4 ways to use a floral headband

NUDE

Mähän vähän aikaa sitten hehkutin kukkaseppeletrendiä, joka on nyt kovassa nousussa näin kesää kohti mentäessä. Sainkin Glitteriltä neljä ihanaa kukkapantaa ja ideoin pari eri tapaa, jolla niitä voisi käyttää. Koko ajan niitä tulee mieleen lisää, mutta tässä neljä ensimmäistä mieleen tullutta :)

1. Plain and simple. Tämän jokainen varmasti osaa tehdä! Ei muuta kuin vähän kiharaa tukkaan ja seppele päähän, yksinkertaista! Ja Glitterin värillinen kukkapanta on siitä hyvä, että eri väriset kukkaset voi laittaa etupuolelle sen mukaan, minkä väristä huulipunaa on ;)

2. Loose bun. Tämä idea lähti tästä Charlize Theronin nutturakampauksesta.Laitoin ensin pannan päähän niin, että sen päälle tuli hiuksia. Sitten keräsin latvat löysälle nutturalle pinneillä ja jätin toiselle puolelle yhden irtonaisen hiussuortuvan. Helppo ja pysyy myös hyvin paikoillaan.

3. Parted. Tässäkin yksinkertaisessa kampauksessa laitoin ensin pannan päähän ja jätin hiuksia sen päälle. Sitten vain kiinnitin hiussuortuvat edestä pinneillä taakse.

4. Chignon. Tässä keräsin hiukset pannan päälle löysäksi nutturaksi niskaan. En kerrokaan ohjeita sen enempää, sillä ensi viikolla tästä on luvassa ihan kunnon tutorial :)

Hiuspantoja voi käyttää niin monella tavalla, että varmaan jokainen kesän juhla taitaa mulla ainakin mennä kukkaseppele päässä. Mitäs te tykkäsitte näistä ja joko teillä on oma kukkapantanne? :)

Follow this blog / Seuraa blogiani Facebookissa ja Blogilistalla tai Bloglovin’:ssa!

Kommentit

Piukku (Ei varmistettu)

Voi eii, minä olisin halunnut lauantaisiin häihin laittaa juuri tuolla nelostyylillä!

Erika Naakka
NUDE

nooh lyhyesti sanottuna aluksi panta laitetaan hiuksiin kuten tuossa ykkösessa, sitten hiukset vain tungetaan alakautta pannan ympäri suortuva kerrallaan :)

Piukku (Ei varmistettu)

Okei, täytyypä yrittää! Tänään hakemaan tuollainen panta. :)

ella (Ei varmistettu)

rehellisesti sanottuna ennen tätä postausta olin ihan kauhistuneena katellu tota kukkapantatrendin leviämistä :D mut nää kampaukset nähtyäni taisin vakuuttua siitä että ehkä noi onkin ihan kelpokamaa! vissiin pakko metsästää itellekin joku kiva....:)

Erika Naakka
NUDE

no ainakin nämä Glitterin pannat no sen verran kohtuullisen näköisiä, toisin kuin ehkä ne edellisessä postauksessani näkyneet massiiviset kukkapannat. ne tarvitsee sitten vähän enemmän pokkaa ;P

Anonyymi (Ei varmistettu)

mistäköhä netist noit kukkaispantoja löytyis? en googlettamal löytäny ainakaa nettikauppaa joka lähettäis tavarat suomeen.

Erika Naakka
NUDE

glitteristä noi on, niinku tekstissä lukee :)

Annina (Ei varmistettu)

Tällä viikolla ostinkin juuri glitteristä kukkapannan, se on vaalean beige ja kukkia vieri vieressä. Oon tuota viimeistä kampausta yrittänyt jo aiemmin tehdä, mutta ongelmana ollut että panta nousee ja hiukset siinä mukana. Enkä ole takaa saanut hiuksia noin siististi...

Ohjeita odotellessa... ;)

Noora (Ei varmistettu)

Mut mikäs tuo ihana oranssi paita on?? vai onko mekko :)

Erika Naakka
NUDE

mekko ja se on H&M:stä :)

Johanna (Ei varmistettu)

Voi vide sulla on kauniita kampauksia taas, oon ihan vihreenä kateudesta kun ei itte osaa laittaa.

Erika Naakka
NUDE

osaappa! reeniä reeniä ;)

i (Ei varmistettu)

voihan ! osaimpas minäki tehdä tuommoiset kiharat ! sulla on upeat hiukset :)

Erika (Ei varmistettu)

Ihania noi kukkapannat, tuli mieleen tosi monia tilaisuuksia missä noita vois käytää!
Ois tosi siistiä jos voisit tehä postauksen liittyen kevät-rippi tai valmistujaisjuhliin yms. , jotta sais inspistä meikkiin ja hiuksiin. :) kiitos etukäteen :)

Marianna (Ei varmistettu)

tosi suloisia nuo kukkapannat! tulee oikein elovena tyttö mieleen :)
-Marianna / http://mariannasdaily.blogspot.fi/

Aurinko paistaa... - glitter.fi (Ei varmistettu) http://glitter.se/finnish/blog/aurinko-paistaa/

[...] Kuva Nude [...]

Tämä on Glitterin viikkokatsaus :) - glitter.fi (Ei varmistettu) http://glitter.se/finnish/blog/4105/

[...] 4 erilaista tapaa käyttää kukkapantaa ja nyt seuraa vielä yhden tutoriaalin verran jatkoa tälle postaukselle! Mun on pakko myöntää, että mä oon todella laiska tekemään minkäänlaisia [...]

Kommentoi