9 x Helppo kampaus lyhyelle tukalle | 9 x Easy hairstyles for short hair

NUDE

Yksi pyydetyimmistä postausaiheista on varmasttikin kampausideat lyhyisiin hiuksiin. Ja etenkin nyt, kun polkkapituinen leikkaus ja siitä vähän pidennetty versio LOB (long bob) ovat edelleen ajankohtaisia hiustrendejä, tätä toivetta naputellaan kommenttiboksiini yhä useammin.

Koska en sentään ole postaustoiveen takia pätkäisemään omia hiuksiani, yritän korvata puuttuvaa palasta tällaisilla videovinkkipostauksilla. Sainkin parin tunnin Youtube-surffailun tuloksena kerättyä yhteen nämä yhdeksän mielestäni todella nättiä kampausideaa polkkapituiseen tukkaan. Tai oikeastaan erilaisia tukkatyylejä löytyy yhteensä 26, koska useissa videoissa on enemmän kuin yksi kampaus. Mukana on lettiä, puoliponnaria ja vähän fiininpää juhlakampausta. Ja melkein kaikki suhteellisen pienellä sorminäppäryydellä toteutettavissa :)

// Here's some hairstyle ideas and tutorial videos for short and LOB hair. Hope you'll find some inspiration in them!

FOLLOW NUDE BLOG: BLOGLOVIN' + FACEBOOK

Kommentit

Aliiisa (Ei varmistettu)

Jes, kiitti hirveesti tästä postauksesta! mulla on vähän ylikasvanut polkkatukka ja tuntuuettä se on vaan aina tylsästi auki. aijon katsoa kaikki nää videot paremmalla ajalla ja toivottavasti täältä löytyy joku kampaus, jonka mäkin osaisin tehdä :)

Elisa/ (Ei varmistettu) http://liiallisuuksia.purkkimafia.fi

Mä laitan suosikkeihin sun jokaisen hiuspostauksen varmaan! Nää on niin hyviä vinkkejä :) Polkkaa on ihana laittaa: massaa ei oo liikaa ja malli taipuu yllättävän monenlaisiin lookkeihin.

Erika Naakka
NUDE

Joo polkkahan on joskus suorastaan parempi kampauksiin kuin pitkä tukka! Joskus tuskastelen omien hiusteni kanssa just liian suuren pituuden takia.

Kiti

Leikkautin vähän aikaa sitten polkkatukan. Muutaman viikon päästä varmaan riittää pituus tällaisiin kampauksiin. Jos riittäisi vielä hermot ja sorminäppäryyskin... :D Kiitos kaivatusta postauksesta!

Erika Naakka
NUDE

Jee kiva että tuli sulle sopivaan rakoon :)

VeeeeraK (Ei varmistettu) http://www.tyyliametsastamassa.fi

Eihän nää tukat oo lyhyttä nähnytkään!!!
Mä aina innostun, kun lehden kannessa tai muualla on "vinkkejä lyhyille hiuksille" ja sit ne se aina tarkoittaa just jotain tällaista, et tukka ei yllä lapaluihin asti. Nim. pettynyt kuluttaja. :D

Erika Naakka
NUDE

No mutta yli korvien ulottuvaa hiusta lyhyempään nyt vaan on tosi vaikeaa keksiä mitään muita kampauksia, kuin tiukka ranskis :/ 

VeeeeraK (Ei varmistettu)

Juu, siis varmasti nää on haluttuja ja tarpeellisia vinkkejä, mutta en siis vaan nää kyseistä hiusten mittaa lyhyenä. Mutta kai tää on asia joka näyttää erilaiselta pitkätukkaisten ihmisten vinkkelistä.

aadis (Ei varmistettu)

Lyhyet? Onko postaus tulossa, vai ymmärsinkö jotain väärin otsikosta?

Erika Naakka
NUDE

ks edellinen vastaus

lmv (Ei varmistettu)

Muakin huvitti, että tästä kyllä näkee miten jenkkien käsitys lyhyestä tukasta eroaa aika paljon suomalaisten käsityksestä :D Kommentti ei ollut siis tarkoitettu kritiikiksi. Postaus on joka tapauksessa hyodyllinen vaikka munkin hiukset on tosta vielä lyhyemmät.

Mentha Piperita

Kiitos tästä postauksesta! Harjoittelen juuri kampausten tekoa ja eräs melko lyhythiuksinen ystäväni tuli minulle kampausmalliksi tällä viikolla. Satuin juuri sitä ennen näkemään tämän postauksesi, siitä oli hyötyä :)

Erika Naakka
NUDE

Mahtavaa! Kiva kuulla :)

Kuvaputkessa

Kiitos :) Leikkasin just polkan ja vähän tuskastuttaa. Vasta pestynä menee, mutta kakkospäivälle pitäs keksiä just jotain tällasta. Näyttää suht helpoilta, mutta oon vaan käsittämättömän käsi tässä hiustenlaittohommassa.

Kommentoi