Aussie Miracle Moist

NUDE

Mulle oli tullut kotiin paketti, avasin sen ja tuoksusta tiesin heti mitä sisältä löytyy; Aussieta, jee! Ai että mä rakastan tota tuoksua! Sain siis Aussielta kokeiltavakseni Miracle Moist -sarjan shampoon ja hoitoaineen. Tuotteet tulivat kuin tilauksesta, koska värjäyksen jälkeen hiukseni ovat tuntuneet todella karheilta ja kuivilta. 
Kokeilin tuotteita siis eilen ensimmäistä kertaa. Shampoo vaahtoaa ihanasti ja hoitoaine todella pehmentää ja silottaa, jättämättä hiuksia lättäniksi tai jotenkin tahmeiksi. Ja vielä kerran, ah sitä tuoksua! Hiusten kuivuttua huomasin myös, että hiusten sähköisyys oli tipo tiessään, jes! Tänäänkään hiukseni eivät leijaile ympäriinsä, vaikka olen pitänyt pipoa päässäni. Olen ennenkin pitänyt Aussien tuotteista ja nämä pullot olivat juuri sopiva täydennys suihkuhyllylleni :)
Tuotteet sisältävät mm. kosteuttavaa Aloe Veraa ja Australian macadamia-pähkinäöljyä, joka ravitsee ja pehmentää hiuksia. Mä en nyt rupee syväluotaamaan tota INCI-listaa enempää (tylsää). En itse ole niin tarkka hiustenhoitotuotteiden sisällöistä, kunhan tuote toimii ja saa oman kuontalon kuntoon!

Tammikuun lopusta uusia isompia 500 millilitran shampoita ja 400 millilitran hoitoaineita löytyy hyvin varustetuista Sokos-, Stockmann- ja Anttila-tavarataloista, suositushintana 15 egee, ei paha!
Erika approves! ;) Erityiskiitos vielä kuvausassistentilleni Enzolle :)

 Hyvää viikonloppua kaikille!

Kommentit

Irene (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/08951014517993069737

ennniiiiiii! ooks blondannu?

Kommentoi