Benefit Hoola -aurinkopuuteri

NUDE

Tänään kerron teille lyhyesti uudesta tuttavuudesta, jonka nappasin mukaani pari viikkoa sitten Köpiksen Sephorasta. Kyse on kauneusbloggaajien suosikkimerkin Benefitin Hoola -aurinkopuuterista, jolle olin asettanut korkeat odotukset. Ehkä vähän liiankin korkeat..

En ehtinyt hiplata pakettia kovin pitkään ja ostin tämän aika sokkona. Olin kuitenkin lukenut tuotteesta niin paljon hyviä arvosteluja ympäri blogimaailmaa, että uskalsin tehdä vähän tyyriimmän ostoksen. Lisäksi Benefit on arvostettu merkki ja olen tykännyt sen muista tuotteista hurjan paljon.

Kotiin päästyäni aloin heti tutkia ihanaa uutta aarrettani ja pettymykseksi huomasin, että paketti on aikalailla pahvinen ja todella halvan tuntuinen. Paketti ei meinaa mennä kiinni ja on muutenkin huonosti muotoiltu. Lisäksi aurinkopuuterisiveltimellä on vaikeaa yltää syvällä paketissa olevaan puuteriin. Kuvittelin, että hinta takaa laadun, mutta tällä kertaa lähes 30 eurolla sai vain surkea pahvilootan :(

Itse aurinkopuuteri sen sijaan täytti odotukseni täysin! Sävy on täydellinen; ei liian oranssi eikä liian tumma. Puuteri on ihanan pehmeää ja lähes samettista ja sitä on helppo levittää. Lisäksi olen aina tykännyt paljon enemmän mattaisista aurinkopuutereista, eikä tässäkään ole mitään turhia glittereitä.

Olen siis kuitenkin suht tyytyväinen ostokseeni, nyt kun alkujärkytyksestä on selvitty! Ehkäpä ratkaisen surkea paketin ongelman sillä, että irroitan itse puuterin liimoistaan ja kiinnitän sen johonkin parempaan säilöön.. Kuulostaako se ihan hullulta? :D Ja onko teillä muilla kokemuksia tästä kulttiarskapuuterista?

Follow / Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla, Bloglovin’:ssa ja Instagramissa!

Kommentit

Rapu (Ei varmistettu)

Mä hankin Belgian reissulta kyseisen aurinkopuuterin ja kyseinen tuote on aivan ehdoton lemppari!! :) Musta toi pakkaus on söpö ja sopii jotenkin Hoola nimeen jne.. :) Mutta oon samaa mieltä, että tuote olisi voitu pakata myös erilailla. Tai vaikka isompaan kokoon, kerta se on hieman hintavampi. Mutta itse aurinkopuuteriin mulla ei ole mitään pahaa sanottavana :)

Riika (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä! Mun Narsin täydellisyys vetelee viimeisiään ja tuo tuntuu kivalta vaihtoehdolta :-)

Petra / Viilankantolupa (Ei varmistettu) http://viilankantolupa.bellablogit.fi

Täh, se pakettihan on niin söpö! Hassu typy. :) Benefitin kaikki poskipunat ja vastaavat on samanlaisessa pahvikuoressa. :)

Erika Naakka
NUDE

Hehe no joo ihan söpö, mut odotin vaan jotain vähän enemmän luksusta. Ja musta se syvyys tekee siitä aika epäkäytännällisen :/ Ainakin, jos käyttää tällaisia jättisuteja, niinku mä :D

Sale (Ei varmistettu)

Ehkä he haluavat vähentää muovia pakkauksissaan, siitä täytyy kyllä antaa plussaa vaikka harmihan se tietysti on jos käytettävyys kärsii.

H (Ei varmistettu)

Etkös sä omista myös sen Too Faced chocolate soleil aurinkopuuterin. Millä tavalla nämä kaksi eroaa toisistaan? Onko värisävyssä paljon eroa?

Erika Naakka
NUDE

Joo mulla on myös Too Facedin Chocolate soleil, joka on sellaisen aurinkopuuteripaletin osana :) Hyvä kysymys, aloinkin heti tutkia tätä. Hoola on Chocolate soleiliin verrattuna hieman oranssimpi, mutta molemmat sävyero on tosi pieni. Hoola on CS:ää jotenkin kermaisempi ja ehkä inan pigmenttisempi. Toisaalta Chocolate soleil on pakattu paremmin ja sitä on helpompi ottaa pakkauksesta. Niin ja se tuoksuu suklaalle :P

Mutta jos kysyt, kumpi on parempi, niin en ehkä näin lyhyellä kokeilujaksolla uskalla vielä sanoa. Molemmat on kasvoilla ihania. Ehkä tällä kertaa yksi lisäpiste menee Chocolate Soleilille, koska se on paremmassa pakkauksessa :)

Helena (Ei varmistettu) http://dixinn.blogspot.fi

Minäkin tykkään tosi paljon tuosta itse tuotteesta, mutta pakkaus on kieltämättä vähän epäkäytännöllinen!

Martina (Ei varmistettu) http://winditupblog.blogspot.fi/

Mä tykkäisin kans kokeilla Benefitin poskipunia/arskapuutereita, mutta en kans jotenkin tykkää noista neliömallisista (pahvi)bokseista :/ Siksi jätin nyt mm. Hoolan ostamatta.

Erika Naakka
NUDE

Harmi :/ Mutta joo, jos mäkin olisin tajunnut tän paketin epäkäytännöllisyyden, olisin varmaankin jättänyt kauppaan..

Aada (Ei varmistettu)

Oletko koskaan kokeillut Narsin Lagunaa? Se on paras aurinkopuuteri ikinä! :)

Erika Naakka
NUDE

En ole, mutta on kyllä kauan jo pitänyt! Ehkäpä ostan sen itselleni vaikkapa nimpparilahjaksi ;)

Mirjami (Ei varmistettu)

minua kiinnostaisi kovasti että miten laitat aurinkopuuteria näin talvella? koko kasvoille?

Erika Naakka
NUDE

No oikeastaan kyllä koko kasvoille, että kokonaisuudesta tulee tasapainoinen :) Eli otsalle hiusrajaan, ohimoille, poskille ja hieman leuan alle ja kaulalle.

Sanna (Ei varmistettu)

Paketista irrottaminen kuulostaa ihan hyvältä idealta, itse oon tehnyt niin usein, kannattaa vaan irrottaa se varovasti, koska joskus liima on niin kovaa että itse tuote saattaa halkeilla..

Erika Naakka
NUDE

ohhoh, se ei kuulosta hyvältä! nyt, kun oon vaihtanut sivellintä, joka sopii paremmin tuohon pikkupakettiin niin koko homma on kyllä toiminut paremmin eli en välttämättä tarvitse irrottamistaktiikkaa ;)

Kommentoi