AVON #bereMARKable -kauneusboksi by NUDE

NUDE

Kaupallinen yhteistyö: AVON

Kerroinkin teille pari viikkoa sitten, että Nuden ihka ensimmäinen kustomoitu kauneusboksi on tullut myyntiin AVONille. Tässä postauksessa kerronkin vähän tarkemmin, mikä ajatus jokaisen tuotteen takana oli ja miksi valitsin juuri nämä tuotteet tähän pikkujouluboksiin.

Bokseja on siis myynnissä rajallinen määrä, joten jos haluat saada omasi, suuntaa vaikka heti kohti AVONin verkkokauppaa. Ja kannattaa tosiaankin mennä heti, sillä tämän päivän aikana tilanneille on luvassa yllätyslahja!

AVON #bereMARKable -kauneusboksi by NUDE sisältää siis yhteensä huimat kahdeksan tuotetta, joiden ideana on kaunis ja kestävä pikkujoulumeikki. Postauksen kuvissa näkyvässä meikissä on käytetty kaikkia kahdeksaa tuotetta ja seuraavaksi kerron, miksi juuri nämä valikoituivat boksiin.

Mark Magix Face Primer -pohjustusvoide

Kaikki primerit kiinnostavat ihmisiä kovasti ja siksi halusinkin valita boksiin jokaisen juhlameikin must-tuotteen eli pohjustusvoiteen. Mark Magix Face Primer tasoittaa tehokkaasti kaikki ihon epätasaisuudet ja häivyttää ihohuokoset. Lisäksi se pitää rasvoittuvuuden minimissä, joten meikki pysyy kauniina koko päivän ja illan.

Mark Shadow Attract Eyeshadow Primer -silmämeikin pohjustusaine

Ilman silmämeikin pohjustusainetta ei juhlameikkiä kannata tehdä. Kuten kasvomeikkiprimerilla, myös silmämeikin pohjustusaineen tarkoitus on ihon rakenteen tasoittamisen ja meikin paikoillaan pitäminen. Lisäksi tämä Mark Shadow Attract tasoittaa ihon sävyä ja auttaa luomiväriä tarttumaan paremmin kiinni ihoon. Näin saat luomiväristäsikin kaiken ilon irti!

Mark Full Cover -peitevoide, sävy Medium

No tämän peiteaineen valintaa ei juuri tarvitse enää selitellä. Mark Full Cover -peittari kun on näkynyt blogissani jo useampaan otteeseen, esim. tässä postauksessa. Edelleenkään en ole törmännyt yhtä täydelliseen tummien silmänalusten peittäjään. Täydellinen koostumus levittyy helposti ja tuntuu kosteuttavalta. Lisäksi se tietysti on todella pigmenttinen ja peittää meikäläisenkin pandasilmät tehokkaasti. Tuosta peittaripostauksesta näet myös syyn, miksi olen valinnut tämän tummemman version (joka ei kuitenkaan ole kovin tumma).

Mark Nude Matte SPF 30 Pressed Powder -kivipuuteri, sävy Fair

Peilillinen ja hyvällä applikaattorilla varustettu kivipuuteri on meikkilaukun must-tuote. Tämä Mark Nude Matte -puuteri pitää kiillon hyvin loitolla ja sujahtaa ohuen pakkauksensa ansiosta kätevästi myös laukkuun mukaan, jolloin meikin korjailu illan aikana on helppoa.

Joku teistä kummasteli edellisen postauksen yhteydessä, miksi peiteaine ja puuteri ovat erisävyisiä. Mutta tämä Mark Nude Matte -puuteri on siis lähes väritön, eikä eroa iholla peiteaineen sävstä. Puuteriahan levitetään muutenkin iholle niin pieni määrä, ettei sen sävyllä ole juuri merkitystä.

Mark Mineral Powder Bronzer -irtoaurinkopuuteri

Aurinkopuuteri on myös sellainen tuote, joka mielestäni on ehdoton näillä leveyspiireillä, mutta jota moni ei siltikään käytä arki- tai juhlameikkirutiineissaan. Siksi halusin ehdottomasti mukaan yhden arskapuuterin! Tämä Mark Mineral Powder Bronzer on täydellisen sävyinen mineraaliaurinkopuuteri, joka levittyy kauniisti ja tuo ihanan kesäisen sävyn iholle. Tsekkaa tästä postauksesta aurinkopuuterin oikeat levityspaikat.

Mark Artist Gel Longwear Eyeliner -geelirajauskynä, sävy Blackout

Tämäkin tuote tuli mukaan ihan perusasioiden ääreltä. Mustalla geelirajauskynällä kun voi tehdä niin monta asiaa sen tavallisen silmänrajauksen lisäksi. Postauksen meikkikuvissa olen itseasiassa käyttänyt silmämeikissä ainoastaan tätä Mark Artist Gel Longwear Eyelineria ja häivyttänyt sitä lähes koko luomelle, jolloin olen saanut aikaan smoky eye -meikin. Tämä geelirajauskynä levittyy todella helposti ja pigmenttiä on vaikka muille jakaa. Lisäksi kestävyys on ihan superhyvä!

Mark Liquid Lip Lacquer Shine -nestemäinen huulipuna, sävy Pouty

Ja pitihän boksiin saada ehdottomasti yksi huulimeikkituotekin. Päätin pitkän harkinnan jälkeen valita tämän Mark Liquid Lip Lacquer Shine -huulilakan, jossa on ihan hurjasti pigmenttiä ja kiilto myös pysyy huulilla pitkään. Sävy Pouty valikoitui siksi, että se sopii kaikille ihonsävyille, se on tarpeeksi neutraali arkimeikkiin, mutta sopii täydellisesti myös juhlameikissä käytettäväksi. Kaikin puolin ihana tuote ja olen kyllä todella tykästynyt näihin kaikkiin Lip Lacquer -sävyihin!

Mark Magic Prep & Set -meikinkiinnityssuihke

Myös meikinkiinnityssuihkeet ovat nyt todella trendikkäitä, eikä ihme. Ne antavat kuultavan loppusilauksen meikkiin, kiinnittävät meikkivoiteen ja muut meikin osat yhteen ja lisäävät roimasti meikin kestävyyttä. Mark Magic Prep & Set meikinkiinnityssuihketta voi käyttää niin meikin alla kuin päälläkin, mutta itse käytän tätä aina meikin päällä viimeistelyssä sekä luomivärin kanssa, jos haluan tehdä silmiin kevyet rajaukset (postaus). Suihke sisältää A-, C- ja E-vitamiineja, joten se myös hoitaa iholla samalla, kun tekee meikistä superkestävän!

Ja vielä nopsana kertauksena: boksin tilaaminen onnistuu kätevästi verkkosivun kautta: beremarkable.fi. Sen hinta on 39 euroa, sisältäen toimituskulut ja tuotteita noin 100 euron edestä. Boksi lähetetään lähimpään Postiin tai pakettiautomaattiin ja saapumisilmoitus tulee tekstarina ja sähköpostina. Ja jokaiseen tämän päivän aikana tilattuun boksiin lähtee lisäksi mukaan yllätyslahja!

Ehtikö joku jo tilaamaan omansa? :)

Kommentit

Hanne K (Ei varmistettu)

Onko tähän pakkaukseen mahdollista muuttaa tuotteiden sävyjä? Itse olen käyttänyt jo pitkään tuota peitevoidetta tummille silmänalusille (ennen vastaava oli avonilla eri nimellä), mutta sävy medium on minulle tumma. Kiinnostaisi kovasti tilata tämä paketti.

Kommentoi