5 kevään ihanaa hiustrendiä

NUDE

Meikäläinen on jo ihan kevätfiiliksissä, vaikka talvi taitaa juuri olla syvimmillään. Katse on silti käännetty jo kohti lämpimämpiä ja valoisampia päiviä!

Näin alkuvuodesta on kivaa selailla tulevia meikki- ja hiustrendejä. Kerrankin hiusrintamalle on tulossa paljon kaikkea uutta ja jännittävää! Tässä niistä viisi mielenkiintoisinta :)

1. Donitsit

Donitsit ovat yrittäneet pyristellä takaisin jo jonkin aikaa, mutta nyt mulla on sellainen kutina, että todellinen come back on käsillä. Muhkeaa donitsia näkee nyt erityisesti matalalla niskassa laittamattoman tukan seurana. Materiaaleja ja kuviointeja on joka lähtöön ja allekirjoittanut kirjoittelee tätä juttua juuri musta samettidonitsi päälaellaan. Niin söpöä ja tukalle hellävaraista!

2. Wet-look

Myös märältä näyttävä ja taakse huitaistu wet-look-tukka näyttää tekevän paluuta. Erityisesti hieman epäsiisti ja löysempi kampaus näyttää nyt freesiltä.

3. Huivit ja pannat

Nyt hiuksissa näkee hurjan määrän erilaisia kankaisia asusteita. On huiveja lettien seassa, ruseteiksi sidottuja silkkinauhoja ja perinteisiä hiuspantoja.

4. Otsis

Otsikset ovat nyt tehneet ison paluun. Erityisesti pitkät ja hieman taivutetut ns. curtain bang -tyyppiset otsikset ovat nyt todella kuumaa kamaa. Tämä on saanut allekirjoittaneenkin harkitsemaan pitkään otsikseen paluuta!

5. Hiusklipsut

Ysäriltä tutut hiusklipsut ovat palanneet! Klipsuja löytyy nyt joka lähtöön ja erityisen kiinnostavia ovat ne koristeelliset. Trendikkäintä on asetella klipsut molemmille puolille päätä lähelle korvia.

Kuvat: All Over Press, Zara @kristin_ess, @hershesons, Glamour ja Allure.

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Mä lämpeen näille ainakin hirmun paljon. Varsinkin donitseille ja pannoille! :)

Aisha J
Aisha

Yhdyn Sarandan kommenttiin :D Ostin muuten pari päivää sitten hiussoljen, ja ponnari sai ihan uuden ilmeen. Sitä paitsi solki on niin helppo ja jollain tavalla tosi elegantti. Donitsia en vielä omista, mutta työkaverin päässä jo ihastelin sellaista.. :)

Kirsikka W.

Mua nämä ei kyllä sytytä yhtään, johtuen ehkä siitä, että parhaimmassa tapauksessa yksi näistä hiustrendeistä sopii omalle naamalle millään tavalla. Tota wetlookkia suorastaan inhoan, se kun tuntuu sopivan oikeasti vain superharvoille kasvoille.
Donitseista voin nauttia, jos hiukset muuten näyttää laitetuilta. Mä oon nimittäin juuri sitä ikäluokkaa, joiden vanhemmat rokkas noita donitseja ihan överiksi asti, ja sen takia noista ns. "huolettomista" donitsilookeista tulee auttamatta mammavibat.

Martina (Ei varmistettu)

Ns. verho-otsisten kans kannattaa käänytyä Folk-kampaamoiden puoleen, siellä ovat taiteilleet "kaikille" verhoja jo koko viime vuoden! :))

Donitsit, huivit ja pannat pelastaa mun päivän. Oikeasti kyllä harmittaa kun aina tulee pidettyä hiuksia kiinni ihan käytännön syistäkin. Odotan niin hetkeä että pääsisin johonkin ravintolaan vaikka syömään että saisin laittaa hiukset kunnolla.

Kommentoi