5 ways to use white eye pencil

NUDE

Mua aina viehättää tuotteet, joita voi käyttää useampaan, kuin yhteen asiaan. Myös monet ammattimeikkaajat ovat sanoneet, että ihmiset kahlivat meikkejä liikaa vain yhteen käyttötarkoitukseen. Voihan esimerkiksi huulipunaa käyttää ihan hyvin voidemaisen poskipunan tapaan! Tässä postauksessa kerronkin kuinka moneen tarkoitukseen niinkin yksinkertaista tuotetta, kuin valkoista kajalia, voi käyttää.

Pääosassa tänään IsaDoran Inliner Kajal, sävyssä 50 Satin white. Melkeinpä näihin kaikkiin kohtiin käy myös valkoinen luomiväri, eli jos tällaista kynää ei meikkipussista löydy, sovella! ;)

Valkoinen väri toimii aina muiden värien alla. Esimerkiksi pastellisia kynsilakkoja käytettäessä on hyvä levittää alle ensin yksi kerros valkoista lakkaa ja sama homma toimii meikatessakin! Värikkäästä luomiväristä tai rajauksesta saa vieläkin kirkkaamman, kun alle levittää ensin valkoista kajalia ja voidemaista luomiväriä.

Kulmaluuta ja kulmakarvan rajaa voi helposti korostaa valkoisella kajalkynällä ja sormella häivyttämällä. Vieläkin paremmin tähän sopisi mattaisen kajalkynän sijaan helmiäinen kynä :)

Tämä kikka avartaa ja kirkastaa varmasti katsetta! Toimii etenkin juhlinnan jälkeisenä aamuna ;) Katso vaikka mallia catwalkilta. Tämä IsaDoran inliner kajal oli tähän hommaan ehkä aavistuksen liian pehmeä, mutta sormea jälleen apuna käyttäen tämäkin kohta onnistui.

Tähän tarkoitukseen tämä IsaDoran kajal onkin alunperin tarkoitettu, eli silmän sisäluomella "vesirajassa". Ja tämä kynä myös pysyy koko päivän paikoillaan! Valkoisen kajalkynän levittäminen silmän sisäluomelle avartaa katsetta ja suurentaa silmiä! Jälleen yksi pelastus dagen efter -naamalle :D

Prada keksi käyttää valkoista kynää mallien amorinkaarella, mikä sai huulet näyttämään isommilta. Itse en jättänyt kynänjälkeä niin selväksi vaan häivytin sen sormin. Tässä kohdassa helmiäinen voisi olla taas paikallaan ;)

Valmis! Isot ja kirkkaat silmät, isommat huulet ja pirtsakampi katse. Mitä sitä muuta enää meikiltä tarvitseekaan! Olettekos te muut uskaltaneet rikkoa meikkirajoja ja käyttää tuotteita alkuperäisen tarkoituksen ulkopuolella? :)

Follow me / Seuraa blogiani Facebookissa ja Blogilistalla tai Bloglovin’:ssa!

Kommentit

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Kiitos näistä! Tosi hyvin havainnollistettu. :)

Ella (Ei varmistettu)

Mulla on valkoinen kynä helmiäisversiona ja sitä oon sutinu pitkin kasvoja! Juuriki näille kaikille viidelle alueelle ja joskus myös huulien keskelle "pullistamaan" niitä :)

Erika Naakka
NUDE

hei joo toi kuulostaakin fiksulta! mun pitää kyllä etsiä mun helmiäisempi kynä jostain, mattaista ei ehkä ole järkevää laittaa keskelle huulta :D

Anne (Ei varmistettu)

Taas hyvä postaus! Juttu kolmannen päivän kiharoistakin oli tosi hyvä, kiitos! :) Haluisin vielä tietää liittyen kiharoihin, että kannattaako laittaa esim.muotovaahtoa ennen kiharrusta ja riittävästi lakkaa kiharruksen jälkeen, jotta hiukset pysyvät noin kauniina kun sulla vielä silloin kolmantena päivänä? Tai edes toisena :)

Erika Naakka
NUDE

mä en ole laittanut muotovaahtoa ennen kiharrusta, koska musta tuntuu, että se tekee hiuksista nihkeämmät eikä rauta liu'u niin hyvin niitä pitkin. mutta jos tekisin kiharat lämpörullilla, laittaisin alle kyllä muotovaahtoa :) ja todellakin ainakin litra lakkaa kiharruksen jälkeen! ja vielä vähän lisää juuri ennen kotoalähtöä ;)

mawika (Ei varmistettu)

Itse laitan valkoista kajaalia phjustamaan silmämeikkiä päivittäin. Ei ole löytynyt oikean laista pohjustus ainetta vielä, mutta kajaalilla tulee syvä väri ja pysyy koko päivän ja yönkin luomiväri luomilla :)

Mia (Ei varmistettu)

Tosi kätevä! Onko sulla muuten mitään postausta kasvojen varjostamisesta/korostamisesta?

Erika Naakka
NUDE

hmmm eipä muuten taida olla. Costume-lehteen tein kyllä jutun kasvojen varjostamisesta tummalla meikkivoiteella, mutta blogin puolelle en ole vielä tehnyt mitään. korostamisesta olen tehnyt pari juttua: http://nude.costume.fi/2012/11/26/kuultoa-kasvoille-benefit-high-beam/ ja valokynän käytöstä löytyy video tuolta sivupalkista. mutta pistetään varjostuspostaus toivomuslistalle! :)

hei löysinpäs muuten yhden videon, jonka joskus linkkasin tänne: http://nude.costume.fi/2012/11/02/videovinkki-korostaminen-ja-varjostaminen/

laura (Ei varmistettu)

the beauty departmentilla oli just tutorial varjostamisesta ja korostamisesta:
http://thebeautydepartment.com/2013/04/how-to-contour-highlight/

Petra (Ei varmistettu)

Mitä kuvanmuokkausohjelmaa käytät? Aiheesta poiketen:-D

Erika Naakka
NUDE

Adobe Photoshop CS6 :)

Iidda (Ei varmistettu)

Ihana, käytännönläheinen ja inspiroiva postaus, kiitos jälleen! <3

ronjamiini (Ei varmistettu) http://ronjamiini.blogspot.fi/

Hei mahtava postaus taas! Oon miettinyt tässä jo melko kaua, että missä otat valokuvat kasvoistas just tälläsissa lähikuvissa vai onko sulla joku super hyvä kamera? Itelläni on aina ongelma meikki postauksissa, kun kamera on senverran alkeellinen että tarvitaan kunnon päivän valo :D

Erika Naakka
NUDE

no kyllä mäkin tarvitsen kunnon päivänvalon, vaikka mulla järkkäri onkin. valo on valokuvaamisessa kaiken a ja o! :) eli mahdollisimman lähellä ikkunaa ni hyvä tulee. ehkä siksi mulla olikin vaikeuksia blogata talvella..

Stiia (Ei varmistettu)

Ja toki pitää muistaa jalusta!! Ilmansitä on vaikea saada hyviä kuvia, aikaan sisätiloissa :)

Johanna (Ei varmistettu)

Laitoin samaa Isadoran kajalia ylähuuleen, mutta vaikka häivytin sen, sain kuulla poikaystävältä kommentin "sulla on jotai valkoista tuossa ylähuulessa". Pyyhin sen sitten pois :D

Kommentoi