The Blog Awards Finland 2015

NUDE

Viime viikon perjantaina juhlittiin ensimmäisessä The Blog Awards Finland -blogigaalassa. Blogigaaloja järjestetään muutamia joka vuosi eri tahoilla, mutta tämä löi kaikki muut gaalat laudalta ihan 6-0.

Oli ruokaa, juomaa ja ilotulituksia. A-lehtien tilat olivat upeat ja illan kruunasi yllätysesiintyjä Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana, jonka jazzahtava musiikki sopi tilaisuuteen kuin nenä päähän. Juhlista huokui arvostus meidän bloggaajien työtä kohtaan ja siinä olikin ehkäpä gaalan suurin hienous. Ei voi muuta kuin antaa näääääääääin ison peukun ja alkaa innolla odottaa jo ensi vuotta!

Olin ehdolla vuoden kauneusblogiksi, mutta valitettavasti en onnistunut nappaamaan voittoa tänäkään vuonna. No ensi vuonna uusi yritys ;) Blogigaalan kaikki voittajat löydät täältä.

Saimme yhteistyön tiimoilta Reetan kanssa yöpyä Original Sokos Hotel Vaakunassa Rautatieaseman kupeessa. Päivä alkoi päivällisellä Ravintola Loisteessa ja jatkui hyvinkin kiireisellä laittautuimisella hotellihuoneessa :D Huone oli upea ja maisemat sitäkin mahtavammat. Ikkunoistamme näki Mannerheimintien ja Lasipalatsille. Vaakuna on saanut viime kesänä Green Key-ympäristötunnuksen. Hotelli siis panostaa entistä enemmän ympäristöön, minkä tietäminen ilahdutti tätä biologia :)

Kuvat: The Blog Awards Finland, Reetta Ekström.

Kommentit

Anneliima (Ei varmistettu)

Olit aina katkeran oloinen kun voitto meni Saaralle, ja nyt sama linja jatkuu. Sanni voitti ansaitusti :-) ja kuka noista maininnoista välittää!

Erika Naakka
NUDE

Heh no en mä nyt sentään katkera tällaisista ole :D Kyllä voitot on aina ihan ansaittuja ollut :)

KaikkiNickitJoVarattu (Ei varmistettu)

Uih, upeat korkkarit sulla! Mitkähän noi on ja mistä niitä saa? :o

Erika Naakka
NUDE

Asokselta ole ne tilannut mutta siitä on kyllä jo pari vuotta aikaa :/

Vierailija (Ei varmistettu)

Olitko pettynyt kun ei voitto osunut kohdalle? Sannin blogi on nykyään niin paljon muutakin kuin kaunesblogi että olisin sinulle kyllä voiton suonut. :)

Kommentoi