Tämä alle kympin setti sisältää peräti kaksi kulmatuotetta: viistosiveltimen sekä kierreharjan. Molemmat käytössä täällä päivittäin!

L'Oréal Paris Stylista #Blowdry The Blowdry Cream -föönausneste, 7,90 e (Sokos). L'Oréalilta tuli vähän aikaa sitten iso kasa uusia Stylista-muotoilutuotteita, joista olen testannut vastata tätä yhtä. Tämä föönausneste.. tai oikeastaan geelimäinen voide antaa hiuksille lämpösuojan ja jättää hiukset föönauksen jälkeen tietysti sileiksi, mutta myös ihanan erotelluiksi! Lisäksi tämä poistaa tehokkaasti sähköisyyden. Olen tykännyt tästä Stylista-sarjan Blowdry Creamista tosi paljon, mutta muutkin sarjan tuotteet ovat ehdottomasti testijonossa!

SIM Sensitive System 4 Oil Cure Hair Mask, 8 e (eleven.fi*). Yksi niistä tuotteista, joilla pidän etenkin talvella kiusaavan seborrooisen ihottumani kurissa. Jotenkin jännästi tämä hiuspohjalle tarkoitettu maski rauhoittaa ärsyyntyneen ihon jo yhdellä käyttökerralla ja jättää hiuksetkin kauniin kiiltäviksi!

Essence #lashes of the day super volume mascara -ripsiväri 3,09 e. Tätä siskoni hehkutti minulle ja omassa Perjantai-purkit-videosarjassaan jo ajat sitten, enkä silloin joskus ajat sitten saanut aikaiseksi mennä tätä omin kätösin hankkimaan. Onneksi sain tämän testiin vähän aikaa sitten ja ai vitsi. En taas ihmettele, kun jälleen yhtä Essencen ripsaria ylistetään. Tämä vaatii oman postauksensa! Essenceähän löydät Citymarketeista ja Tokmanneilta.

Biozell Rial-vaalennusvoide, 6,95 e (löytyy esim. City-marketeista ja Prismoista). No tämä tuote oli blogissa esillä yhteistyön merkeissä juuri viime viikolla, mutta halusin nostaa sen vielä tähänkin postaukseen. Tämä Biozellin kotivaalennus on nimittäin lyönyt minut kyllä ihan ällikällä. Olen käyttänyt tätä nyt jo varmaan kolme kertaa, enkä ole huomannut hiuksieni kunnossa mitään huonontumisen merkkejä! Tosin en ole levittänyt sitä joka kerta koko päähän tai pitänyt sitä maksimia 50 minuuttia. Mutta kuitenkin, tykkään ihan sikana!

Maybelline x Gigi Hadid Lip Liner, 4,45 e (Stockmann.com*). Näihin Maybellinen Gigi Hadid -kokoelman huulituotteisiin olen aivan rakastunut, kuten olen aiemmin kertonutkin (postaus). Tämä huultenrajauskynä levittyy ihanan pehmeästi ja kärkeä saa kierrettyä kätevästi lisää ilman teroittamista.

EOS Smooth Stick -huulivoide, 2,69 e (Prisma). Tämäkin yllättäjä löytyy aiemmasta postauksestani. Tehokas huulivoide on ollut yksi talven pelastajista ja aina mukana takin taskussa.

Aiempia 10 alle 10 e -postauksia: 1, 2, 3, 4, 5.