Best nine of Instagram ja tarinat kuvien takana

NUDE

Kysäisin siskolta, kumpi postaus olisi kiinnostavampi, Instagramin tykätyimmät kuvat vai Nuden blogivuosi. Ja koska sisko sanoi, että Insta-kuvat, päätin Elisan innoittamana julkaista postauksen siis niistä.

Vuoden kaikista tykätyin kuva oli tämä "upea" vessakuva blogigaalan etkoilta. Vessa oli jotenkin hauskan vintage ruskeine laattoineen, eikä minulla ollut puvustani mitään kuvaa, joten kokeilin onneani. Ja ilmeisesti onnistuin! Tosin jouduin photoshoppaamaan taustalla näkyvän lavuaarin reunalta kirkkaanturkoosin saippuapullon pois :D

Ja toinen tykätty oli myös blogigaalasta Irene-siskon kanssa. Mehän emme itseasiassa tienneet, millaisen asun toinen laittaa, joten tämä värikoodaus oli täysi vahinko! Rakastuin tuohon Missguidedilta tilaamaani pukuun ihan hulluna, mutta koska toista samanlaista tilaisuutta ei taida enää tulla, missä olisin voinut tuota pukua käyttää, myin sen eteenpäin, ettei se jäisi turhaan kaappiin pölyttymään.

Tämän kuvan ja meikin tekaisin parissa minuutissa. En ole koskaan ollut mikään suuri Halloweenin tai minkään maskeerausten ystävä, mutta tämän vuoden neon skull -buumi iski. Eräänä päivänä sain yhtäkkiä meikki-inspiksen ja tein nopeasti tämän pinkin pääkallomeikin, napsaisin pari kuvaa ja kuin vahingossa, siitä tulikin yksi vuoden suosituimmista! Lisää kuvia löytyy täältä.

No tämä I love me -messulippukuva päätyi suosituimpiin tietysti siksi, että arvoin nämä liput kaikkien kuvasta tykänneiden kesken :D

Miten niin moni suosituimmista kuvistani on sellaisia, joiden eteen en ole nähnyt juuri yhtään vaivaa. Ja ne, joiden eteen olen väkertänyt ja nyhertänyt tuntitolkulla, eivät pärjää :D No tämäkin lettikuva on hyvin pikaisesti napsaistu ennen NYXin tilaisuuteen lähtöä. Puolikas läpivetoletti on yksi niistä kampauksista, joiden puoleen käännyn, kun olen vaikkapa töiden jälkeen menossa vielä johonkin blogitilaisuuteen tai vaikka raflaan. Eli haluan rennon, mutta astetta näyttävämmän kampauksen. Ohjeet lettiin löydät täältä ja puolikkaan siitä saat, kun lopetat letittämisen niskaan.

Ah, kesä ja Ruisrock <3 Tämä kuva on vikalta päivältä, kun Irene-sisko oli meikäläisen kanssa festareilla. Meno oli tässä vaiheessa on hiljenemään päin, mutta vielä edessä oli ihan sikahauska keikka Lihamyrskyltä. Tässäkin kohtaa taisin taas pohtia, onko VIP-lipun kaulassa killuttaminen coolia vai vain moukkamaista..

Ja 2/9 suosituimmista kuvista olikin sitten maisemakuvia. Aika kiitollista tällaiselle kauneusbloggaajalle haha :D No anyway, ensimmäinen kuva on otettu lapsuudenkotini ikkunasta talviaamuna ja toinen kuva Leviltä eikä se itseasiassa ole tältä vuodelta.

Yksi suosituimmista kuvista oli Urban Decayn uuden Heat-paletin lanseerauksen yhteydessä otettu. Saimme ammatilaisen tekemän silmämeikin, kuvaukset ja vielä kuvanmuokkauksenkin. Tällaisia kuvia ei meikäläisestä usein nähdäkään!

Upeaa vuotta 2018! Toivon, että se on vielä parempi kuin vuosi 2017 <3

Ja hei, klikkaa toki meikäläinen Instagram-seurantaan!

Kommentit

Iidaafel
Iidan matkassa

Ihania kuvia ja kivoja tarinoita kuvien takaa <3 Ihanaa uutta vuotta!

Erika Naakka
NUDE

Oi ihanaa uutta vuotta myös sinulle! <3

Kommentoi